monika55 Posted April 14, 2008 Posted April 14, 2008 To jutro zaraz napisz jak poszlo. Ale sie boje. Quote
shanti Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Spódnica się spodobała. Czekam na przelew. :multi: Quote
shanti Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Klikałam z Mirą. Czeka na dojście do siebie po zabiegu Rudzi, bo przejmuje się jej losem. Jednak nadal myśli o Lusi, bo ją widziała wcześniej. Pani z Krakowa, jest chętna na Rudzię, ale musiałybyśmy zorganizować transport. Może uda się wyadoptować obie? Ustaliłyśmy z Mirą, że w czwartek pojadę do schronu, zobaczę co z Lusią, Rudzia będzie już też po zabiegu i wtedy decyzja zapadnie. Do czwartku postaram się też o jakieś konkrety w sprawie wizyty przedadopcyjnej i transportu Rudzi do Krakowa. Powysyłam pw do ludzi z tamtych stron znalezionych na mapie pomocy dogo i zobaczymy jaki będzie odzew. Pomyślałam, że w długi weekend ludzie się przemieszczają i może uda się coś wymyśleć. Teraz lecę z psami . Quote
MARCHEWA Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Jeżeli pani z Krakowa jest zdecydowana na Rudzię to super i jeżeli nie ma nic przeciw wizycie przedadopcyjnej to zapowiada sie nieźle. Co do transportu,to obliczyłam,że z J-bia do Krakowa na paliwo wyszłaby stówka+20 zł na opłacenie autostrady w 2 strony.Jak podliczymy bazarki to może wystarczy;) Quote
monika55 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Jest tez droga inna. Tez dobra i nie autostrada.Pomyslimy. Quote
shanti Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Zobaczymy kto się odezwie w sprawie wizyty, może dałoby się też załatwić w taki sposób, żeby ta Pani przyjechała z jakąś/kimś dogomaniaczką/kiem z Krakowa tu do nas. Quote
Herspri Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 do Krakowa w długi weekend ? Ja się prawdopodobnie wybieram ale pociągiem ;) W razie czego mogłabym Rudzie tam podwieźć tak przy okazji Quote
shanti Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 [quote name='Herspri']do Krakowa w długi weekend ? Ja się prawdopodobnie wybieram ale pociągiem ;) W razie czego mogłabym Rudzie tam podwieźć tak przy okazji O, ale fajnie by było :crazyeye: Ciebie Rudzia już zna i byłaby spokojniejsza w podróży. No to teraz szukam kogoś do wizyty przedadopcyjnej:multi: Quote
shanti Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 To się zaczynam stresować pewnie ze dwie godzinki Wam zejdzie. Quote
KrystynaS Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Czy Rudzia wróci dziś do domu po zabiegu czy zostanie na noc w lecznicy??? No i cały czas Quote
Herspri Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 ok byłam przy usypaniu, przy podłączaniu kroplówki i wyszłam dopiero jak była gotowa do zabiegu, mam przyjść tam za jakieś 40 minut... Quote
MARCHEWA Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 To już chyba po?:nerwy:Ciekawe jak Rudzia. Quote
Herspri Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Rudzia już w domu, cała ciachnięta i zdrowa, trochę jeszcze oszołomiona z wywalonym jęzorem ;) Dostała antybiotyk na 10 dni i leki przeciwbólowe, położyłam ją do dużego kennela żeby inne zwierzaki jej nie niepokoiły. Będzie dobrze :) Quote
shanti Posted April 15, 2008 Author Posted April 15, 2008 Herspri napisał(a):Rudzia już w domu, cała ciachnięta i zdrowa, trochę jeszcze oszołomiona z wywalonym jęzorem ;) Dostała antybiotyk na 10 dni i leki przeciwbólowe, położyłam ją do dużego kennela żeby inne zwierzaki jej nie niepokoiły. Będzie dobrze :) Ufff! To dobrze! Herspri, dziękujemy:loveu: Quote
Samturia Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 Świetnie! teraz tylko trzeba się modlić żeby nie było powikłań! ;) Quote
monika55 Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 No to po wszystkim. Bedzie dobrze.Herspri dziekuje. Quote
Herspri Posted April 15, 2008 Posted April 15, 2008 No, Rudzinka już 'od głupiała' nawet merda ogonkiem trochę ;) Czyli wszystko idzie ku dobremu, teraz tylko poczekać aż szwy będą zdjęte i Rudzia może spokojnie do domku jechać ( oczywiście do takiego najlepszego :loveu: ). Quote
Recommended Posts