Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Herspri napisał(a):
Rudzia dziś już nie spała 'w nogach' ale obok mnie a rano jak uchyliłam kołdrę to się pod nią wczołgała, tylko nos jej z pod kołdry wystawał :evil_lol:
Bardzo fajna sunia, pilnuje się na spacerach reaguje na 'niewolno' z kotem zatargów póki co też nie miała ;)

Aniołek kochany:loveu:

Może pobawię się w skarbnika:oops:

Więc tak: Marchewka przekazała z bazarków 150 zł, ja dołożyłam 100 zł, z tym że 50 to będzie ode mnie na sunię ale 50 chciałabym odzyskać z bazarków. W tym miesiącu mam wydatki i nie mogę sobie na więcej pozwolić:oops:
Z bazarku bibelotów mam już 89 zł, więc na razie daje nam to 150+100+89=339-50= 289 zł
Możliwe, że pójdzie też spódnica satynowa za 35 zł, na razie się dogaduję z chętną.
Bazarki kręcą się dalej, więc nie mamy co się martwić o fundusze, raczej trzymajmy kciuki za powodzenie zabiegu.

• Replies 487
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Julia07 napisał(a):
Proszę i ode mnie doliczyć 30 zł narazie nie moge więcej:oops:, przekazę przez Monike55

I tak już licytujesz Julio na bazarku, to też się liczy. Dziękujemy!

Posted

[quote name='MARCHEWA']Nowy bazarek;):
http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=9933269#post9933269

Marchewko:loveu:

Herspri, mam prośbę.
Czy możesz sprawdzić Rudzię pod kątem zostawania samej w domu? Jak była u mnie na komendę "zostań" leżała grzecznie na kocyku i czekała aż do niej wrócę, ale to było ok. 15-20 minut. Bardzo Cię o to proszę, bo Pani zainteresowana nią chciałaby to wiedzieć.

Posted

Herspri napisał(a):
zostawiałam ją samą w pokoju na ok 3 godziny i nie piszczała ani nie wyła, nic nie poniszczyła tylko zrobiła małe siku na dywan :razz:

A nie jest tak, że szczenna suka sika częściej? Z kobietami w ciąży też chyba tak jest, prawda? Nie znam się za bardzo:roll:

Posted

Tadam :cool1: , dzięki uczynności mojego chłopaka możecie zobaczyć Rudzię :cool3:

I gdzie ja będę teraz spała :shake: ? :

Niestety tylko takie malutkie z mojego telefonu wychodzą, ale lepsze to niż nic ;)

Posted

CUDOWNA SUNIA. Nareszcie jej dobrze, wygodnie, spokojnie. Herspri toś Ty uczyniła. :loveu:

bo Pani zainteresowana nią chciałaby to wiedzieć.
Czyli że jest Pani zainteresowana Rudzią??? :multi: :multi:

Posted

Jesteśmy po wstepnych rozmowach. Dałam Pani linka do tego wątku, może nas poczytuje. Pani chciała wprawdzie większego pieska, ale Rudzia jakoś tak tam pasuje i może się uda. W Rudzi nie można się nie zakochać:loveu:

Herspri nam ją rozpieszcza widzę;) dobrze, należy się jej:lol:

Dzisiaj zabieg, już gryzę paznokcie ze stresu:nerwy:

Posted

Herspri napisał(a):
dziś nie będzie sterylki przełożona na jutro ... :roll: Już na 100% :mad:

To z pazurów do jutra nic mi już nie zostanie:nerwy: