cockermanka Posted June 11, 2004 Posted June 11, 2004 Kto zabrania wam o cockerach rozmawiac? buahahhahhahahahaa Ja mowie o tym temacie łosie! Buahahhahahahahahaha Oj tak....to bezstresowe wychowanie.....skutki są katastrofalne..... :evilbat: Tak się zastanawiam.....czy przy bezpośrednim spotkaniu byłabyś równie "uprzejma"...?Zważywszy,że nikt z nas Cię tu nie obraża.....ehhh...nie warto z Tobą gadać..... Quote
Mango_zakofana Posted June 14, 2004 Posted June 14, 2004 "Zważywszy,że nikt z nas Cię tu nie obraża.....ehhh...nie warto z Tobą gadać....." Racja. Jeśli czytaliście kiedyś ten temat od samego początku, znacie moje zdanie. A powtarzać się nie muszę i nie chcę. Cockermaniak - w moim mniemaniu to osoba, która interesuje się spanielami, chce utrzymywać kontakt z innymi właścicielami psów tej rasy, et centera. Czym jest więc Klub Cockeromaniaków? Jest to klub zbierający Cockeromaniaków [wyjaśnienie - patrz wyżej] Ewelina jest, jaka jest. Była, jaka jest. Jaka? Chyba mówić nie muszę. To moje zdanie. Quote
Saint Posted June 19, 2004 Posted June 19, 2004 ale się porobiło. zamiast pisać o psach wy się na siebie dąsacie. Proponuje troszkę na rozluźnienie atmosfery opisać swojego spaniela w 5 krótkich punktach. Ja zaczynam: 1. słodziutki 2. lubiący się bawić 3. sprytny 4. kochający jeść 5. oddany rodzinie kto następny? :D Quote
Ya_hozna Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 czy na tym czacie ktoś bywa?mam malego spanielka i chcialabym pogadac z ludzmi znajacymi sie na rzeczy. PS:Ewelina,ile Ty masz lat? Quote
Dziunia1602 Posted June 24, 2004 Posted June 24, 2004 czy na tym czacie ktoś bywa?mam malego spanielka i chcialabym pogadac z ludzmi znajacymi sie na rzeczy. Na tym jeszcze nikogo nie zastalam,ale za to na tym: http://www.polchat.pl/chat/?room=Cockerkowo jest zawsze ktos po 21-wszej. :D Quote
Dziunia1602 Posted June 26, 2004 Posted June 26, 2004 Dziekuje Ci,Dobra Kobieto:) ha ha ha Dawno takiego tekstu nie slyszalam :D :P :D Zapraszamy częściej ! Quote
Recommended Posts