Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

A teraz wiesci z nowego domku

"Witam!
Zgodnie z obietnicą wysyłam parę info o psiuniu. Wszystko jest w jak najlepszym porządku! Wczoraj nam trochę wariował w samochodzie,nie wiedział co się dzieje, ale uspokoił się, odwiedziliśmy teściową - świetnie bawił się z jej Ramzesem, bardzo ładnie chodzi na smyczy, wszystko go interesuje, załatwia się elegancko - wczoraj tylko siusiu (oczywiście były brawa i chwalenie) ale dzisiaj rano zrobił też kupkę. Od razu stwierdziliśmy że się zakochał w moim mężu - chodzi za nim krok w krok ;-), wodzi wzrokiem, rano go budził lizaniem. Kupiliśmy mu karmę i ciasteczka eukanuba, kości do gryzienia i trochę zabawek (ulubioną stała się świnia). Z lubością bawi się też naszym łosiem-maskotką. Zrobiliśmy mu tymczasowe posłanie, ale oczywiście spał w łóżku ;-))). Na spacerze ganiał po okolicznym polu dzikie kaczki. Jest bardzo grzeczny - jesteśmy nim zachwyceni."

Antoś ma nowe imię Akira.

Trzymajmy więc kciuki by jego szczęscie trwało wiecznie.

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

Antoś -Akira ma już czworonożnego przyjaciela, dzięki temu chłopaki nie płacza jak Pańcia z Pańciem ida do pracy, a do tego przychodzi do nich niańka i zabiera zgraje na spacery. Do takiego domu to i ja mogłabym się dac zaadoptowac :)
Gameboy poproszę Twojego maila , mój izabellah@wp.pl, prześle Ci coś fajnego :)

Posted

Jeszcze dwa dni temu dostałam nowe zdjęcia i wieści z domku Antosia. Zdjęcia rozkoszne bo z przyjaciółmi Pańcią , Pańciem i małym Boksiem-rozkoszny niunio.
Dziś obydwa psy sa u mnie :-(

Niestety tamtego dnia wieczorem zadzwoniła Pani z płaczem, że musi oddac psy,bo prawdopodobnie ma alergire własnie na sierśc, że Boksio nie może wrócic tam skąd przybył , bo to pseudohodowla i pies "mieszkał" w kartonie, jest bojaźliwy itp.
Pani naprawdę bardzo to przeżywa....
Mam więc obydwa psy i jesteśmy umówione, że ja od siebie mogę dac tydzień czasu na ostateczną decyzje co dalej, Pani przez ten tydzień zrobi wszystkie niezbędne badania i testy u przynajmniej dwóch Lekarzy.

Posted

Psy są do adopcji. Nie chce mi się o tym gadać :-( To było zbyt piękne...
Jeśli możecie pomóżcie w ogłaszaniu,wątpie ,że znajdziemy im jeden dom.
Jutro napiszę kilka słów o nich-do ogłoszeń, dziś nie mam nastroju :shake:

Posted

aldonda napisał(a):
andzia69 spytaj. Mały musi miec cierpliwych ludzi jest bojaźliwy.
Antoś i Dekster-muszą trafić tym razem już tak na zawsze.

jesli tylko nie znaleźli jakiegos psiaka to ręczę za nich głową - Jarek - to psiarz taki jak ja;) jak byliśmy na studiach to marzyliśmy o schronisku....

Posted

Rozmawiałam dzisiaj z Jarkiem i...odradziłam mu wzięcie szczeniaka - musiałby siedzieć po 10 godzin sam - to nie dla takiego malucha:shake: zaproponowałam mu wzięcie starszego psa...przepraszam, ze narobiłam nadzieję, ale nie wiedziałam, że ich sytuacja "pracowa" tak wygląda:-(