Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Wiec widze ze narazie do klubu naleze ja, Sabriel, Mango_zakofana, Surprie i Alimak, ale moje kolezanka Arwen rowniez chcialaby dolaczyc wiec prosze o wasze zdanie, ja jak najbardziej jestem za...

• Replies 256
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Cześć wam. A więc jak już mówiła Ewelina chciałabym należeć do klubu Cockerków, ponieważ tak jak wy uwielbiam Cocker Spaniele...co wy na to?

Pozdrowionka :wink:

Posted
Wiec widze ze narazie do klubu naleze ja, Sabriel, Mango_zakofana, Surprie i Alimak, ale moje kolezanka Arwen rowniez chcialaby dolaczyc wiec prosze o wasze zdanie, ja jak najbardziej jestem za...

Czy to o mnie chodzi? A skąd ja się tu wziełam?

Posted

Nieee.. nie o Ciebie.. Jesli chcesz to też możesz dołączyć, a co do Arwen.. jestem za :)))))). Sorry, ale to tylko pierwsze wrażenie... musimy się poznać na czacie! A więc jutro o 18:00!!!! Jeśli ktoś chce dołączyć do naszego klubu niech się tam zgłosi. Albo pisze na maila surprise2@op.pl, ja powiadomie kiedy będzie zebranie i spotkamy się na czacie :)))

Posted

Juz to napisalam im nas wiecej tym lepiej, tak wiec jestem za.

Alimko z tego co sie orientuje to Arwen przymierza sie do kupna spanielka.

Kurde nie wiem czy w niedziele przyjde na czat,bo sie wybieram do babci,musze zawiezdz bratu wypracowanie.

Pozdrawiam

Posted

Alimko...ja zamierzam kupić sobie Cocker Spaniela, a dokładniej to jestem ze śródmieścia, a ty?

Do wszystkich: Ja dzisiaj postaram się przyjść na chat, a tam jak już mówiłyście, bliżej się poznamy :wink:

Pozdrowionka

Posted

heh chcecie tego klubu? jak nie to mowcie. dlugo czekalam az przyjdziecie tylko Sup, Arwen i Alimak przyszly, ale z tego co widze Sup nie chce tego klubu.... mowcie ale prawde nie chce spotykac ie na chacie z kims kto jet zmuszany.

Posted

Ejj.. ja chce klubu.. ale jesli wam nie pasuje to nie musze w nim być.. i nie życze sobie żebyś pisała o mnie na tym forum. Jak masz coś do mnie to mi lepiej to powiedz.. i nie pisz o swoich przypuszczeniach co do mojego zachowania...

Posted

Ja mam taką jedną małą prośbę...Przemyślcie to...ten klub jest dla mnie naprwadę ważny. Nie chcę kłótni...Powiedzcie...jesteście w klubie czy nie?

Sup już odeszła. Ja nie chcę odejść. A mango nawet o niczym nie wie...Co robić?!

Posted

Ale Sup odeszła. To już nie będzie twój problem. Będziesz miała z nią święty spokój, bo tak to tylko były kłótnie. Uraziła cię, ale to nie powód, żeby rezygnować. Nie odchodź z klubu proszę, zostań... :cry: