Izabella Hossa Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 No i co z tym filmem , nic mi z tego nie wychodzi. Quote
GameBoy Posted June 15, 2008 Posted June 15, 2008 fajnie, ze Dex ma sie tak dobrze, bedziesz miala moze jakies fotki?? co do slow ex wlascicielki - opuszcze zaslone milczenia, nie warto sie chyba komentowac ponad to co napisalas Quote
Izabella Hossa Posted June 15, 2008 Author Posted June 15, 2008 Zdjęcia Dexa mam już obiecane , jak tylko dostanę zaraz Wam pokażę. Quote
GameBoy Posted June 17, 2008 Posted June 17, 2008 w sprawie Antka pisze do mnie ciagle ktos z adresu emidwiewieze@o2.pl chce wiecej zdjec i informacji, odsylam pod nr podany w ogloszeniu ale znowu do mnie pisze ...:roll: Quote
Izabella Hossa Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 Boksio w nowym domu. Nowa koleżanka Boksia, wesoła sunia, adoptowana z Palucha. Śpioch słodziaczek :lol: Quote
Izabella Hossa Posted June 28, 2008 Author Posted June 28, 2008 We wtorek jedziemy z Antulkiem do domu do Krakowa, trzymajcie kciuki, oby było tak dobrze jak dobrze się zapowiada :lol: Quote
andzia69 Posted June 28, 2008 Posted June 28, 2008 izabellah-aldonda napisał(a):We wtorek jedziemy z Antulkiem do domu do Krakowa, trzymajcie kciuki, oby było tak dobrze jak dobrze się zapowiada :lol: trzymam mocno!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu: a zdjęcia boksia cudniaste!!!:lol::lol::lol: Quote
GameBoy Posted June 29, 2008 Posted June 29, 2008 nareszcie i do Antka usmiechnelo sie szczescie :loveu: Quote
Izabella Hossa Posted July 3, 2008 Author Posted July 3, 2008 Antulek w nowym domku :lol: Ludzie wspaniali, jego Pani taka jak my, bardzo od samego początku troszczy się o Antka, nie straszne jej ewentualne szkody .Antek wyraźnie jest szczęśliwy, pierwszy dzień był pełen wrażeń dla Antulka, spacery, poznawanie psich koleżanek i kolegów, kotów, ludzi. On jest tak niesamowicie przyjaźnie nastawiony do wszystkich,że aż serce się raduje. W pociągu był atrakcją , ze wszystkimi chciał się przywitać.Swojej Pańci demonstrował jak ładnie robi siad, jak daje łapę, jak na komendę "Fe" przestaje dziadować przy stole, przyznaję,że z braku czasu nie zauważyłam jaki jest mądry. Oczywiście zryczałam się ,że hej, ale to były łzy szczęścia. Jest bezpieczny i ma najprawdziwszą opiekę i przyjaźń . Czekam na zdjęcia , podzielę się z Wami. Ps. Dziś zabrałam z pola w okolicach Palucha takie dwa Antki, podobno od małego mieszkają z mamą na polu, ludzie z okolicy dokarmiają je, maluchy bardzo się boją , nie znaja smyczy ..........nie wiem co mam z nimi zrobić , do jutra są u mojej koleżanki, nie poradzą sobie w schronisku, trzeba je wszystkiego nauczyć ,oswoić, mają około 5 m-cy. Quote
GameBoy Posted July 4, 2008 Posted July 4, 2008 ciesze sie, ze Antkowi sie udalo masz fotki tych nastepnych?? :roll: Quote
Izabella Hossa Posted July 5, 2008 Author Posted July 5, 2008 Zrobie dziś zdjęcia i cos o nich napiszę , będą niestety w budzie.......... Na dniach ich mama będzie wyłapana na sterylkę, ale co potem ? Jest tam jeszcze bardzo bojący pies. Quote
GameBoy Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 choc bysmy chcialy nie wiem jak nie pomozemy wszystkim, niestety :-( Quote
andzia69 Posted July 5, 2008 Posted July 5, 2008 Iza - cieszę się, że Antulek w nowym domku:loveu::loveu::loveu: ale moja radość jest krótka...następne bidaki przybyły na jego miejsce:placz: Quote
Izabella Hossa Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Antuan ma wspaniałych ludzi :multi: Antek jest wybornym pływakiem, pilnuje się swoich ludzi, przyjaźni się ze zwierzakami, ma nowego kumpla Berneńczyka, a na co dzień Yorczkę. Jest bardzo posłuszny i wielce wpatrzony w swoją Pańcie :lol: i trudno mu się dziwic ,ona jest dla niego wspaniała :multi: Plażowicz ...wymęczony harcami w wodzie :evil_lol: No jak tej japki nie kochac , no jak :lol: Nowy kumpel ...i Yorczka, która na poczatku była okropnie zazdrosna, Antek przkonał ją do siebie i teraz jest już przyjaźń. Quote
Izabella Hossa Posted July 25, 2008 Author Posted July 25, 2008 Wspomniane wcześniej dwa "Antki" ( które znalazłam zaraz po tym jak Antek zyskał dom ) mieszkają u mnie, skradły moje serce , bo ja "miętka" jestem. Tu jest ich wątek http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=115562 Quote
GameBoy Posted July 25, 2008 Posted July 25, 2008 zdjecia Antka super, tak sie ciesze, ze dobrze trafil... Quote
Izabella Hossa Posted July 28, 2008 Author Posted July 28, 2008 Kur...............nie zdążyłam :angryy:. Za dużo tego , za mało czasu, pieniędzy miejsca. Matka Antka znów urodziła znów biały i znów jeden. Biedne małe.Zgłaszałam już wszędzie ,że suka bez opieki siedzi na polu na łańcuchu,że w koło jest syf i bajzel, że sa tam ptaki hodowlane tez bez opieki, bez nadzoru. Szlag mnie zaraz trafi. Gdzie mam ją zabrac, jak zmusic właściciela do sterylizacji suki....co teraz z tym małym. Jest maleńką puchata kuleczką, jest im tam potwornie gorąco, jak na patelni. Quote
andzia69 Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 :-(:-(:-(:-(..................... a nie można tej suczyny jakos zawlec do weta??? tylko co dalej..kto się nia zaopiekuje po sterylce:-( Quote
GameBoy Posted July 28, 2008 Posted July 28, 2008 izabellah-aldonda napisał(a):Kur...............nie zdążyłam :angryy:. Za dużo tego , za mało czasu, pieniędzy miejsca. Matka Antka znów urodziła znów biały i znów jeden. Biedne małe.Zgłaszałam już wszędzie ,że suka bez opieki siedzi na polu na łańcuchu,że w koło jest syf i bajzel, że sa tam ptaki hodowlane tez bez opieki, bez nadzoru. Szlag mnie zaraz trafi. Gdzie mam ją zabrac, jak zmusic właściciela do sterylizacji suki....co teraz z tym małym. Jest maleńką puchata kuleczką, jest im tam potwornie gorąco, jak na patelni. wieczorem dam Ci znac czy moge go wziac Quote
Izabella Hossa Posted July 29, 2008 Author Posted July 29, 2008 Mały jest w klinice ,jest osowiały i słaby . Matkę doglądam i będę podawać leki by zeszło jej mleko z cycuchów.Sterylka dopiero jak będzie trochę chłodniej. Jego mama niechcący o mało nie udusiła go łańcuchem na którym stoi. Co sobie taki debil-jej Pan- myśli ? Czy w ogóle myśli ? Już sił mi brak :shake: maluszek Alek Quote
Izabella Hossa Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Wątek malucha http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10593825#post10593825 Quote
desideratum Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Maluszek przesłodki.. :loveu: a głupota ludzka niestety nie zna granic.. Quote
GameBoy Posted July 30, 2008 Posted July 30, 2008 Iza ja go w sumie mogę wziać ale nie mam ani grosza na jego utrzymanie, szczepienie etc pozatym 7-9 mnie nie ma i te kilka dni ktoś musiałby się nim zająć Quote
Izabella Hossa Posted July 30, 2008 Author Posted July 30, 2008 Gameboy dzięki za chęc pomocy. Póki co mały musi zostac na obserwacji w klinice, ja jutro wyjeżdzam, jak wrócę zobaczymy co dalej. Będę Was informowac na jego wątku. http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?p=10593825#post10593825 Quote
Recommended Posts