Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

dorota1 napisał(a):
Dlaczego nic nie wiemy o Rudzi? :sad:

Bo dogo wariuje:angryy:, rano nie udało mi się wejść.
Rudzia śpi z Panią oczywiście;) chodzą na spacerki. Pomału się docierają. Renata nie spodziewała się, że Rudzia tak szybko ją zaakceptuje.

Posted

shanti napisał(a):
Rudzia śpi z Panią oczywiście;) chodzą na spacerki. Pomału się docierają. Renata nie spodziewała się, że Rudzia tak szybko ją zaakceptuje.

Dogo rzeczywiście wariuje:mad: Ale się cieszę, że Rudzia taka szczęśliwa:lol::multi: Pozdrowienia dla nowej Pańci Rudzi;)

Posted

shanti napisał(a):

Mi dogo nie wariuje :multi: :evil_lol:
To super, ze Rudzia szybko zaakceptowała p.Renatę...:p
Pani jest napewno baaardzo szczęsliwa..

Posted

cudnie :loveu::loveu::loveu:

kolejna psina u nas domek znalazła... kurcze są jeszcze wspaniali ludzie bez piesków u nas w Krakowie :multi::multi::multi:

Rudzia...bądź już zawsze szczesliwa !!!!!!!!! :loveu::loveu::loveu:

Posted

Rudzia siusia w mieszkaniu ciągle w jednym miejscu. Poprzedni lokatorzy mieli psa i Renata przypuszcza, ze tam właśnie załatwiał się ten pies i sunia to czuje. Jest to możliwe, bo moja mała też mi jakiś czas posikiwała w te miejsca, które znaczył starszy przed kastracją.

Posted

shanti napisał(a):
Rudzia siusia w mieszkaniu ciągle w jednym miejscu. Poprzedni lokatorzy mieli psa i Renata przypuszcza, ze tam właśnie załatwiał się ten pies i sunia to czuje. Jest to możliwe, bo moja mała też mi jakiś czas posikiwała w te miejsca, które znaczył starszy przed kastracją.

miejksce to należy zaprac octem, na poczatku troche śmierdzi ale pies przestaje sikać w tym miejscu

Posted

ojj a jakie szeleczki ma śliczne :loveu::cool3:
Tak bardzo się cieszę że Rudzia już szczęśliwa w swoim własnym stałym domku :) Głaski dla Rudzinki i pozdrowienia dla jej pani :loveu: