Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Dziś się tym zajmę.

Boksio nadal kaszle, juz nie wiem co robic .Antulek potrzebuje przewodnika do zabaw i nauki, mnie cały dzień niema w domu. Chłopaki głupieją , przekopali mi ogródek . Cały trawnik wczoraj był pokryty gąbką z poduszek , które leżały na fotelach ogrodowych. Wszystko pocięte w plasterki :Help_2:

Posted

Zdjęcia-aktualne wstawię wieczorem ...

Antulek radosny białasek

Antek ma 5 m-cy, został znaleziony jako 3 m-czny szczeniak- błąkał się
po ulicach, głodny , spragniony i cały pokryty kleszczami.
Dziś juz wyleczony, piękny i wesoły uczy się jak byc dobrym,
przyjacielskim psem w domu ,gdzie jest uwielbiany przez swych
tymczasowych opiekunów.
Antek jest gotów zyskac swój własny dom z ludźmi, którzy otoczą go
należytą opieką i przyjaźnią, bo Antek jest tego naprawdę wart.
Antulek ,jak na szczeniaka -szczęśliwie ,wcale nie jest rozrabiaką ,zwyczajnie bawi się zabawkami, nie niszczy w domu,szybko się uczy, załatwia się tylko na dworze,
ładnie chodzi na smyczy, chętnie podróżuje samochodem.Bardzo lubi dzieci,potrafi zjeżdżac ze zjeżdżalni :)
Obecnie mieszka z trzema psami i kocurem( dorosłe i maluchy, stałe i
tymczasowe) , wszyscy razem żyją w zgodzie.

503 082 952 wolontariusz.

Dekster (żartobliwie nazywany Mietkiem)

Dekster jest bardzo wesołym , choc czasem lękliwym 3 m-cznym Bokserkiem. Jest bardzo wylewny w swych uczuciach, uwielbia się przytulac, bawic z psami, kotami i dziecmi .Nie jest zbyt psotny, co się chwali, bawi się zabawkami, nie niszczy sprzętów domowych, jest bardzo kontaktowy. Uwielbia spacery, ładnie chodzi na smyczy, grzecznie jeździ samochodem. Obecnie przebywa w domu tymczasowym, gdzie zdobywa wiedzę :)
Jest posłuszny i milusiński, bywa jednak niecierpliwy , gdy cos jest nie po jego myśli pokazuje swoje niezadowolenie. Dlatego Deksterkowi potrzebny jest człowiek , który będzie mu przyjacielem , ale i mądrym przewodnikiem , opiekuńczy, ale gdy zaistnieje potrzeba stanowczy. Dziś już wiem, że mądrze traktowany będzie wspaniałym niezwykle oddanym psem.

503 082 952 wolontariusz

Posted

izabellah-aldonda napisał(a):
Od rana mam telefony w sprawie chłopaków, nie wszystkie warte uwagi, zobaczymy...Fajni ludzie dzwonią z odległych miast.
Dogomaniacy jakby co ,to pomożecie w wizytach przed-adopcyjnych ?

kielce z chęcią gdyby cos;) Kołobrzeg również - w razie potrzeby:eviltong:

a jak coś konkretnego będzie potrzeba to wtedy i poszuka:lol:

cieszę się, ze cos się u was ruszyło....bo u nas tylko przybywa:-(

Posted

andzia69 piękne dzięki.

GameBoy
...bo wcześniej nie były prężnie ogłaszane , bo chorowały, nie wydaje do adopcji psów chorych, a jak już ktoś zadzwonił to pożal się Boże .
Niestety większośc ludzi chce pieska rasowego,młodego, ślicznego, zdrowego, bezproblemowego, szczeniaka-niesikającego z kompletem szczepień, najchętniej z rodowodem , za darmo, no i jeszcze żeby potrafił grac na bębenku .
grrrrrrrrr !

Dzięki za ogłoszenia dla nich.

Posted

izabellah-aldonda napisał(a):
... Niestety większośc ludzi chce pieska rasowego,młodego, ślicznego, zdrowego, bezproblemowego, szczeniaka-niesikającego z kompletem szczepień, najchętniej z rodowodem , za darmo, no i jeszcze żeby potrafił grac na bębenku .
grrrrrrrrr !

z dostawa pod drzwi, karmą, smyczą, miskami itd....:angryy:

Posted

Dziś pierwsza wizyta do Dexa, Antek mniej interesujący :shake:, ale i tak sie cieszę, może choć jeden zyska dom.

Mam fajny filmik "z psich walk" z wujkiem Leonem :lol:, ale nie wiem jak to się robi, żeby wstawić na dogo .Kto wie ?