Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Marchewa, masz racje. Zal suni. Nie wiem czy prosto bedzie o nowy domek. I chyba schron musi sie zgodzic i wet od nich na sterylke aborcyjna. Gdybysmy mogly ja zabrac na stale to zrobimy jak chcemy. A jesli ma wrocic do schronu bo dom sie nie znajdzie? Nie znam sie na tym kompletnie. Wroci shanti i wtedy zdecydujmy. Pieniadze sie znajda. A sunie potem bedziemy oglaszac. Ja za sterylka jak najbardziej. Tylko mi zal ze potem kiedy pozna [lub przypomni sobie] co to dom, bedzie jeszcze gorzej z jej psychika. A DT - ja naprawde nie moge, przynajmniej w najblizszym czasie [leczenie] ,shanti ma sunie i Ty. Nie ma nikogo wiecej. Przykro. A Ty sie wyprowadzasz. Dla mnie wazne dobro psa wiec przystaje na kazda sensowna propozycje.

Posted

Może trzeba zmienić tytuł wątku,że szukamy dt nawet płatnego,może ktoś będzie chciał mniej niż w hotelu?
Ja mimo,iż się wyprowadzam nie zostawię was z opłatami samych.

Posted

Ja niestety nie mogę, nie o de mnie to zależy... Mama nie pozwala... :roll:
pan ze schroniska jeszcze mówił, że jutro będzie tam weterynarz i zadecyduje co z sunią i młodymi

Posted

Jestem!
W schronie sterylka aborcyjna odpada, wiadomo, warunki. Może tam urodzić i to sama, bo co obsługa może zrobić. Jedynie zabrać do kanciapy, weta na miejscu nie ma, więc tylko liczyć na cud, że matka przeżyje. Mówiłam panu z obsługi, że w takim przypadku tylko uśpienie ślepego miotu ma sens, bo wiadomo na maluchy chętni będą, ale kto zagwarantuje, że za jakiś czas pieski nie wrócą jak się znudzą do schronu.
Kasa jest, to prawda, ale ja mam dwa psy trzeciego nie wezmę.
Jeśli byłby tymczas u Ciebie Marchewko, jestem za aborcją i szukaniem domu dla rudej. Tylko czy wyrobimy się w czasie, bo to nie huski, ani inny piesek w typie rasy ale pospolity kundelek. Na jej allegro 75 wyświetleń i żadnego telefonu. Ja też tak jak Monika55 boję się, że damy suni jakąś nadzieję, a potem spowrotem do schronu.

Może zmienię tytuł wątku, na razie odstawię inne psy i poogłaszam suńkę gdzie się da, napiszemy o możliwości sterylki u nas i zobaczymy jakie będzie zainteresowanie.

Chyba że macie, dziewczyny, inne propozycje.

Dopisałyście dwa posty zanim skończyłam;) zamula mi netis dzisiaj:shake:

Posted

Ten platny tymczas tez chyba nie jest glupi. Na pewno bylby tanszy niz hotel, a moze jakas starsza osoba chcialaby zarobic pare zlotych. A my wtedy bysmy szukaly domku stalego. Jest to jakies wyjscie?

Posted

monika55 napisał(a):
Ten platny tymczas tez chyba nie jest glupi. Na pewno bylby tanszy niz hotel, a moze jakas starsza osoba chcialaby zarobic pare zlotych. A my wtedy bysmy szukaly domku stalego. Jest to jakies wyjscie?

To byłoby idealne rozwiązanie.

Posted

Kobitki, ja mogę załatwić mojego weta, na pewno policzy tanio. Mogę sunię zawieżć na zabieg, dopilnować w lecznicy i ewentualnie dowieżć na tymczas gdzieś niedaleko.
Może dam na jasnet ogłoszenie, że poszukujemy płatnego tymczasu? Co?

Posted

Moi znajomi sami pracujący, a przy posterylkowej suni trzeba posiedzieć w domu. Miałam kicię na tymczasie i psa po kastracji to wiem jak to jest.:shake:
Briardka w 2-gim poście wątku głównego.

Posted

Witam wszystkie dobre serduszka!
Jestem tutaj dzis pierwszy raz a to dlatego , ze bardzo chce zaadoptowac jedna wasza sunie http://allegro.pl/item338463852_co_ze_mna_bedzie_dobry_czlowieku_boje_sie_.html

Mam nadzieje, ze wszystko pojdzie dobrze i za niedlugo bedzie u mnie w domku. Do tego czasu piszcie co wiecie o mojej slicznej Lusi :loveu:.
Trzymam kciuki za Myszke. Badzmy dobrej mysli. Mysia musi znalesc domek:placz:

Posted

Witamy Cię Miro23! Na pewno razem coś wymyślimy. Napisz nam coś o sobie, jeśli chcesz na wątku, albo możesz też na PW lub gg.
Nazwałaś suńkę Lusia, pieknie! Jeżeli chcesz pogadać o Lusi przejdż na ten wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=107817&page=31
Tutaj teraz szukamy domu dla szczennej rudej suni. Oczywiście prosimy o doping, bo każdy napisany post winduje wątek biednej suni na górę i jest widoczny.