MARCHEWA Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 [quote name='Herspri']Dzień dobry, tak sobie dzisiaj Rudzia słodki spała : :loveu: Cuuuuudna:loveu::loveu::loveu: A co do bazarków,to w poniedziałek idę sprawdzić wpłaty i przekażę pieniążki shanti. Quote
Doda_ Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 oj kurcze jaka piękna sunka!! Marchewka, nie cudna, tylko PRZECUDNA!!:mad::loveu: Quote
KrystynaS Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Jakie śliczne zdjęcie :loveu: A Rudzia tak rozkosznie śpi. Oj ślicznotkę będzie miała Pani która ją zabiera do domu :loveu: Quote
KrystynaS Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 I te śliczne ząbki. Uśmiech od ucha do ucha :loveu: Rudziu czy śniło ci się coś takiego???? Quote
shanti Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Ale ją Herspri rozpieszczasz ;) Moje też tak śpią i w dodatku chrapią jak smoki :evil_lol: Quote
monika55 Posted April 27, 2008 Posted April 27, 2008 Dropsik tez ze mna sypia:evil_lol: I jeszcze zabiera mi poduszke.Chytry taki. Quote
shanti Posted April 27, 2008 Author Posted April 27, 2008 Gdzieś czytałam, że właściciele dzielą się na dwie grupy. Na tych co śpią ze swoimi psami i na tych, co się do tego przyznają;) Quote
Herspri Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 I co dziś wizyta przed adopcyjna :cool3: ? Rudzia jest grzeczna tylko taka nie za bardzo do innych psów i kota już mi też pogoniła :diabloti: Znaczy się nie bardzo do psów... nie lubi się z nimi bawić i bywa że naszczeka na niewinnego psiaka idącego sobie spokojnie drugą stroną ulicy, jeży się na inne psy których nie zna ale za to cudownie się pilnuje :loveu: Mamy tu na osiedlu taką spokojną nie ruchliwą ulicę więc spokojnie wychodzę z nią na spacer z odpiętą smyczą . Za patyczkami przepada wielce, jak widzi patyka w ręce to stara się do niego doskoczyć ( oj a skoczna to ona jest ) jak się jej nie udaje to szczeka żeby rzucić :razz: I tak fajnie biega :D ale tego to już się nie da opisać ;) W nocy włazi mi pod kołdrę i się grzejemy plecami do siebie odwrócone :eviltong: Dzielę z nią na pół poduszkę ( bo ona śpi jak człowiek, głowa na poduszce reszta pod kołdrą ) . Na szczęście nie chrapie, dwóch chrapiących psów w jedym pokoju bym chyba nie zniosła :evil_lol: Quote
shanti Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 Ona była zdominowana w boksie przez inną sukę, dość agresywną może stąd ta awersja do innych psiaków. Wizyta dziś i z niecierpliwością czekam na wynik. :nerwy: Quote
jagienka42 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Witam przed chwila dzwonilam do pani czy nic sie nie zmienilo.wszystko w pozadku jade dzisiaj na 100%.wieczorem powiem jak wypadlo spotkanie.;) Quote
Herspri Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 no to niecierpliwie czekamy na wieści ;) Zanosi się na to że pojadę w przeciwną stronę od Krakowa więc trzeba kombinować jakiś inny transport Quote
MARCHEWA Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Z moich bazarków wpłynęło 170 zł na Rudzię:loveu: Quote
KrystynaS Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 No to kciuki za owocne spotkanie przedadopcyjne. Jagienka odpytaj dokładnie!!! :lol: Quote
shanti Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 [quote name='MARCHEWA']Z moich bazarków wpłynęło 170 zł na Rudzię:loveu: Super Marcheweczko! Na gg masz wiadomość. Quote
jagienka42 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Witam juz po wizycie domek wydaje sie byc fajny ,dziewczyna mloda i rozsadna pogadalysmy o wszystkim ,o zywieniu, pielegnacji ,spacerkach .klopotach jakie moze stwarzac sunia w nowym miejscu.mysle ze jest jak najbardziej ok. Quote
Herspri Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 a spytałaś ile czasu może Rudzi poświęcić ? Bo trzeba pomęczyć trochę żeby w domu była spokojna i się zbytnio nie narzucała ( nie skakała wiecznie na kolana jak kot np :diabloti: ) Jeśli wrażenia pozytywne to myślę że będzie ok ;> ? Quote
jagienka42 Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 tak spytalam ile czasu poswieci rudzi sytuacja wyglada tak ze dziewczyna pracuje i uczy sie jezyka ale np pomiedzy praca a kursem ma 2 godziny czasu na spacerki i opieka no i potem popoludniu i wieczorem bedzie juz ciagle z sunia. Quote
Herspri Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 noo to myślę że jest fajnie, szczególnie że z Rudzią fajnie się spaceruje więc będzie to robiła ta pani raczej chętnie :cool3: A dzisiaj taki dzieciaczek rzucał Rudzi patyczka :) Tylko musiałam ją trzymać zanim chłopczyk rzucił bo Rudzia wysoko skacze ;) Quote
MARCHEWA Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Czyli Rudzia może jechać do nowego domku,tak?:cool3: To trzeba dogadać szczegóły z pańcią z Krakowa,kiedy by jej pasiło odebrać sunię i jak ją tam zawieziemy,bo jak nie ma chętnego na podróż autobusem,to ja na 95% zawiozę Rudzię samochodem w sobotę albo niedzielę. Quote
shanti Posted April 28, 2008 Author Posted April 28, 2008 No to jutro się zdzwonię z Panią Renatą i uzgodnimy kwestię transportu.:lol: Dziękuję Ci Jagienko za pomoc:loveu: Jesli chodzi o dzieci to Herspri już chyba odpowiedziała, u mnie była krótko i z dziećmi nie mieliśmy kontaktu. :shake: Quote
Recommended Posts