Beata krk Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Witam jestem nowa na dogomani i nie wiem czy wpisuje dobrze moj post ale jestem juz u kresu sil moja psinka ma wodobrzusze ma 2 lata jest to mieszanka goldena retrivera i owczarka niemieckiego.Od 2 mies.lecze go na wodobrzusze po badaniach(rtg,ekg,pobrany plyn z brzucha(przesiek),krew i mocz(traci bialko z moczem),okazalo sie ze ma chore nerki nie wiem co mam zrobic dostaje leki :furosemid,synergal.Mial zciagniety plyn ale za dwa dni znowu mial duzy brzuch.Blagam jesli ktos moze mi pomoc i ulzyc mojemu psiakowi,bardzo go kocham i nie moge patrzec jak sie meczy.Leczony jest w klinice Arka w Krakowie. Quote
boksiedwa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Zrobić porządne badania serca. Wodobrzusze może byc jedny z objawów chorób serca. Quote
Beata krk Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 Badania serca mial robione wet.wyklucza serce badania ktore zrobilam przeslalm do wet.Garncarz w Warszawie i powiedziala aby sie nie czepiac serca tylko to jest zwiazane z nerkami(wada wrodzona lub po jakims przeziebieniu lub urazie) Quote
Beata krk Posted April 3, 2008 Author Posted April 3, 2008 Po dokladnych badaniach okazalo sie ze jest to rak jelit moj psiak odszedl dwa dni temu juz sie meczyl :( Quote
boksiedwa Posted April 3, 2008 Posted April 3, 2008 Beata krk napisał(a):Po dokladnych badaniach okazalo sie ze jest to rak jelit moj psiak odszedl dwa dni temu juz sie meczyl :( :( szkoda psinki, ale teraz jest już szczęśliwy i wolny od bólu Quote
MaxSta Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 Szkoda pieska przykro nam. Biega teraz bez bólu za TM. Quote
Reniek Posted April 12, 2008 Posted April 12, 2008 Mój pies też miał wodobrzusze i też odszedł za Tęczowy Most 1 kwietnia 2008 roku. [*] :-( :-( :-( Miał nowotwór śledziony i zaatakowaną wątrobę. :-( Bardzo Tobie współczuję. [*] [*] [*] :-( Quote
Recommended Posts