GameBoy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 ciotki jestem w Wawie sprawa wyglada tak, ze gdyby go ktos w srode mogl przetrzymac przez dzien to mały mógłby u mnie na kilka dni jeszcze zostac ale w srode musze wyjechac z TZ na jakies 8 godzin z Wawy i znajac juz temperament Hexy i tego malucha nie mam odwagi zostawic ich na tyle czasu samch w mieszkaniu wiec gdyby ktos jutro w dzien mogl sie nim zajac lub w srode caly dzien - wtedy maly moglby u mnie zostac wiem, ze to troche nieodpowiedzialne rzucanie psem po domach ale ja tez mam swoje zycie i niestety ono tez wymaga odemnie zaangazowania :oops: Quote
Izabella Hossa Posted March 24, 2008 Author Posted March 24, 2008 Ja go wezmę, jeśli możesz jeszcze po środzie zaopiekować się nim to byłoby cudownie. Czy mogę być jutro wieczorem, czy lepiej w dzień ? W ciągu dnie poślę po niego koleżankę, bo wracam po 15-ej. Quote
GameBoy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 potrzebuje miec wolne na srodę na cały dzień, wieczorem mogę go wziać z powrotem, więc albo jutro wieczorem - może być nawet bardzo późnym albo środa rano, w środę wieczorem może wrócić bez problemu, wtedy już dam sobie z nim radę przepraszam - jestem bez auta Quote
Erazm Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 Antek do Ds bo moja niunia czeka na miejsce:mad: Quote
GameBoy Posted March 24, 2008 Posted March 24, 2008 mysle, ze Mały na dom długo czekać nie będzie niestety ja sprzedaję swoje auto a TZ służbówką nie ma jak wozić zwierzaków - prosze o pomoc w tej materii Quote
Erazm Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Samochód Ci kupić? Już robimy bazarek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Isadora7 Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Erazm napisał(a):Samochód Ci kupić? Już robimy bazarek:evil_lol::evil_lol::evil_lol: To ja siebie wystawię może mnie ktoś kupi :lol: Quote
GameBoy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 nie dzieki ciotka, musze sie pozbyc wozu - bo jak wiesz szwagier nieco obnizyl jego wartosc :evil_lol: dwa nie stac mnie teraz na takie auto, na inne tez nie jak mamy skonczc ten dom :roll: Quote
Erazm Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Ciotka sprzedaj parę burków i hotel wystawimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, mialaś przecież hodowlę yoorków swego czasu:eviltong::eviltong::eviltong: Quote
majqa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 GameBoy, ależ masz wzięcie!!! Widzę, że kolejka maluchów do Ciebie, że hohoho...:loveu: Quote
GameBoy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Erazm napisał(a):Ciotka sprzedaj parę burków i hotel wystawimy:evil_lol::evil_lol::evil_lol:, mialaś przecież hodowlę yoorków swego czasu:eviltong::eviltong::eviltong: no mialam ale juz sie skonczyly - nowe trzeba by naprodukowac - musze Hexe wyslac do roboty :placz::placz::placz::placz::placz::placz: Quote
majqa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Hexę??? Dzieciną chcesz się wysługiwać??? :mad: :evil_lol: :mad: Quote
GameBoy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 majqa napisał(a):GameBoy, ależ masz wzięcie!!! Widzę, że kolejka maluchów do Ciebie, że hohoho...:loveu: no niestety, nie zaluje im podlogi ale serce sie kraje, ze takie maluchy sa bezdomne i to w takiej ilosci Quote
majqa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Niestety, to ciągły wyścig...tu maluszki, tam stareńkie piesie...eh..:-( Quote
GameBoy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 u mnie jest opcja tylko na maluchy i to bardzo mlode, jezeli wieksze - tak jak Białas to tylko psy, inaczej jest taki łomot,że wióry lecą Quote
majqa Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 Hexa to normalnie killerka, strach się bać! ;) Quote
GameBoy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ona wyglada na slodziaka ale jest bardzo brutalna - nawet karcenie nic nie pomaga:oops: Quote
GameBoy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ciotka niech mu na zdrowie idzie - ja nei chce zeby moja suka byla za duza, a u Misia pilnuj kochana stawów Quote
Erazm Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 GB masz na myśli coś konkretnego, podpowiedz cioteczko:lol: Quote
GameBoy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 ciotka kup mu arthroflex albo mu kurze lapki gotuj - powaznie, taki szybki wzrost nie jest zbyt zdrowy dla stawow psiaka Quote
GameBoy Posted March 25, 2008 Posted March 25, 2008 kupiłam młodemu karmę - tym razem eukanubę dla szczeniąt ras dużych - on wcina jak szalony, choć już nie gryzą się przy jedzeniu z Hexą po tych kilku dniach więc jest progres proszę o informację kiedy Białek od nas odjedzie i kiedy wróci Quote
Izabella Hossa Posted March 25, 2008 Author Posted March 25, 2008 Nie moge się do Ciebie dodzwonić-jestes poza zasięgiem. Spotykamy się wieczorem , ale chcę jeszcze o coś spytać. Daj mi sygnał kiedy mogę zadzwonić. Quote
Recommended Posts