desideratum Posted April 6, 2008 Posted April 6, 2008 A co to? Nikt Cię jeszcze nie wziął na spacerek...? No to lecimy! ;) Quote
Izabella Hossa Posted April 7, 2008 Author Posted April 7, 2008 Wieczorem się odezwe . Wszystko ok tylko nie mam czasu usiąść przy kompie. Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ciotka masz jakies nowe foty Białego? on się zmienia z dnia na dzień... Quote
Izabella Hossa Posted April 8, 2008 Author Posted April 8, 2008 Mam nowe zdjęcia, mam też smycz i szelki dla Ciebie tylko nie wyrabiam się na zakręcie. Postaram się dziś jak wrócę z pracy wstawic zdjęcia, co do smyczy to jakoś niebawem podjadę do Ciebie, ok ? Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 ok, ok pokazuj Białasa jak znajdziesz chwilę:p Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 my tez! my tez! Iza napisz chociaz czy chlopak dalej tak szybko przybiera na wadze czy juz mu sie unormowalo? Quote
GameBoy Posted April 8, 2008 Posted April 8, 2008 dokładnie... ale wiem jak to jest nie miec czasu wiec juz siedze cicho:eviltong: Quote
Izabella Hossa Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Antoś coraz bardziej rozrabia :lol:, no i coraz bardziej rośnie. Zaczyna węszyć po blatach kuchennych i udaje głuchego jak przemawiam do niego w tej kwestii ;) Zasypia na posłaniu, ale jakimś dziwnym trafem jak się budzę mam jego pychola na poduszce , oczywiście mały udaje, że nie wie o co mi chodzi :lol: Gania i fisiuje Kiedy wychodze z domu zostawiam psy w domu razem. Dla małego zostawiam duuuużo zabawek, żeby nie zjadł czegos co jest mi potrzebne i póki co jest ok, ostanio były same 9 godzin i mały nie nasikał- zuch chłopak, tylko głodny był ,że hej . Ps. Mam wiecej zdjęc, ale nie mam kiedy ich wstawić , może komuś prześlę na maila ? Quote
GameBoy Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 ale gigant :crazyeye: a taki byl malutki jak do mnie przyjechal , niecale 6 kilo wazyl a teraz chlop na schwal :loveu: Quote
Ziutka Posted April 9, 2008 Posted April 9, 2008 GameBoy napisał(a):ale gigant :crazyeye: Noooo :-o w pełnym tego słowa znaczeniu... Quote
Izabella Hossa Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Wciąż mało mu jedzenia, już kombinuje jakby tu pochłonąć to co dla kota.. No i oczywiście udaje niewiniątko :lol: Quote
Izabella Hossa Posted April 9, 2008 Author Posted April 9, 2008 Oprócz tego, ze nadal u Zenka to ma się całkiem dobrze. Quote
Recommended Posts