Klaudia2 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Najważniejsze,żeby była szczęśliwa i przede wszystkim spokojna:) Quote
shanti Posted May 5, 2008 Author Posted May 5, 2008 Dzisiaj ma zostać na jakiś czas sama w domu. Renata zrobiła małą próbę i Rudzia troszkę płakała. Zobaczymy jak bedzie. Quote
Doda_ Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 blagam o DT chocby na 2 dni http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10092658#post10092658 sorry za offa Quote
KrystynaS Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Jak tam pierwsze dni Rudzi w nowym domu??? Dobrze się spisuje??? Quote
Herspri Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 właśnie właśnie czekamy niecierpliwie na relacje ;) Quote
shanti Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 dorota1 napisał(a):Dlaczego nic nie wiemy o Rudzi? :sad: Bo dogo wariuje:angryy:, rano nie udało mi się wejść. Rudzia śpi z Panią oczywiście;) chodzą na spacerki. Pomału się docierają. Renata nie spodziewała się, że Rudzia tak szybko ją zaakceptuje. Quote
dorota1 Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 shanti napisał(a):Bo dogo wariuje:angryy:, rano nie udało mi się wejść. Rudzia śpi z Panią oczywiście;) chodzą na spacerki. Pomału się docierają. Renata nie spodziewała się, że Rudzia tak szybko ją zaakceptuje. Dogo rzeczywiście wariuje:mad: Ale się cieszę, że Rudzia taka szczęśliwa:lol::multi: Pozdrowienia dla nowej Pańci Rudzi;) Quote
Doda_ Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 shanti napisał(a):Bo dogo wariuje:angryy:, rano nie udało mi się wejść. Rudzia śpi z Panią oczywiście;) chodzą na spacerki. Pomału się docierają. Renata nie spodziewała się, że Rudzia tak szybko ją zaakceptuje. Mi dogo nie wariuje :multi: :evil_lol: To super, ze Rudzia szybko zaakceptowała p.Renatę...:p Pani jest napewno baaardzo szczęsliwa.. Quote
KrystynaS Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 No to same dobre wiadomości z domku Rudzi :multi: Rudzia stań na wysokości zadania :lol:, Pani Renatko więc oswajajcie się nawzajem. Powodzenia. :lol: :lol: Quote
Anetka83 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 cudnie :loveu::loveu::loveu: kolejna psina u nas domek znalazła... kurcze są jeszcze wspaniali ludzie bez piesków u nas w Krakowie :multi::multi::multi: Rudzia...bądź już zawsze szczesliwa !!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu: Quote
monika55 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Dobrych dni zycze. Takie wiadomosci daja nowe sily. Quote
shanti Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Rudzia siusia w mieszkaniu ciągle w jednym miejscu. Poprzedni lokatorzy mieli psa i Renata przypuszcza, ze tam właśnie załatwiał się ten pies i sunia to czuje. Jest to możliwe, bo moja mała też mi jakiś czas posikiwała w te miejsca, które znaczył starszy przed kastracją. Quote
ice_t Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 shanti napisał(a):Rudzia siusia w mieszkaniu ciągle w jednym miejscu. Poprzedni lokatorzy mieli psa i Renata przypuszcza, ze tam właśnie załatwiał się ten pies i sunia to czuje. Jest to możliwe, bo moja mała też mi jakiś czas posikiwała w te miejsca, które znaczył starszy przed kastracją. miejksce to należy zaprac octem, na poczatku troche śmierdzi ale pies przestaje sikać w tym miejscu Quote
Herspri Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 ojj a jakie szeleczki ma śliczne :loveu::cool3: Tak bardzo się cieszę że Rudzia już szczęśliwa w swoim własnym stałym domku :) Głaski dla Rudzinki i pozdrowienia dla jej pani :loveu: Quote
MARCHEWA Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Widzę,że Rudzia rozpieszczana jest na całego;)super domek się jej trafił. Pozdrawiam Renatę:loveu: Quote
Klaudia2 Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 to zdjęcie jest po prostu genialne :), fantastycznie na nim wyszła:) jak pies szczęśliwy to odrazu widać :) Quote
Doda_ Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 O Rudzia wygląda na zadowoloną, to dobrze ;) Serdeczne pozdrowienia dla p.Renaty i uściski dla Rudzi ;) Quote
KrystynaS Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 A tu - taka panienka z okienka. I parapet tak jakby na miarę Rudzi. :lol: Quote
Recommended Posts