Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

ciotki jestem w Wawie
sprawa wyglada tak, ze gdyby go ktos w srode mogl przetrzymac przez dzien to mały mógłby u mnie na kilka dni jeszcze zostac
ale w srode musze wyjechac z TZ na jakies 8 godzin z Wawy i znajac juz temperament Hexy i tego malucha nie mam odwagi zostawic ich na tyle czasu samch w mieszkaniu

wiec gdyby ktos jutro w dzien mogl sie nim zajac lub w srode caly dzien - wtedy maly moglby u mnie zostac

wiem, ze to troche nieodpowiedzialne rzucanie psem po domach ale ja tez mam swoje zycie i niestety ono tez wymaga odemnie zaangazowania :oops:

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

potrzebuje miec wolne na srodę na cały dzień, wieczorem mogę go wziać z powrotem, więc albo jutro wieczorem - może być nawet bardzo późnym albo środa rano, w środę wieczorem może wrócić bez problemu, wtedy już dam sobie z nim radę

przepraszam - jestem bez auta

Posted

nie dzieki ciotka, musze sie pozbyc wozu - bo jak wiesz szwagier nieco obnizyl jego wartosc :evil_lol: dwa nie stac mnie teraz na takie auto, na inne tez nie jak mamy skonczc ten dom :roll:

Posted

Ciotka sprzedaj parę burków i hotel wystawimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, mialaś przecież hodowlę yoorków swego czasu:eviltong::eviltong::eviltong:

Posted

Erazm napisał(a):
Ciotka sprzedaj parę burków i hotel wystawimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, mialaś przecież hodowlę yoorków swego czasu:eviltong::eviltong::eviltong:

no mialam ale juz sie skonczyly - nowe trzeba by naprodukowac - musze Hexe wyslac do roboty :placz::placz::placz::placz::placz::placz:

Posted

majqa napisał(a):
GameBoy, ależ masz wzięcie!!! Widzę, że kolejka maluchów do Ciebie, że hohoho...:loveu:

no niestety, nie zaluje im podlogi ale serce sie kraje, ze takie maluchy sa bezdomne i to w takiej ilosci

Posted

kupiłam młodemu karmę - tym razem eukanubę dla szczeniąt ras dużych - on wcina jak szalony, choć już nie gryzą się przy jedzeniu z Hexą po tych kilku dniach więc jest progres

proszę o informację kiedy Białek od nas odjedzie i kiedy wróci