Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Rudzia taka piękna i szczęśliwa,że aż mi się łezka w oku zakręciła.

A co do kopania,to może ona tak stres rozładowuje.Jak ja zabrałam moją sukę ze schroniska,to przez pół roku zrobiła nam z ogrodu pole z okopami,wet powiedział,że to może przejdzie jak sunia poczuje się bezpieczniej i tak było,juz dołów nie robi;).Poprzedni ludzie oddali ją jednak do schronu po 2 tyg. od adopcji właśnie z tego powodu,bo kwiatki były ważniejsze:shake:

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Chciałam też poinformować,że wszystkie moje bazarki już zakończone,z których powinno wpłynąć 170 zł dla Rudzi.Postaram się do końca tygodnia przekazać pieniążki shanti;)a ona prześle Herspri.

Posted

Dziękujemy Marchewko :multi:
Myślę że bedzie nawet nadwyżka, no ale piesków nie brakuje:shake:
Boję się żeby nie powtórzyła się ta sama historia z sunią z zaropiałym oczkiem na kwarantannie:placz:
Cycuchy powiększone, psina wydała mi się okrąglejsza niz ostatnio, a pan twierdzi oczywiście że szczenna nie jest:razz: Obym miała zwidy i omamy wzrokowe:shake::placz:

Posted

shanti napisał(a):
Jeśli pojedzie to w długi weekend. Dzisiaj mam trochę czasu to spróbuję skontaktować się z Panią z Krakowa.

To ta pani, do ktorej podalam email ?? :-o

Posted

Doda_ napisał(a):
To ta pani, do ktorej podalam email ?? :-o

Tak Dodo, to ta Pani:lol:

Jagienko, wysyłam Ci pw z nr telefonu Pani Renatki i jeśli aktualna jest Twoja pomoc w sprawie spotkania, to umówcie się na dogodny dla Was termin. Bardzo będę Ci wdzięczna, a Rudzia jeszcze bardziej :lol::loveu:

A my Cioteczki może powoli kombinujmy transport do Krakowa? Pani Renatka nie ma możliwości przyjechać.

Herspri, a jak z tym Twoim wyjazdem do Krakowa w majówkę? Jedziesz?

Posted

Herspri napisał(a):
Nie jestem pewna na 100% i prawdopodobnie nie będę pewna do ostatniej chwili więc lepiej Rudzi szukać transportu ;)

Z Jastrzębia jest autobus prywatnego przewoźnika Trvel-Bus pośpieszny do Krakowa o godz.6:38 z D.A. i w Krakowie jest o 9:15.Ten sam autobus wraca z Krakowa do J-bia o 14:10 i jest tutaj o 16:40.Bilet kosztuje około 26 zł w jedna stronę,nie wiem ile jest za pieska i czy Rudzia wytrzyma tyle godzinek bez ani jednej przerwy:roll:

Posted

MARCHEWA napisał(a):
Z Jastrzębia jest autobus prywatnego przewoźnika Trvel-Bus pośpieszny do Krakowa o godz.6:38 z D.A. i w Krakowie jest o 9:15.Ten sam autobus wraca z Krakowa do J-bia o 14:10 i jest tutaj o 16:40.Bilet kosztuje około 26 zł w jedna stronę,nie wiem ile jest za pieska i czy Rudzia wytrzyma tyle godzinek bez ani jednej przerwy:roll:

Dobrze wiedzieć, dziękuję!

Posted

Dziewczyny,czy któraś z was jedzie jutro na zlot dogomaniaków do Wandul66 do Bytomia?W zeszłym roku byłam z Sylą i było suuuper,a w tym roku nie mam się z kim zabrać.

Posted

Witam juz umowilam sie z pania na wizyte przedadopcyjna na 99% odbedzie sie ona 28 kwietnia.do tej pory nie moglam sie za to zabrac bo mam straszny stres zwiazany z oddaniem mojej tymczasowiczki do nowego domku.domek jest wspanialy ale ja zdazylam sie w niej zakochac:-(