Daria_13 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 http://www.webplus.net.pl/comp/forum/viewtopic.php?t=222&idm=8564 kolejne ogłoszenie wysłałam go jeszcze do jednej pani zainteresowanej adopcją jamnika szorstkowłosego pani ma pojęcie o psach bo ma już na stanie 2 jamniki zobaczymy Quote
maciaszek Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Oto allegro Toffika: http://www.allegro.pl/show_item.php?item=333876436 [quote name='Daria_13']maciaszek dodam go wieczorem na forum o sznauerach i na forum o jamnikach ok bo w końcu on się zaliczaDziękuję :loveu:. [quote name='DG32']Maciaszek, a na kogo podawać kontakt w ogłoszeniach?Namiary takie same, jak na Allegro. [quote name='Daria_13']http://www.webplus.net.pl/comp/forum/viewtopic.php?t=222&idm=8564 kolejne ogłoszenie wysłałam go jeszcze do jednej pani zainteresowanej adopcją jamnika szorstkowłosego pani ma pojęcie o psach bo ma już na stanie 2 jamniki zobaczymyDzięki raz jeszcze :). Toffik szuka cierpliwych właścicieli, którzy będą mieli czas i OCHOTĘ z nim popracować. Quote
Daria_13 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 http://www.sznaucerki.fora.pl/sprzedam,14/sznaucerojamnik-szuka-kochajacego-domku-pilne,706.html dodałam go także na sznaucery Quote
DG32 Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Tofik ma ogłoszenie na kupiepsa: http://kupiepsa.pl/detail.php?siteid=23889 Quote
maciaszek Posted March 22, 2008 Author Posted March 22, 2008 Dzięki :) Podnoszę Toffika. Ja nie wiem co będzie jak on domku nie znajdzie... :(. Przecież nie może wrócić do schronu, to będzie dla niego tragedia :(. Quote
zyraffa Posted March 22, 2008 Posted March 22, 2008 Jak to będzie z psiakiem skoro tak lubi uciekać? Jakaś nauka posłuszeństwa przed adopcją by się przydała :shake: Może nowy domek najlepiej z ogrodem który sobie poradzi z nauką? :niewiem: Niedobrze :shake: Quote
maciaszek Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Dziękuję Ci bardzo :). Zaraz jakiś sobie wybiorę! Quote
maciaszek Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 mira gapa i kasia dziękuję za wypowiedź. Warto wiedzieć jakie ma się prawa, jak się bronić i co było tu źle załatwione. Ale obawiam się, że w tej sytuacji to już nic nie pomoże. Państwo są na 100, na 1000 na 1000000% zdecydowani oddać psiaka... :(. Pozostaje nam tylko zachować Twój post w pamięci (w razie czego) i ew. kierować się do Ciebie po porady :). A dla Toffika SZUKAMY DOMU, choćby tymczasowego... Quote
mira gapa i kasia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 oczywiście zawsze chętnie pomoge w miarę swoich możliwości i wiedzy! a co do psiaka to mogę jedynie pomóc duchowo i modlić sie aby nie wrócił do schronu....sama ma obecnie 2 sunie ze schronu ( 4 letnia - to 40 kg pędzacego psiaka i od 5 miesięcy 13 letnia babcia mira ktora w schronie spędziła 9 lat - jakieś 30 kg statecznego ale potrafiacego się cieszyć życiem psiaka:loveu:) a mieszkam w bloku z mężem i córcią na 52m. gdyby tak się przytrafiło że pisaczek znajdzie DT lub DS w krakowie lub okolicy to chętnie pomogę w mirę swoich możliwości ( czasowych możliwości) w transporcie urwisa! mam nadzieję że psiaczek znajdzie kochająca duszę która odnajdzie instrukcję obsługi do jego seruszka i szalonej psiej duszy!:lol: Quote
Isadora7 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 No to masz kilka sztuk. Podlinkowane. Jak trzeba rozmiar zmienić to mów, a jak sie podobają to bierz :) Quote
mira gapa i kasia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 NIE WIEM NIESTETY JAK POBIERAĆ BANERKI:oops: MOŻE MI POMÓC JAKAŚ DOBRA DUSZYCZKA????:roll: Quote
Isadora7 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='mira gapa i kasia']NIE WIEM NIESTETY JAK POBIERAĆ BANERKI:oops: MOŻE MI POMÓC JAKAŚ DOBRA DUSZYCZKA????:roll: zajrzyj tutaj: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=32045 Quote
DG32 Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 [quote name='mira gapa i kasia']NIE WIEM NIESTETY JAK POBIERAĆ BANERKI:oops: MOŻE MI POMÓC JAKAŚ DOBRA DUSZYCZKA????:roll: Kliknij prawym pzyciskiem myszki na banerek, który Ci się podoba i skopiuj, potem wejdz w panel użytkownika i edytuj podpis i następnie wklej banerek i zatwierdz podpis. Quote
maciaszek Posted March 23, 2008 Author Posted March 23, 2008 Toffiku, znajdź domek, proszę... :( Quote
mira gapa i kasia Posted March 23, 2008 Posted March 23, 2008 dziękuję bardzo za pomoc...nie wiem jeszcze tylko dlaczego przy moich wypowiedziach pojawia się od dziś "edytuj" ...popróbowałam i wycięłam swoją wiadomość...kurka...ależ ja ułomna technicznie jestem...sorki za zawracanie głowy Quote
Isadora7 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 [SIZE=4]Toffik będzie dobrze :loveu: Dzień Dobry Quote
maciaszek Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Na Allegro pojawił się 1 obserwujący :). Quote
Daria_13 Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Trzymam kciuki żeby ten obserwujący był zainteresowany toffikiem Quote
Aldona z Sosnowca Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Witam. Jak tylko zobaczylam fotki Toffika,raz sie w nim zakochałam!Uwielbiam takie psy!Mam jednego bardzio podobnego,tak ogolnie wtypie,gladkowłosy,ale z tego co czytalam o Toffiku charakterek taki sam!Znam ja psie ucieczki nie od dziś,,I mnóstwo spososób na wymknięcie się cichaczem... Niestety sam nie mogę go wziąc , bo mam już dwa i trzy koty... Ale pozwoliłam sobie skopiować banerek, nie macie nic przeciwko temu? Ja raczej często bywam na molosach, wkleję tam do podpisu, moze i tam sie znajdzie jakaś dobra dusza,co go weżmie? Pozdrawiam i trzymam kciuki za Toffika! Quote
Aldona z Sosnowca Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Kurcze, cos mi z tym banerkiem nie wychodzi... Dobrze, jest! E, nie otwiera się, aj gto niedojda jestem... Jak ja klikam prawym przyciskiem muszki, to nie mam opcji "kopiuj". tylko :kopiuj do schowka', a to chyba nie to samo? Quote
maciaszek Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Aldona z Sosnowca napisał(a): Ale pozwoliłam sobie skopiować banerek, nie macie nic przeciwko temu? Ja raczej często bywam na molosach, wkleję tam do podpisu, moze i tam sie znajdzie jakaś dobra dusza,co go weżmie? Pozdrawiam i trzymam kciuki za Toffika!Dzięki za pomoc :). Im więcej osób dowie się o Toffiku, tym lepiej! Quote
Aldona z Sosnowca Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Ale ja dalej nie umiem tego wkleić! Wkleilam,ale sie nie otwiera, mozesz mi pomóc? Quote
Aldona z Sosnowca Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Tępota ze mnie straszna, czytam tę instrukcję i czytam, i nic...:angryy: Quote
maciaszek Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Aldona z Sosnowca napisał(a):Ale ja dalej nie umiem tego wkleić! Wkleilam,ale sie nie otwiera, mozesz mi pomóc?Hmmm... ale czy ja umiem to wytłumaczyć? Najpierw skopiuj sobie adres wątku (czyli: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=108083 ). Następnie wejdź w "panel użytkownika" w "edytuj podpis", kliknij lewym klawiszem myszy na obrazek, naciśnij rysunek kuli ziemskiej z takimi jakby okularami ;), w okienko które Ci się otworzy wklej skopiowany adres wątku. Naciśnij "ok", a następnie "zapisz podpis". Powinno działać :). Quote
Recommended Posts