Aldona z Sosnowca Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Dzięki! Chyba mi się prawie( niestety tylko prawie), udało... Rano popracuje znowu nad tym.. Boze, co ja sie tej kuli ziemskiej naszukalam!:multi: Quote
DG32 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Możesz też podlinkowany banerek skopiować i wkleić w okienko. Quote
BoUnTy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Aldona z Sosnowca napisał(a):Dzięki! Chyba mi się prawie( niestety tylko prawie), udało... Rano popracuje znowu nad tym.. Boze, co ja sie tej kuli ziemskiej naszukalam!:multi: To ja też może wytłumacze ;) Klikasz na banerek i kopiujesz jego adres (adres obrazka), następnie wchodzisz w 'Panel Użytkownika'-->'Edytuj podpis' i tam w ikonkach jest ikonka obrazka, klikasz i w okienku wyskakującym wklejasz adres obrazka. Wyskoczy ci w okienku pisanym adres w odnoscikach [IMG]http://images25.fotosik.pl/180/1be9eea6af3583f1.jpg" class="ipsImage" alt=""> Wejdź w moim poście na cytuj i skopiuj sobie ten adres i wklej do 'edytuj podpis';P Quote
BoUnTy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 A może ktoś mógłby zaoferować mu DT i zająć się jego tresurą? Myślę, ze przy odrobine pracy powinien szybko załapać o co chodzi, bo wyglądał na dośc pojętnego psiaka (na Dniach Psa miałam go z godzinkę)... Quote
maciaszek Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Fajnie by było, gdyby znalazł się choć DT.... Jeszcze mamy 3 tygodnie na znalezienie domku, czy stałego czy tymczasowego :(. Quote
BoUnTy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 maciaszek napisał(a):Fajnie by było, gdyby znalazł się choć DT.... Jeszcze mamy 3 tygodnie na znalezienie domku, czy stałego czy tymczasowego :(. 3 tygodnie to nie tak mało, ale fajnie by było gdyby znalazł DT jak najszybciej, żeby zacząć z nim pracować... Quote
diana79 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ale co jest z nim nie tak? czy chodzi tylko o ucieczki i chodzenie na smyczy? bo jakoś mi sie wydaje, że to tylko jest pretekst aby oddac psa a nie jakies poważne problemy, które utrudnią mu adopcję? Quote
BoUnTy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 diana79 napisał(a):ale co jest z nim nie tak? czy chodzi tylko o ucieczki i chodzenie na smyczy? bo jakoś mi sie wydaje, że to tylko jest pretekst aby oddac psa a nie jakies poważne problemy, które utrudnią mu adopcję? Diano tylko o to chodzi, ale to jest problem który moze utrudnic adopcję, zresztą co widać... Poza tym nie mozemy sobie raczej pozwolić na kolejna nieudaną adopcję i dobrze by było, żeby ktoś nad nim popracował, żeby już więcej wpadek nie było... Quote
maciaszek Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 UWAGA !!!! Mam dobre wieści :). Dzwoniła właścicielka Toffika. Psiak znalazł domek :). Będzie mieszkał w Częstochowie. Pani podpisała z nowymi właścicielami umowę adopcyjną. Zaznaczyła, że kontrole poadopcyjne będzie mogła robić nie tylko ona, ale również schronisko w Katowicach i jego przedstawiciele (czyli my :) ). Umówiłyśmy się, że w następnym tygodniu spotkamy się, żebym mogła wziąć jeden egzemplarz umowy :). Mam nadzieję, że to fajny domek będzie! :) Quote
BoUnTy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 maciaszek napisał(a):UWAGA !!!! Mam dobre wieści :). Dzwoniła właścicielka Toffika. Psiak znalazł domek :). Będzie mieszkał w Częstochowie. Pani podpisała z nowymi właścicielami umowę adopcyjną. Zaznaczyła, że kontrole poadopcyjne będzie mogła robić nie tylko ona, ale również schronisko w Katowicach i jego przedstawiciele (czyli my :) ). Umówiłyśmy się, że w następnym tygodniu spotkamy się, żebym mogła wziąć jeden egzemplarz umowy :). Mam nadzieję, że to fajny domek będzie! :) :multi:A Pani nie chciałaby innego psiaka w zamian? ;) Super wiadomosc, naprawdę ;)) Quote
maciaszek Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 BoUnTy napisał(a)::multi:A Pani nie chciałaby innego psiaka w zamian? ;) W obliczu posiadania "uroczych" sąsiadów, pani rezygnuje na razie z posiadania jakiegokolwiek psiaka. Quote
ATLANTYDA Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Dobrze że Tofikowi sie udało znaleźć nowy dom ,oby szczęśliwie mu się w nim żyło :multi::multi::multi: Quote
Isadora7 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Rany jak się cieszę. To już trzeci banerek ode mnie który wytrwał do 3 dni tym bardziej się cieszę. Quote
zyraffa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 O! :-o To super wiadomość :multi: :klacz::klacz: Quote
Aldona z Sosnowca Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 O,czyli Toffik ma nowy domek!!Super!!:multi: To likwiduję banerek...:lol: Quote
Aldona z Sosnowca Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No to teraz nie umiem zlikwidować... Quote
zyraffa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Aldona z Sosnowca napisał(a):No to teraz nie umiem zlikwidować... Widzę, że ci się udało ;) Ja też likwiduje... Toffik :multi::multi: Quote
maggie1971 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 No tak ,mnie nie było a Tu takie wspaniałe wieści:evil_lol:. Bardzo się cieszę i mam nadzieję ,że tamci nowi właściciele poświecą mu wiecej czasu i uwagi Quote
diana79 Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 świetnie :multi: mam nadzieję, że tam już zostanie na zawsze :multi: Quote
amikat Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Huraaaaaaaaaaaaaaa Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Huraaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa Quote
Nessa Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Wspanialeee! :multi: I jemu się udało :loveu: Quote
Lunatico Posted March 26, 2008 Posted March 26, 2008 Uff, świetnie, że tak szybko znalazł nowy domek! :multi::multi::multi: I oby już w nim został. Quote
Recommended Posts