GameBoy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 znaczy do mnie ???:-o do mnie ma jutro przyjsc wyplata - chcialabym to zobaczyc jestem tam splukana w tym m-cu, ze mam w kieszeni 70 zlotych i ZERO zakupow zrobionych na swieta Quote
Izabella Hossa Posted March 20, 2008 Author Posted March 20, 2008 GameBoy wielkie dzięki. Chciałam jeszcze dodać słówko o małym, bo sama jestem pełna podziwu...ten o to malutki piesek -psie dziecię przecież, już teraz sygnalizuje ,że chce wyjść na dwór na siku i na resztę. Jestem pod wrażeniem , jeszcze mały, a już taki elegancki :) Po kolacji grzecznie śpi , nie beczy nie marudzi. Niestety zjadł pantofel mojego męża. Mam przechlapane .... Quote
GameBoy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 proszę o informację jakieś on jest wielkości - ile waży? mam nadzieje, ze nie jest dominantem inaczej Hexa go przewlecze przez mieszkanie :oops: Quote
GameBoy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 majqa napisał(a):No, a do kogo to piszę???:evil_lol: no chyba do mnie :Rose::Rose::Rose::Rose: Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Broń niuńka przed Hexą, plizzzz...ja już się w nim zakochałam!!!:loveu: Quote
GameBoy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 ciotka spoko - Hexik ma 5 mcy, gryzie only dziąsłami ponieważ ząbki powypadały :evil_lol: a tak na poważnie to włąśnie dlatego ja biorę tylko młodziutkie szczeniory - bo starszymi sucz poniewiera :oops: Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 Uff...czyli memłanie wchodzi w grę...:evil_lol: Quote
GameBoy Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 tylko ale obawiam sie, ze jak Hexa dorosnie tymczas u mnie skonczy sie samoistnie - ona lubi tylko naszego kota :roll: reszta jest ok ale jak nie za dlugo, jak sie nie stawia i jej w droge nie wchodzi :roll: Quote
majqa Posted March 20, 2008 Posted March 20, 2008 To chyba kwestia tego, że Hexie się pychole zmieniają przed oczkami i ona widzi, że to nie nowy domownik całą gębą (patrz: pyskiem). Do kogoś stałego zmieniaby nastawienie. Quote
pucka69 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 gb! no gdzie nie wejde - to ty tam juz jesteś!!! Quote
GameBoy Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 denerwuje sie biedna, taki ruch w mieszkaniu z tymi futrami jak na centralnym:evil_lol: Quote
majqa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Może mieć nawet poczucie zagrożenia, skoro inne przychodzą i odchodzą. Kto wie, co jej chodzi po glówce. Quote
GameBoy Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 wiatr hula ciotka nic wiecej :evil_lol: u nas to dziwnie jest bo wiekszosc swoje psy rozpieszcza a u mnie tymczasom wolno wiecej - moze na to tez ja nerw bierze :evil_lol: Quote
Izabella Hossa Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 Waga ok.5 kg , wysokość do pół łydki. Już na sam widok zwierzaków -cały się cieszy , nie ma mowy o dominacji, typowy dzieciuch. Uwaga na palce podczas karmienia, zachowuje się jakby nigdy nic nie jadł, ale w misce można mu grzebać. Kochany maluch, no i gryzaki konieczne bo dziąsełka swędzą. GameBoy napisz mi swój numer tel , bo moja tymczasowa suka zjadła mi telefon , a w nim numery rzecz jasna. Quote
andzia69 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 aldona - nie wiedziałam, ze ty to izabellah z rottków;) jeśli mogę coś powiedzieć to on tak mało astowaty, a bardziej białoonkowaty jest - te uszka mu na bank staną:lol: Quote
andzia69 Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 andzia69 napisał(a):aldona - nie wiedziałam, ze ty to izabellah z rottków;) jeśli mogę coś powiedzieć to on tak mało astowaty, a bardziej białoonkowaty jest -ma wąską głowę i te uszka mu na bank staną:lol: a maluszek boski:loveu: Quote
GameBoy Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 wlasnie dlatego pytalam jaki on duzy bo on dla mnie tez jak mix szwajcara wyglada:eviltong: Quote
Izabella Hossa Posted March 21, 2008 Author Posted March 21, 2008 To sama ocenisz, jego mama- też ciężko określić między Boksiem a Astkiem. andzia 69-jaki świat jest mały, co nie :lol: Quote
GameBoy Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 mały strasznie !!!!!!!!!! ale jest. pozniej wiecej jak sie poznamy. Quote
majqa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Oooops...ale zabrzmiało. Nie trzymaj nas w niepewności! Quote
GameBoy Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 ciotka cos "zle" zabrzmialo - nie zrozumialsmy sie Maly jest duzo mniejszy niz myslalam, na moj gust to jest jakis mix bulka ma taki prosty pychol z przodu - miedzy oczami a nosem ma takiego garba jezeli wiecie o co mi chodzi pierwsza awantura juz zaliczona i to na ostro -o gryzaka ze skory dlatego zabralam, zeby nie prowokowac spiec tabletkę podałam, jeść dostał - załatwił się w domu na mój gust on jest młodszy - na same mleczaki, nawet się nie ruszają - wg mnie ma ok 3 mce Quote
majqa Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 Garbik znany, znany!!! :evil_lol: Małe bojowe??? O wow!!! :loveu: Quote
GameBoy Posted March 21, 2008 Posted March 21, 2008 tyle, ze na moj gust on bedzie wiekszy - tak jak mi alonda przez tel mowila, on bedzie wielkosci boksa musze ich teraz zostawic bo do techulca ide mam nadzieje, ze wszyscy beda zywi po powrocie :evil_lol: Quote
Recommended Posts