Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Czyli Rudzia jedzie do Domku :multi: :multi: :multi: :multi:

Słuchajcie a co jest z tą czarną suczką, której zdjęcia są w pierwszym poście, taka fajna.

PS. O nie ma już jej zdjęcia :oops: , ale wiecie o którą chodzi??? Jest w podpisie chyba shanti

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

monika55 napisał(a):
Lusia miala miec domek ale domek chyba zrezygnowal?

Raczej zrezygnował:roll:

Wczoraj rozmawiałam z Renatą, przyszłą Panią Rudzi. Sunię zawiezie najprawdopodobniej kochana Marchewa z TZ-tem w sobotę:loveu:
Renata obiecała się zalogować na dogo, więc czekamy;)

Posted

A ja chciałabym jeszcze wiedzieć,bo z tego co zrozumiałam przyszła pańcia mieszka sama,kto zajmie się Rudzią,gdyby pani musiała wyjechać lub kiedy np.zachoruje(oczywiście nie życzę)ale moim zdaniem to bardzo ważne w tym przypadku.

Posted

MARCHEWA napisał(a):
A ja chciałabym jeszcze wiedzieć,bo z tego co zrozumiałam przyszła pańcia mieszka sama,kto zajmie się Rudzią,gdyby pani musiała wyjechać lub kiedy np.zachoruje(oczywiście nie życzę)ale moim zdaniem to bardzo ważne w tym przypadku.

Myślę, że to dobre pytanie i uzasadnione wątpliwości.

Posted

przyszla pani rudzi nie ma rodziny tzn meza i dzieci ale nie mieszka sama tylko ze wspołlokatorka ktora tez sie cieszy ze przyjdzie do nich piesek w razie czego to ona zajmie sie sunia.ps poznalam wspołlokatorke;)

Posted

super wiadomości, czyle teraz tylko transport do nowego domu, a potem relacja z nowego miejsca zamieszkania i zmiana tytułu na szczęśliwy i przeniesienie wątku :loveu:

Posted

Czemu mi wczoraj dogo znowu nie działało, a Wam tak?:shake:
Jagienka już opisała sytuację. No i cieszę się, że to właśnie Marchewa jedzie z sunią, bo ona ma wielkie doświadczenie w adopcjach :lol:

Posted

Shanti,potrzebna mi wydrukowana umowa adopcyjna,bo moja drukarka padła,no i jak robimy z Rudzią,mam ją zabrać w sobotę od Herspri,czy w piątek już ją przywieźć?

Posted

Marchewko jak Ci wygodniej. Tylko czy możesz ją przetrzymać do soboty? A może lepiej żeby jeszcze tą noc przespała w łóżku Herspri;)
Kurczę dogadajcie się może z Herspri, bo to od Was zależy najwięcej.
Umowę wydrukuję i jutro około 19.30 mogę Ci podrzucić do domu, bo będę wracać z działki.

Posted

Ja w piątek będę dostępna dopiero pod wieczór a w sobotę jestem w domu więc jak osobie transportującej będzie lepiej ;)
Smutno trochę jak pomyślę że już Rudzia pojedzie a z drugiej strony dobrze że będzie miała 'pańcie' która będzie poświęcała uwagę tylko jej a nie dzieliła ją jeszcze na 2 inne psy ;)

Posted

Herspri napisał(a):
Ja w piątek będę dostępna dopiero pod wieczór a w sobotę jestem w domu więc jak osobie transportującej będzie lepiej ;)
Smutno trochę jak pomyślę że już Rudzia pojedzie a z drugiej strony dobrze że będzie miała 'pańcie' która będzie poświęcała uwagę tylko jej a nie dzieliła ją jeszcze na 2 inne psy ;)

Żeby Ci nie było smutno możemy jakiegoś tymczasika podrzucić tak przy okazji ;)