Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Shanti,czy jedziesz może w najbliższym czasie do schroniska zobaczyć,czy sunie jeszcze są?

Własnym transportem mogę jechać w sobotę lub niedzielę, z kimś w każdej chwili;)

Posted

[quote name='MARCHEWA']Shanti,czy jedziesz może w najbliższym czasie do schroniska zobaczyć,czy sunie jeszcze są?
[FONT=Arial]
Marchewa , sunieczki są .Ruda tak czeka i cudownie merda na powitanie .Dziś rozmawiałam z facetem , nikt się nie kwapi aby ją zabrać ...ona ma chyba ok.5lat i to zraża potencjalnych chętnych
[/FONT]

Posted

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]
Marchewa , sunieczki są .Ruda tak czeka i cudownie merda na powitanie .Dziś rozmawiałam z facetek , nikt się nie kwapi aby ją zabrać ...ona ma chyba ok.5lat i to zraża potencjalnych chętnych
[/FONT]

[FONT=Arial]i oprócz Czarnej ma kolejną rezydentke....:-( młoda w głos skowycząca na widok człowieka sunia.... niestety fotek nie mam, bo siadły mi baterie :roll::oops:

do schronu przybyło kilka nowych psów :-( np. przywiązany do znaku ... hmmmm a'la tosa inu- zlękniony, przerażony , skulony :placz:
[/FONT]

Posted

monika55 napisał(a):
W niedziele bedziemy w schronie to sie postaramy. A moze ta jedna znajdzie domek? oj, zeby nie zapeszyc.

Dzięki Moniko za kontakt:lol:
Po tym co mi mówiłaś będziemy ostrożne, zobaczymy, nic na siłę. Ale kciuki Cioteczki wskazane;)

Posted

Dziewczyny, jakbyście potrzebowały jakiś rzeczy na bazarki ja mogę oddać, niestety, totalnie nie umiem bazarku jakoś tak 'utrzymać'
Tak samo jeśli chodzi o bannery, jeśli będą potrzebne to walcie do mnie :)