Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

ale gdzie tym mailem??

dzwonila dzis do mnie baba w sprawie boksia - dalam jej Twoj numer

iza pisalam do ciebie ale bez odzewu - smycz, ktore odemnie pozyczalas, nie byly moja, wczoraj poszlam to oddac i dziewczyna tego nie wziela bo to nie jej
jak mozemy wymienic ta smycz? odeslac ci ja?

Posted

W sobotę zawożę Boksia do domku.
Zamieszka z sunią adoptowaną z Palucha w dużej rodzinie w wielkim rodzinnym domu gdzie są trzy pokolenie. W rodzinie od zawsze są zwierzęta, ostatnio była również Bokserka- niestey juz odeszła.

Zadziałało ogłoszenie Alegratka (dziękuje)Państwo dzwonili do mnie przez trzy ostatnie dni, żeby przekonac mnie, że to właśnie im warto oddac Dexterka. Przeważyła ich determinacja i fakt, że wczoraj z koleżanką zawiozłam do adopcji sunię do Białegostoku i miałam okazję w drodze powrotnej zawitac u Państwa , którzy tak bardzo chcą adoptowac Dextera.
Zdecydowałam ,że są warci :lol: "mojego" Dexa .
Kto zajmuje się adopcjami zwierząt, wie, że nigdy nie wiemy na 100%, ale jestem bardzo dobrej myśli.

Posted

Zostaw te smycz dla jakies bidy, mam w samochodzie różne smycze, ale żadna nie jest tęczowa, no nie wiem , co teraz, jak się domyślę , która to jej smycz ? No i gdzie teraz jest ta jej ?. Tyle psów, tyle miejsc,domów tymczasowych, klinik itp..........
Wiesz co , może niech właścicelka danej smyczy poda mi numer konta, a ja wyśle jej pieniądze , kupi sobie nową smycz, tak chyba będzie najprościej.

Posted

czy Dexter idzie do nich na stale czy na okres probny?
do mnie pisali ludzie maila, z tym, ze ja prosze o kontakt tel wtedy z Toba, ze maja psa z Palucha - boxa staruszka i chcieliby najpierw zrobic rozeznanie...zrozumialam ze chca go wziac na probe...

Posted

GameBoy - czy jest zrobione allegro?

i czy moglabys zmienic tytul w ogloszeniach, bo szwajcarski owczarek to jest poprostu bialy owczarek niemiecki, a Antus nasz kochany to nie ma nic wspolnego z onkiem ;)

Posted

dzieki ;)

a ja dałam bialego na:
allegro
ojej
kupsprzedaj
bono
emetro
kupiepsa
eoferty
mojpupil
e-zwierzak
rozglos.net

jesli ktos moze dodac do oferty i GW to dajcie znac :lol:

Posted

Dostałam rano maila od Dexterów :) Niunio szaleje ze swoją nową koleżanką , ma towarzystwo ,przytulanko i mizianko, a pieszczochem jest przewielkim ,ma spacery ,okolica za domem jest piękna lasy i łąki, ma również wielki ogród do biegania..... aż sie boje, tak to pięknie wygląda.

Ps. Jako ciekawostkę dodam, że na moją prośbę odezwała się do mnie Pani Antka i Dextera,omawiałyśmy stare ustalenia, dodatkowo Pani beztrosko stwierdziła,że skoro jeszcze Dex nie ma domu to cytuję " Jeżeli nikt go nie bierze ,to proszę go oddać do schroniska - nie ma chyba innej możliwości ..."

Miłośnicy zwierząt ...wrrrrrrr!
To wszystko znów dowodzi, jak bardzo można sie pomylic z oceną ludzi, jednak nie dajmy się zwariowac,przecież wszystkich znalezionych psów nie wezmę sobie na zawsze.