KrystynaS Posted April 28, 2008 Posted April 28, 2008 Czyli Rudzia jedzie do Domku :multi: :multi: :multi: :multi: Słuchajcie a co jest z tą czarną suczką, której zdjęcia są w pierwszym poście, taka fajna. PS. O nie ma już jej zdjęcia :oops: , ale wiecie o którą chodzi??? Jest w podpisie chyba shanti Quote
monika55 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Marchewa, jestes zlota dziewczyna. A Shanti nastepna. Czyli mamy troche zlotka.:lol: Quote
Doda_ Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 :bigcool:Suuuuuuuuper!!!!!!:Cool!: Życze suni duuuuuuuuuuuuuuuzo szczęścia w nowym DOMU!!!!!!!! Quote
MARCHEWA Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 A może nowa pańcia Rudzi mogłaby się zalogować na dogo? Quote
Doda_ Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 MARCHEWA napisał(a):A może nowa pańcia Rudzi mogłaby się zalogować na dogo? oo tak, dobry pomysl! Quote
monika55 Posted April 29, 2008 Posted April 29, 2008 Lusia miala miec domek ale domek chyba zrezygnowal? Quote
shanti Posted April 30, 2008 Author Posted April 30, 2008 monika55 napisał(a):Lusia miala miec domek ale domek chyba zrezygnowal? Raczej zrezygnował:roll: Wczoraj rozmawiałam z Renatą, przyszłą Panią Rudzi. Sunię zawiezie najprawdopodobniej kochana Marchewa z TZ-tem w sobotę:loveu: Renata obiecała się zalogować na dogo, więc czekamy;) Quote
monika55 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Cos Lusia szczescia nie ma. Sprobujemy gdzie indziej. Quote
MARCHEWA Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 A ja chciałabym jeszcze wiedzieć,bo z tego co zrozumiałam przyszła pańcia mieszka sama,kto zajmie się Rudzią,gdyby pani musiała wyjechać lub kiedy np.zachoruje(oczywiście nie życzę)ale moim zdaniem to bardzo ważne w tym przypadku. Quote
dorota1 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 MARCHEWA napisał(a):A ja chciałabym jeszcze wiedzieć,bo z tego co zrozumiałam przyszła pańcia mieszka sama,kto zajmie się Rudzią,gdyby pani musiała wyjechać lub kiedy np.zachoruje(oczywiście nie życzę)ale moim zdaniem to bardzo ważne w tym przypadku. Myślę, że to dobre pytanie i uzasadnione wątpliwości. Quote
jagienka42 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 przyszla pani rudzi nie ma rodziny tzn meza i dzieci ale nie mieszka sama tylko ze wspołlokatorka ktora tez sie cieszy ze przyjdzie do nich piesek w razie czego to ona zajmie sie sunia.ps poznalam wspołlokatorke;) Quote
monika55 Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 Tu decyzja nalezy do Shanti. Ale jak Ja znam to wypytala o wszystko.Bedzie dobrze. Quote
ice_t Posted April 30, 2008 Posted April 30, 2008 super wiadomości, czyle teraz tylko transport do nowego domu, a potem relacja z nowego miejsca zamieszkania i zmiana tytułu na szczęśliwy i przeniesienie wątku :loveu: Quote
shanti Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Czemu mi wczoraj dogo znowu nie działało, a Wam tak?:shake: Jagienka już opisała sytuację. No i cieszę się, że to właśnie Marchewa jedzie z sunią, bo ona ma wielkie doświadczenie w adopcjach :lol: Quote
MARCHEWA Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Shanti,potrzebna mi wydrukowana umowa adopcyjna,bo moja drukarka padła,no i jak robimy z Rudzią,mam ją zabrać w sobotę od Herspri,czy w piątek już ją przywieźć? Quote
MARCHEWA Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Kupiłam Rudzi adresówkę taką jak Tolusiowi i przyczepię jej do obróżki w aucie z nr.tel nowej pańci,tak na wszelki wypadek;) Quote
shanti Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Marchewko jak Ci wygodniej. Tylko czy możesz ją przetrzymać do soboty? A może lepiej żeby jeszcze tą noc przespała w łóżku Herspri;) Kurczę dogadajcie się może z Herspri, bo to od Was zależy najwięcej. Umowę wydrukuję i jutro około 19.30 mogę Ci podrzucić do domu, bo będę wracać z działki. Quote
Herspri Posted May 1, 2008 Posted May 1, 2008 Ja w piątek będę dostępna dopiero pod wieczór a w sobotę jestem w domu więc jak osobie transportującej będzie lepiej ;) Smutno trochę jak pomyślę że już Rudzia pojedzie a z drugiej strony dobrze że będzie miała 'pańcie' która będzie poświęcała uwagę tylko jej a nie dzieliła ją jeszcze na 2 inne psy ;) Quote
shanti Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Herspri napisał(a):Ja w piątek będę dostępna dopiero pod wieczór a w sobotę jestem w domu więc jak osobie transportującej będzie lepiej ;) Smutno trochę jak pomyślę że już Rudzia pojedzie a z drugiej strony dobrze że będzie miała 'pańcie' która będzie poświęcała uwagę tylko jej a nie dzieliła ją jeszcze na 2 inne psy ;) Żeby Ci nie było smutno możemy jakiegoś tymczasika podrzucić tak przy okazji ;) Quote
monika55 Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 A moze goldenke?;) Kurcze, Dogo szaleje, nie widze, biala strona sie robi. Rudziu, szczesliwej drogi i nowego zycia. Quote
Herspri Posted May 2, 2008 Posted May 2, 2008 :loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu::loveu: Nowa pani będzie wieeeelką szczęściarą :cool3: Quote
Recommended Posts