Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Herspri']Dzień dobry, tak sobie dzisiaj Rudzia słodki spała :

:loveu:

Cuuuuudna:loveu::loveu::loveu:

A co do bazarków,to w poniedziałek idę sprawdzić wpłaty i przekażę pieniążki shanti.

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

I co dziś wizyta przed adopcyjna :cool3: ?

Rudzia jest grzeczna tylko taka nie za bardzo do innych psów i kota już mi też pogoniła :diabloti:
Znaczy się nie bardzo do psów... nie lubi się z nimi bawić i bywa że naszczeka na niewinnego psiaka idącego sobie spokojnie drugą stroną ulicy, jeży się na inne psy których nie zna ale za to cudownie się pilnuje :loveu: Mamy tu na osiedlu taką spokojną nie ruchliwą ulicę więc spokojnie wychodzę z nią na spacer z odpiętą smyczą .
Za patyczkami przepada wielce, jak widzi patyka w ręce to stara się do niego doskoczyć ( oj a skoczna to ona jest ) jak się jej nie udaje to szczeka żeby rzucić :razz: I tak fajnie biega :D ale tego to już się nie da opisać ;)
W nocy włazi mi pod kołdrę i się grzejemy plecami do siebie odwrócone :eviltong:
Dzielę z nią na pół poduszkę ( bo ona śpi jak człowiek, głowa na poduszce reszta pod kołdrą ) . Na szczęście nie chrapie, dwóch chrapiących psów w jedym pokoju bym chyba nie zniosła :evil_lol:

Posted

Ona była zdominowana w boksie przez inną sukę, dość agresywną może stąd ta awersja do innych psiaków.

Wizyta dziś i z niecierpliwością czekam na wynik. :nerwy:

Posted

Witam juz po wizycie domek wydaje sie byc fajny ,dziewczyna mloda i rozsadna pogadalysmy o wszystkim ,o zywieniu, pielegnacji ,spacerkach .klopotach jakie moze stwarzac sunia w nowym miejscu.mysle ze jest jak najbardziej ok.

Posted

a spytałaś ile czasu może Rudzi poświęcić ? Bo trzeba pomęczyć trochę żeby w domu była spokojna i się zbytnio nie narzucała ( nie skakała wiecznie na kolana jak kot np :diabloti: )
Jeśli wrażenia pozytywne to myślę że będzie ok ;> ?

Posted

tak spytalam ile czasu poswieci rudzi sytuacja wyglada tak ze dziewczyna pracuje i uczy sie jezyka ale np pomiedzy praca a kursem ma 2 godziny czasu na spacerki i opieka no i potem popoludniu i wieczorem bedzie juz ciagle z sunia.

Posted

noo to myślę że jest fajnie, szczególnie że z Rudzią fajnie się spaceruje więc będzie to robiła ta pani raczej chętnie :cool3:

A dzisiaj taki dzieciaczek rzucał Rudzi patyczka :) Tylko musiałam ją trzymać zanim chłopczyk rzucił bo Rudzia wysoko skacze ;)

Posted

Czyli Rudzia może jechać do nowego domku,tak?:cool3:
To trzeba dogadać szczegóły z pańcią z Krakowa,kiedy by jej pasiło odebrać sunię i jak ją tam zawieziemy,bo jak nie ma chętnego na podróż autobusem,to ja na 95% zawiozę Rudzię samochodem w sobotę albo niedzielę.

Posted

No to jutro się zdzwonię z Panią Renatą i uzgodnimy kwestię transportu.:lol:

Dziękuję Ci Jagienko za pomoc:loveu:
Jesli chodzi o dzieci to Herspri już chyba odpowiedziała, u mnie była krótko i z dziećmi nie mieliśmy kontaktu. :shake: