mortikia Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Witam serdecznie, moi rodzice chcieliby zaadoptować wilczaka. Najlepiej jak najmłodszego, aby całe stado go dobrze przyjęło :) Płeć nie ma znaczenia. Rasę dobrze znamy, sami mamy zaprzęgowce. Jeżeli ktoś z Was ma do zaproponowania takiego pieska, proszę o kontakt. pozdr Quote
aneta1 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Jeśli znacie tą rasę i jesteście pewni że tego chcecie :razz: to tutaj masz link do stronki jest tam parę podrostków :diabloti: http://www.wolfdog.org/pol/adult/#i405 nie wiem czy do adopcji ale koniec języka za przewodnika :lol: Quote
mortikia Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Nie wiedziałam, że w Czechach jest tyle wilczaków ;) Numery zapisałam, będziemy dzwonić i pytać... Dzięki :) Ps. Niedawno dowiedziałam się, że mieszkamy bardzo blisko hodowli wilczaków, bodajże "Z Peronówki" (?). Tam na pewno też zajrzymy :p Quote
aneta1 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 Nie ma za co jak już coś wybierzecie to pochwal się ;) Quote
diabelkowa Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 wedlum mnie hodowla Margo jest najlepsza w Polsce najbardziej podoba mi sie Jolly :) jej wilczaki nawet w filmie graly :) Quote
Recommended Posts