GameBoy Posted May 29, 2008 Posted May 29, 2008 mam szelki i smycze - dzieki bo zaraz jade po mała atke i juz nie mialabym w co ja ubrac na dwor dziekuje!!! Iza co ze zdjeciami psiakow? Quote
andzia69 Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 Iza - czy boksery są powiadomione o maluszku????? Quote
Izabella Hossa Posted May 30, 2008 Author Posted May 30, 2008 Dziś się tym zajmę. Boksio nadal kaszle, juz nie wiem co robic .Antulek potrzebuje przewodnika do zabaw i nauki, mnie cały dzień niema w domu. Chłopaki głupieją , przekopali mi ogródek . Cały trawnik wczoraj był pokryty gąbką z poduszek , które leżały na fotelach ogrodowych. Wszystko pocięte w plasterki :Help_2: Quote
Tengusia Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 a czy mamy jakies nowe foteczki maluszkow ??? takie ladne zeby do ogloszen byly ??? i czy maluchy maja jakies ogloszenia ??? bo bez tego ciezko bedzie :( Quote
Lulka Posted May 30, 2008 Posted May 30, 2008 ja wysylalam maila do bokserow z opisem i fotami ale nie dostalam zadnej odpowiedzi :shake: Quote
Izabella Hossa Posted June 3, 2008 Author Posted June 3, 2008 Zdjęcia-aktualne wstawię wieczorem ... Antulek radosny białasek Antek ma 5 m-cy, został znaleziony jako 3 m-czny szczeniak- błąkał się po ulicach, głodny , spragniony i cały pokryty kleszczami. Dziś juz wyleczony, piękny i wesoły uczy się jak byc dobrym, przyjacielskim psem w domu ,gdzie jest uwielbiany przez swych tymczasowych opiekunów. Antek jest gotów zyskac swój własny dom z ludźmi, którzy otoczą go należytą opieką i przyjaźnią, bo Antek jest tego naprawdę wart. Antulek ,jak na szczeniaka -szczęśliwie ,wcale nie jest rozrabiaką ,zwyczajnie bawi się zabawkami, nie niszczy w domu,szybko się uczy, załatwia się tylko na dworze, ładnie chodzi na smyczy, chętnie podróżuje samochodem.Bardzo lubi dzieci,potrafi zjeżdżac ze zjeżdżalni :) Obecnie mieszka z trzema psami i kocurem( dorosłe i maluchy, stałe i tymczasowe) , wszyscy razem żyją w zgodzie. 503 082 952 wolontariusz. Dekster (żartobliwie nazywany Mietkiem) Dekster jest bardzo wesołym , choc czasem lękliwym 3 m-cznym Bokserkiem. Jest bardzo wylewny w swych uczuciach, uwielbia się przytulac, bawic z psami, kotami i dziecmi .Nie jest zbyt psotny, co się chwali, bawi się zabawkami, nie niszczy sprzętów domowych, jest bardzo kontaktowy. Uwielbia spacery, ładnie chodzi na smyczy, grzecznie jeździ samochodem. Obecnie przebywa w domu tymczasowym, gdzie zdobywa wiedzę :) Jest posłuszny i milusiński, bywa jednak niecierpliwy , gdy cos jest nie po jego myśli pokazuje swoje niezadowolenie. Dlatego Deksterkowi potrzebny jest człowiek , który będzie mu przyjacielem , ale i mądrym przewodnikiem , opiekuńczy, ale gdy zaistnieje potrzeba stanowczy. Dziś już wiem, że mądrze traktowany będzie wspaniałym niezwykle oddanym psem. 503 082 952 wolontariusz Quote
Izabella Hossa Posted June 5, 2008 Author Posted June 5, 2008 Ps.GameBoy więcej zdjęc wysłałam Ci na maila. Quote
GameBoy Posted June 5, 2008 Posted June 5, 2008 ok, dzis wieczorem lub jutro rano porobie ogloszenia Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 http://warszawa.gumtree.pl/c-ViewAd?AdId=55623757&mpname=List-Ad&mpname=Conf-Ad-Total&mpuid=3200020%3B9034%3B55623757%3B13593491%3B%3B&secev=AQAAARpWBdQAAM0AAAABACIxMWE1ZmQ1NGU4YS5hMGU2NTYzLjRlZWM0LmZmZmZiY2ZiAAAAAQAAAAADUMBNAGkoxXeCmo%2B3bBZUYUvYd0Mm1nVs&MessageId=MSG.VIEW_AD.AD_ACTIVATEDMXAdIdMZ55623757MXGuidMZ11a5fd54-d510-a0e6-5633-bf23ffffe021&wmid=55623757 http://warszawa.gumtree.pl/c-Spo-eczno-zwierzaki-Mix-owczarka-szwajcarskiego-szczeniak-do-adopcji-W0QQAdIdZ55623582 http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1376944_bokser_szczeniak_do_adopcji_wawa.html http://ale.gratka.pl/ogloszenie/1376950_mix_owczarka_szwajcarskiego_szczeniak.html Quote
GameBoy Posted June 6, 2008 Posted June 6, 2008 jutro zrobie im allegro, czy ktos moze/umie podac ogloszenie do oferty? Quote
Izabella Hossa Posted June 7, 2008 Author Posted June 7, 2008 Od rana mam telefony w sprawie chłopaków, nie wszystkie warte uwagi, zobaczymy...Fajni ludzie dzwonią z odległych miast. Dogomaniacy jakby co ,to pomożecie w wizytach przed-adopcyjnych ? Quote
GameBoy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 Iza tu za malo ludzi zaglada, trzebaby pisac PW wg mapy dogo albo szukac po liscie uzytkownikow na wlasna reke Quote
andzia69 Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 izabellah-aldonda napisał(a):Od rana mam telefony w sprawie chłopaków, nie wszystkie warte uwagi, zobaczymy...Fajni ludzie dzwonią z odległych miast. Dogomaniacy jakby co ,to pomożecie w wizytach przed-adopcyjnych ? kielce z chęcią gdyby cos;) Kołobrzeg również - w razie potrzeby:eviltong: a jak coś konkretnego będzie potrzeba to wtedy i poszuka:lol: cieszę się, ze cos się u was ruszyło....bo u nas tylko przybywa:-( Quote
GameBoy Posted June 7, 2008 Posted June 7, 2008 przeciez to sa piekne maluchy, wydaje mi sie, ze domu nie maja tylko w wyniku wczesniejszego braku ogloszen Quote
Izabella Hossa Posted June 8, 2008 Author Posted June 8, 2008 andzia69 piękne dzięki. GameBoy ...bo wcześniej nie były prężnie ogłaszane , bo chorowały, nie wydaje do adopcji psów chorych, a jak już ktoś zadzwonił to pożal się Boże . Niestety większośc ludzi chce pieska rasowego,młodego, ślicznego, zdrowego, bezproblemowego, szczeniaka-niesikającego z kompletem szczepień, najchętniej z rodowodem , za darmo, no i jeszcze żeby potrafił grac na bębenku . grrrrrrrrr ! Dzięki za ogłoszenia dla nich. Quote
andzia69 Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 izabellah-aldonda napisał(a):... Niestety większośc ludzi chce pieska rasowego,młodego, ślicznego, zdrowego, bezproblemowego, szczeniaka-niesikającego z kompletem szczepień, najchętniej z rodowodem , za darmo, no i jeszcze żeby potrafił grac na bębenku . grrrrrrrrr ! z dostawa pod drzwi, karmą, smyczą, miskami itd....:angryy: Quote
GameBoy Posted June 8, 2008 Posted June 8, 2008 ale ja nikomu nic nie zarzucam wiem, ze czasem nie wiadomo w co rece wlozyc mam nadzieje, ze chlopaki jak najszybcej pojda na swoje - dobre i na zawsze Quote
Izabella Hossa Posted June 9, 2008 Author Posted June 9, 2008 Dziś pierwsza wizyta do Dexa, Antek mniej interesujący :shake:, ale i tak sie cieszę, może choć jeden zyska dom. Mam fajny filmik "z psich walk" z wujkiem Leonem :lol:, ale nie wiem jak to się robi, żeby wstawić na dogo .Kto wie ? Quote
Recommended Posts