INU Posted March 26, 2008 Author Posted March 26, 2008 Jeżeli ktoś może to niech zrobi mu inne ogłoszenia! Quote
majqa Posted March 27, 2008 Posted March 27, 2008 Gdzie on został ogłoszony poza dogo i netem, Inu? Quote
INU Posted March 29, 2008 Author Posted March 29, 2008 [quote name='majqa']Gdzie on został ogłoszony poza dogo i netem, Inu?[/quote] Nigdzie, ale musimy się wstrzymać... Ta pani twierdzi, że on nie da rady Kacperka do schronu oddać i [U]chyba[/U] u niej zostanie:multi:! Quote
GameBoy Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 oby to nie bylo chwilowe opamiatanie i za 2 m-c watek powstanie znowu, nie mam wiary w takich ludzi Quote
majqa Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 Jak znów w tytule wątku zobaczę Kacper to mnie zmrozi, bo też nie mam takiej wiary jak Ty GameBoy ale...różne życiowe opamietania już widziałam więc chcę wierzyć... Quote
Izis Posted March 29, 2008 Posted March 29, 2008 czas pokaze... oby działał on na korzyść Kacperka. Quote
brazowa1 Posted April 4, 2008 Posted April 4, 2008 Podobnie bylo z spanielkiem...rady,rozmowy,decyzja-zostawiamy pieska,po 3 miesiacach pojawil sie znowu na allegro.Ten piesek tez bedzie wkrotce szukal domu,tylko bedzie wtedy starszy i bedzie o niego troche trudniej. Quote
INU Posted April 5, 2008 Author Posted April 5, 2008 brazowa1 napisał(a):Podobnie bylo z spanielkiem...rady,rozmowy,decyzja-zostawiamy pieska,po 3 miesiacach pojawil sie znowu na allegro.Ten piesek tez bedzie wkrotce szukal domu,tylko bedzie wtedy starszy i bedzie o niego troche trudniej. Nie sądzę. Szkoda tylko, że macie tak mało wiary w to, że ludzie się zmieniają:-(. Quote
INU Posted June 29, 2008 Author Posted June 29, 2008 Właśnie się dowiedziałam, że Kacperek nie żyje :placz:. Wpadł prosto pod pędzący pociąg :placz:. Quote
Recommended Posts