Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

hmmm...co do osób młodych...jeśli to dziewczyna, w miarę rozsądna - to ok (katowicką astkę wzięła 17-letnia Marzenka - ona jest bardziej odpowiedzialna za swoja sukę niż niejedna dorosła osoba:lol:)...

rodzajowi męskiemu w tym wieku...raczej nie dałabym - no chyba, że prześwietlony do gumy od majtek;)

GB - musisz wyczuć po prostu:p

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

[quote name='GameBoy']no tak ale pies chyba nie bedzie u mnie az do adopcji..alonda wydalas sunie?[/quote]
:evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: nie sposób było się nie zaśmiać ale tak z sympatią. Do chwili adopcji mogła by mu się grzywka o futrynę wycierać. ;)

Posted

Jeśli nie ma innego wyjścia...to tak jak się umawiałyśmy -mówisz słowo i zabieram malucha.
Suczka nadal jest u mnie.
Jutro pracuję do 20-ej, potem jestem transportem dla 2 Rottek, czy mogłabym dopiero w niedzielę wieczorem , bo i w niedzielę jestem w pracy, jesli to kłopot postaram się wysłać kogoś po małego.

Posted

[B]Aldondo[/B], wybacz jeśli pytam bez sensu i coś mi umknęło na wątku ale...czy wiesz coś może o losie mamy Antosia??? Czy ona wciąż tkwi przy tej budzie?

Posted

jeżeli nie ma dla niego miejsca może u mnie zostać jeszcze trochę, chociaż mam następnego psa od dziś
w niedziele musze zostawic psy same i nie moze on wtedy u mnie byc bo mi chate z Hexą i Pancą rozwalą
gdyby się nim ktoś zajął w niedzielę od 12 do poniedziałku do 12 to może dalej u mnie siedzieć

Posted

halo halo!
czy ktos nam pomoze? od jutra od poludnia do pondz do poludnia potrzebny tymczasowy opiekun

dwa Mały ma guza pod skórą, po lewej stronie na szyi wielkości śliwki, w poniedziałek pokaże wetowi - chyba, że ktoś zrobi to jutro
sama nie wiem czy to od szczepienia czy cos powazniejszego

Posted

To raczej od szczepienia.

Mogę zabrac malucha dziś wieczorem , jutro od rana jestem w pracy.
Zadzwonię i dam Ci znac o której będę, maluch juz nie wróci do Ciebie, sunia z końcem tygodnia idzie do domu, więc przy pomocy Morisowej jakoś sobie poradzę.
Wielkie dzięki.:-)

Posted

Po 21-ej.

Jeśli chodzi o jego mamę, zabezpieczyłam ją przed kleszczami, odrobaczyłam , karmię , a w poniedziałek ponownie będzie interwencja. Niestety nie mam jej gdzie zabrac, nie wiem tez jak potoczy się interwencja. I co zrobic by ten kretyn nie mógł już miec zwierząt.

Posted

Mały właśnie lezy na środku pokoju i ślumpta taaaką kość ;) Dostał ją rano, jak wychodziłam do pracy. Troszkę już ją naruszył ;)
Grzeczny, ani w nocy, ani przez cały dzień nie nabrudził, wszystko na spacerze. Szybko się uczy - mój go dwa razy obwarczał i już wie, że do dużego się nie podchodzi. Ma kilka zabawek i sam sobie dobrze radzi. Jak wychodzę, jest zamknięty, mimo wszystko nie chcę by mi psa molestował, on ma alergię na szczeniaki (jak ja na małe dzieci i szczenięta).
Był na godzinnym spacerze, został wygłaskany.

Posted

w objęciach to może nie :evil_lol: ale w pokoju Morisowej tak ;)
i zjada kocie zabawki - fascynuje go myszka na sznurku przywiązana do oparcia krzesła (ostatnie koty wydałam akurat przed odebraniem Antosia, więc akurat kotów u mnie nie ma)

Posted

Ja ostatnio zbierałam po całym mieszkaniu 2 roli białego papieru toaletowego pocięte w pył. Oczywiście znam winowajcę, choć ten się rozglądał na boki, jakby szukał innego winnego.:evil_lol: