Izabella Hossa Posted May 1, 2008 Author Posted May 1, 2008 Ok, ja jeszcze wciąż się łudze że maluchy będą miały jeden dom. Boksio jak się czegoś boi to chowa się za Antkiem , śpią razem przytuleni, Boksio nieraz kładzie się na Antku i śpią jak śledzie :lol: Obydwaj lubią towarzystwo zwierząt. Jeśli nie razem to chciałabym ,żeby to były domy, gdzie są już zwierzęta. Ps. Maluchy mają katar i kaszel, rano jade z nimi do Weta. Quote
desideratum Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Co za okropna... "cisza".. :shake: Jak się mają psiaki? Quote
Lulka Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 Iza napisz do moda o przeniesienie watku i zmien tytul prosze dalam Antka do Gw, bedzie w piatek czy Boksia tez oglaszac?? czy jest allegro? inne ogłoszenia??? Quote
Izabella Hossa Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 Nic niema. Mam prośbe,zeby je ogłaszac zarówno razem jak i oddzielnie, może zdarzy się cud i będa razem. Boksio jest chory (ale ogłaszamy, przeciez wyzdrowieje) , kaszle , dławi sie , nie śpimy w nocy, muszę faszerowac go antybiotykami. Całe szczęście cała reszta na witaminach wzmacniajacych i póki co wszyscy są zdrowi. Ola wstaw te zdjęcia, które masz, ja mam problem z karta pamięci... Quote
Izabella Hossa Posted May 6, 2008 Author Posted May 6, 2008 ..a Antek ?:mad:nie zrobiłas mu zdjęcia , ani jednego , oj moja droga będziesz musiała odkupic te winy :razz: Nie mam weny na tytuł, może ktoś ma lepszy pomysł ? Quote
andzia69 Posted May 6, 2008 Posted May 6, 2008 śliczniusi ten boksio:loveu::loveu::loveu::loveu: a Antos gdzie?????:mad: Quote
desideratum Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 izabellah-aldonda napisał(a):Chyba nie muszę nic pisać... sweet.. aż nie chce się wierzyć, że nie mają domku.. :-( Quote
Izabella Hossa Posted May 7, 2008 Author Posted May 7, 2008 Bardzo Was wszystkich prosze o ogłaszanie tych cudaków, czym dłużej razem i o mnie też tu mowa ,tym gorzej i smutniej będzie sie rozstawać. Jeśli macie możliwośc -Allegro dla nich to bardzo proszę, a nawet bardziej !!!! Oddzielnie też ogłaszać. Tytuł np: "Dwa szczęścia naraz" i to zdjęcie powyżej i jakieś dwa inne , oddzielne ,sam Antek i sam Leksus (Dekster jak kto woli). Wiek -Antek jest z grudnia -chyba, a Leksus z lutego. Antek jest odważny i wesoły, czyściutki i pojętny,ale potrafi narozrabiać, Leksus jest bojaźliwy , ale nieprzesadnie ,lubi się przytulać, jest śpiochem i będzie raczej typowym kanapowcem, jeszcze zapomina się i sika w domu. Obydwa psy są socjalizowane z innymi zwierzętami i dziećmi .Powoli uczą się co wolno , a czego nie.Czują się ze sobą bezpiecznie, uwielbiają zabawy-szaleńcze zabawy :) Jeśli są pytania chętnie odpowiem. Quote
beka Posted May 7, 2008 Posted May 7, 2008 o widze że Ci sie rodzina powiększyła :) Sliczności. Powtrze ogłoszenia Quote
desideratum Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 izabellah-aldonda napisał(a): Boże! Jakie smutaski :-( Kto rozweseli ich życie dając kochający domek? Jak się czuje boksio? Quote
Izabella Hossa Posted May 8, 2008 Author Posted May 8, 2008 Mały kaszle i się dławi, całe szczęście ,że reszta gromady ma się dobrze, ale nie śpimy wszyscy.:shake: Quote
Ziutka Posted May 8, 2008 Posted May 8, 2008 Przypominamy Leksusa i Antonia !!! Domki pilnie potrzebne...a najlepiej jeden wspólny :roll: Quote
Hippies Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 No to teraz ja :eviltong: Pisałam już do Andzi, ale właśnie znalazłam sama wątek piekności. Ziutka czemu nie dałaś mi znać że jest taka mała kruszynka boksia :mad:. Dziewczyny jak inetresuje was jeszcze dom dla boksia to pozwólcie mi dać Wam odpowiedź do poniedziałku. Ja mam teraz trudne dni z Maksem bo dzisiaj jedziemy na operację, ale jak wszystko pójdzie dobrze to może coś będę mieć dla niego. Quote
Ziutka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 [quote name='Hippies']No to teraz ja :eviltong: Pisałam już do Andzi, ale właśnie znalazłam sama wątek piekności. Ziutka czemu nie dałaś mi znać że jest taka mała kruszynka boksia :mad:. Dziewczyny jak inetresuje was jeszcze dom dla boksia to pozwólcie mi dać Wam odpowiedź do poniedziałku. Ja mam teraz trudne dni z Maksem bo dzisiaj jedziemy na operację, ale jak wszystko pójdzie dobrze to może coś będę mieć dla niego. Martusia...wiedziałam, że Maks chory + operacja i jakoś :oops: Obiecuję poprawę ;) Quote
GrubbaRybba Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Dopiero tu trafiłam. Piękności. :loveu: Widzę, że być może kroi się domek dla boksia. Jeśli jednak coś pójdzie nie tak, mogę zrobić allegro i alegratkę. Dajcie tylko znać, czy potrzeba. Quote
lothia Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 dziewczyny jeszcze dwa takie maluchy szukają domków, jedna z nich to sunia,drugi to ten 3 mies. którym rzucano ,jest już po operacji łapki Quote
Recommended Posts