MARCHEWA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Rudzia taka piękna i szczęśliwa,że aż mi się łezka w oku zakręciła. A co do kopania,to może ona tak stres rozładowuje.Jak ja zabrałam moją sukę ze schroniska,to przez pół roku zrobiła nam z ogrodu pole z okopami,wet powiedział,że to może przejdzie jak sunia poczuje się bezpieczniej i tak było,juz dołów nie robi;).Poprzedni ludzie oddali ją jednak do schronu po 2 tyg. od adopcji właśnie z tego powodu,bo kwiatki były ważniejsze:shake: Quote
MARCHEWA Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Chciałam też poinformować,że wszystkie moje bazarki już zakończone,z których powinno wpłynąć 170 zł dla Rudzi.Postaram się do końca tygodnia przekazać pieniążki shanti;)a ona prześle Herspri. Quote
shanti Posted April 20, 2008 Author Posted April 20, 2008 Dziękujemy Marchewko :multi: Myślę że bedzie nawet nadwyżka, no ale piesków nie brakuje:shake: Boję się żeby nie powtórzyła się ta sama historia z sunią z zaropiałym oczkiem na kwarantannie:placz: Cycuchy powiększone, psina wydała mi się okrąglejsza niz ostatnio, a pan twierdzi oczywiście że szczenna nie jest:razz: Obym miała zwidy i omamy wzrokowe:shake::placz: Quote
KrystynaS Posted April 20, 2008 Posted April 20, 2008 Przepraszam za offa : http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=109965 Potrzebna pomoc dla potrzebującej Rodziny i Ich przygarniętego Psa :placz: :placz: Quote
shanti Posted April 22, 2008 Author Posted April 22, 2008 Jeśli pojedzie to w długi weekend. Dzisiaj mam trochę czasu to spróbuję skontaktować się z Panią z Krakowa. Quote
KrystynaS Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 Czyli Rudzia czuje się świetnie i szykuje się do domku. Jeśli się nic nie zmieni to jechałaby za tydzień. Ale fajnie. :lol: Quote
Doda_ Posted April 22, 2008 Posted April 22, 2008 shanti napisał(a):Jeśli pojedzie to w długi weekend. Dzisiaj mam trochę czasu to spróbuję skontaktować się z Panią z Krakowa. To ta pani, do ktorej podalam email ?? :-o Quote
shanti Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 Doda_ napisał(a):To ta pani, do ktorej podalam email ?? :-o Tak Dodo, to ta Pani:lol: Jagienko, wysyłam Ci pw z nr telefonu Pani Renatki i jeśli aktualna jest Twoja pomoc w sprawie spotkania, to umówcie się na dogodny dla Was termin. Bardzo będę Ci wdzięczna, a Rudzia jeszcze bardziej :lol::loveu: A my Cioteczki może powoli kombinujmy transport do Krakowa? Pani Renatka nie ma możliwości przyjechać. Herspri, a jak z tym Twoim wyjazdem do Krakowa w majówkę? Jedziesz? Quote
Herspri Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Nie jestem pewna na 100% i prawdopodobnie nie będę pewna do ostatniej chwili więc lepiej Rudzi szukać transportu ;) Quote
MARCHEWA Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Herspri napisał(a):Nie jestem pewna na 100% i prawdopodobnie nie będę pewna do ostatniej chwili więc lepiej Rudzi szukać transportu ;) Z Jastrzębia jest autobus prywatnego przewoźnika Trvel-Bus pośpieszny do Krakowa o godz.6:38 z D.A. i w Krakowie jest o 9:15.Ten sam autobus wraca z Krakowa do J-bia o 14:10 i jest tutaj o 16:40.Bilet kosztuje około 26 zł w jedna stronę,nie wiem ile jest za pieska i czy Rudzia wytrzyma tyle godzinek bez ani jednej przerwy:roll: Quote
Doda_ Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 marchewka, napewno wytrzyma, a jak znosi jazde samochodem? Quote
shanti Posted April 23, 2008 Author Posted April 23, 2008 MARCHEWA napisał(a):Z Jastrzębia jest autobus prywatnego przewoźnika Trvel-Bus pośpieszny do Krakowa o godz.6:38 z D.A. i w Krakowie jest o 9:15.Ten sam autobus wraca z Krakowa do J-bia o 14:10 i jest tutaj o 16:40.Bilet kosztuje około 26 zł w jedna stronę,nie wiem ile jest za pieska i czy Rudzia wytrzyma tyle godzinek bez ani jednej przerwy:roll: Dobrze wiedzieć, dziękuję! Quote
Herspri Posted April 23, 2008 Posted April 23, 2008 Rudzia wytrzyma spokojnie jestem tego pewna ;) Quote
Doda_ Posted April 24, 2008 Posted April 24, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: ruuuuudziooo szykuj sie do nowego domkU!!! Quote
MARCHEWA Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Dziewczyny,czy któraś z was jedzie jutro na zlot dogomaniaków do Wandul66 do Bytomia?W zeszłym roku byłam z Sylą i było suuuper,a w tym roku nie mam się z kim zabrać. Quote
MARCHEWA Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 A co tam u naszej Rudzi?Kiedy wizyta przedadopcyjna? Quote
shanti Posted April 25, 2008 Author Posted April 25, 2008 26 kwietnia Jagienka wysyła swojego tymczasowicza do domu i potem zrobi wizytę. Ma kontakt do P. Renaty, więc pozostaje nam poczekać;) Quote
jagienka42 Posted April 25, 2008 Posted April 25, 2008 Witam juz umowilam sie z pania na wizyte przedadopcyjna na 99% odbedzie sie ona 28 kwietnia.do tej pory nie moglam sie za to zabrac bo mam straszny stres zwiazany z oddaniem mojej tymczasowiczki do nowego domku.domek jest wspanialy ale ja zdazylam sie w niej zakochac:-( Quote
shanti Posted April 26, 2008 Author Posted April 26, 2008 Czekamy na wyniki, masz pw. Dziekujemy:loveu: Brakuje mi jeszcze przelewu od Irysek do rozliczenia bazarków:roll:, muszę jej się przypomnieć;) Quote
Herspri Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 Dzień dobry, tak sobie dzisiaj Rudzia słodki spała : :loveu: Quote
Nayantara Posted April 26, 2008 Posted April 26, 2008 ale ona kochana.. oj gdybym mogła miec 2 psa ale niestety jeden wielkolud mi wystarcza a właściwie to zajmuje dużo miejsca czasu i pieniędzy dlatego 2 niema jak Quote
Recommended Posts