Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

znaczy do mnie ???:-o

do mnie ma jutro przyjsc wyplata - chcialabym to zobaczyc
jestem tam splukana w tym m-cu, ze mam w kieszeni 70 zlotych i ZERO zakupow zrobionych na swieta

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

GameBoy wielkie dzięki.
Chciałam jeszcze dodać słówko o małym, bo sama jestem pełna podziwu...ten o to malutki piesek -psie dziecię przecież, już teraz sygnalizuje ,że chce wyjść na dwór na siku i na resztę. Jestem pod wrażeniem , jeszcze mały, a już taki elegancki :)
Po kolacji grzecznie śpi , nie beczy nie marudzi. Niestety zjadł pantofel mojego męża. Mam przechlapane ....

Posted

ciotka spoko - Hexik ma 5 mcy, gryzie only dziąsłami ponieważ ząbki powypadały :evil_lol:

a tak na poważnie to włąśnie dlatego ja biorę tylko młodziutkie szczeniory - bo starszymi sucz poniewiera :oops:

Posted

tylko
ale obawiam sie, ze jak Hexa dorosnie tymczas u mnie skonczy sie samoistnie - ona lubi tylko naszego kota :roll: reszta jest ok ale jak nie za dlugo, jak sie nie stawia i jej w droge nie wchodzi :roll:

Posted

To chyba kwestia tego, że Hexie się pychole zmieniają przed oczkami i ona widzi, że to nie nowy domownik całą gębą (patrz: pyskiem). Do kogoś stałego zmieniaby nastawienie.

Posted

wiatr hula ciotka nic wiecej :evil_lol:

u nas to dziwnie jest bo wiekszosc swoje psy rozpieszcza a u mnie tymczasom wolno wiecej - moze na to tez ja nerw bierze :evil_lol:

Posted

Waga ok.5 kg , wysokość do pół łydki.
Już na sam widok zwierzaków -cały się cieszy , nie ma mowy o dominacji, typowy dzieciuch. Uwaga na palce podczas karmienia, zachowuje się jakby nigdy nic nie jadł, ale w misce można mu grzebać. Kochany maluch, no i gryzaki konieczne bo dziąsełka swędzą.

GameBoy napisz mi swój numer tel , bo moja tymczasowa suka zjadła mi telefon , a w nim numery rzecz jasna.

Posted

aldona - nie wiedziałam, ze ty to izabellah z rottków;)

jeśli mogę coś powiedzieć to on tak mało astowaty, a bardziej białoonkowaty jest - te uszka mu na bank staną:lol:

Posted

andzia69 napisał(a):
aldona - nie wiedziałam, ze ty to izabellah z rottków;)

jeśli mogę coś powiedzieć to on tak mało astowaty, a bardziej białoonkowaty jest -ma wąską głowę i te uszka mu na bank staną:lol:

a maluszek boski:loveu:

Posted

ciotka cos "zle" zabrzmialo - nie zrozumialsmy sie

Maly jest duzo mniejszy niz myslalam, na moj gust to jest jakis mix bulka
ma taki prosty pychol z przodu - miedzy oczami a nosem ma takiego garba jezeli wiecie o co mi chodzi

pierwsza awantura juz zaliczona i to na ostro -o gryzaka ze skory
dlatego zabralam, zeby nie prowokowac spiec

tabletkę podałam, jeść dostał - załatwił się w domu

na mój gust on jest młodszy - na same mleczaki, nawet się nie ruszają - wg mnie ma ok 3 mce

Posted

tyle, ze na moj gust on bedzie wiekszy - tak jak mi alonda przez tel mowila, on bedzie wielkosci boksa

musze ich teraz zostawic bo do techulca ide mam nadzieje, ze wszyscy beda zywi po powrocie :evil_lol: