Doda_ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Pojechała juuuuż????? Rudzio, duuużo szczęścia w nowym domu!! Herspri, musi Ci jej brakować... Quote
shanti Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Mam wreszcie dogo:multi: Dzwoniła Marchewa. Rudzia prawie całą drogę była niepewna swojego losu, widać było że tęskniła za Herspri i dopiero 50 km od Krakowa sie uspokoiła. Dziekujemy Ci Herspri za tymczas dla niej.:loveu: Szczegóły opisze sama Marchewa jak wróci, ale Rudzia została u Renaty:multi: Zmieniam tytuł na "Rudzia ma dom" :multi: Asiu, wielkie dzięki dla Ciebie i TZ-ta :modla: Quote
Doda_ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 :cunao: wspaniale, ze ma dom!! :bigcool:Jej Pani koniecznie musi się zalogować na dogo!!:bigcool: ........:bigcool:...........:bigcool:........... :bigcool:........... Quote
Doda_ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 :Rose:Marchewa:Rose: Dziękujemy :Rose:tobie :Rose: i :Rose: twojemu :Rose:TZowi :Rose: Quote
togaa Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Ja też czekam na wiadomości o Rudzi ? To dla niej wylicytowałam na bazarku 3 płytki ! Quote
Herspri Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Doda_ napisał(a)::cunao: wspaniale, ze ma dom!! :bigcool:Jej Pani koniecznie musi się zalogować na dogo!!:bigcool: ........:bigcool:...........:bigcool:........... :bigcool:........... Koniecznie :mad: i przesłać fotki ;) Smutno tak trochę bez upierdliwego rudzielca :eviltong: Quote
shanti Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 Herspri napisał(a):Koniecznie :mad: i przesłać fotki ;) Smutno tak trochę bez upierdliwego rudzielca :eviltong: Zrobi to, ale po weekendzie. Neta ma na razie tylko w pracy. Miejmy nadzieję, że sie ze sobą dogadają i się pokochają:loveu: Quote
MARCHEWA Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Tak,Rudzia jest już w nowym domku u bardzo miłej Renaty:loveu:.Dziś i jutro spędzą tylko ze sobą,aby móc się ze sobą oswoić i poznać;)Mam nadzieję,że będzie dobrze,że Rudzia znalazła swoje miejsce na ziemi. Nowa pani przekazała kilka rzeczy na bazarek dla innego potrzebującego pieska,za co bardzo dziekuję:loveu: Dzięki cioteczki,za to,że odwiedzałyście tutaj Rudzię,wspomagałyście nas przez zakupy na bazarkach,no i,że trzymałyście za sunię kciuki:kiss_2: A to maluchy,które przywiozłam na tymczas do siebie z Krakowa: Maniuś i Feluś http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10075477#post10075477 Quote
shanti Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 A Tobie Asiu jeszcze raz dziękujemy za zawiezienie Rudzi:loveu: Jeśli Rudzia będzie grzeczna to Renata będzie ją zabierać do pracy, więc nie będzie musiała zostawać sama w domu. ;) Quote
Herspri Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 shanti napisał(a):A Tobie Asiu jeszcze raz dziękujemy za zawiezienie Rudzi:loveu: Jeśli Rudzia będzie grzeczna to Renata będzie ją zabierać do pracy, więc nie będzie musiała zostawać sama w domu. ;) Suuuper :loveu: Jest duża szansa na to bo Rudzia bardzo posłuszna jest i potrafi ładnie zostawać w wyznaczonym miejscu ;) Widzę że super domek jej znalazłyście i bardzo mnie to cieszy :loveu: Quote
Doda_ Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Trzeba podziękować Safii :Rose: To ona mi podała email do p.Renaty a ja wkleiłam na wątku trzynożnego onka.. Ale domek nie byl dla tego psiaka, wiec jakos sie tak ulozylo, ze to Rudzia pojechala do p.Renaty ;) Quote
KrystynaS Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Kochanej, małej Rudzi wiele radości i szczęsliwego życia u boku nowej Pani - Pani Renatki. Quote
MARCHEWA Posted May 3, 2008 Posted May 3, 2008 Mam nadzieję,że Rudzia spokojnie prześpi pierwszą nockę w nowym domku. Quote
shanti Posted May 3, 2008 Author Posted May 3, 2008 monika55 napisał(a):Wszystkie jestescie niesamowite.:klacz: A Ty Cioteczka to nie?:evil_lol: Kto wiózł nie dość że śmierdzącą, to jeszcze puszczającą zabójcze bąki Rudzię do Herspri ;):p Quote
MARCHEWA Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 shanti napisał(a):A Ty Cioteczka to nie?:evil_lol: Kto wiózł nie dość że śmierdzącą, to jeszcze puszczającą zabójcze bąki Rudzię do Herspri ;):p :mdrmed:no właśnie:evil_lol: Quote
Doda_ Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 monika55 napisał(a):Chyba teskni. Ciekawe czy plakala. herspri peewnie wylala wsystkie lzy :cool3: Quote
Herspri Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Doda_ napisał(a):herspri peewnie wylala wsystkie lzy :cool3: pewnie że tak :-( ;) Quote
shanti Posted May 4, 2008 Author Posted May 4, 2008 Krótkie wiadomości z nowego domu Rudzi. Rudzia powoli zaczyna się adoptować, rozlużniać i bawić. Jedynie posikuje w domu, ale Renata rozumie stres związany ze zmianą otoczenia i nie robi z tego powodu afery. Ogólnie jest zadowolona z decyzji o adopcji suni. Quote
MARCHEWA Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Moja Minia miała to samo,jest to związane ze stresem,bo za dużo zmian w bardzo krótkim czasie i pies nie wie,co jeszcze go może czekać.Dobrze,że Renata jest wyrozumiała. Quote
dorota1 Posted May 4, 2008 Posted May 4, 2008 Cieszę się, że Rudzia ma się dobrze w nowym domku, który pozdrawiam:lol: Moja sunia jest u mnie piąty miesiąc, a jeszcze pod wpływem emocji, zdarzy jej się siku w domu. Ale i tak kochamy ją ogromnie. Mając psiaka trzeba niestety brać takie zdarzenia pod uwagę. Quote
Recommended Posts