Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

fajnie, ze Dex ma sie tak dobrze, bedziesz miala moze jakies fotki??

co do slow ex wlascicielki - opuszcze zaslone milczenia, nie warto sie chyba komentowac ponad to co napisalas

• 2 weeks later...
Posted

izabellah-aldonda napisał(a):
We wtorek jedziemy z Antulkiem do domu do Krakowa, trzymajcie kciuki, oby było tak dobrze jak dobrze się zapowiada :lol:

trzymam mocno!!!!:loveu::loveu::loveu::loveu:

a zdjęcia boksia cudniaste!!!:lol::lol::lol:

Posted

Antulek w nowym domku :lol: Ludzie wspaniali, jego Pani taka jak my, bardzo od samego początku troszczy się o Antka, nie straszne jej ewentualne szkody .Antek wyraźnie jest szczęśliwy, pierwszy dzień był pełen wrażeń dla Antulka, spacery, poznawanie psich koleżanek i kolegów, kotów, ludzi. On jest tak niesamowicie przyjaźnie nastawiony do wszystkich,że aż serce się raduje. W pociągu był atrakcją , ze wszystkimi chciał się przywitać.Swojej Pańci demonstrował jak ładnie robi siad, jak daje łapę, jak na komendę "Fe" przestaje dziadować przy stole, przyznaję,że z braku czasu nie zauważyłam jaki jest mądry.
Oczywiście zryczałam się ,że hej, ale to były łzy szczęścia. Jest bezpieczny i ma najprawdziwszą opiekę i przyjaźń .
Czekam na zdjęcia , podzielę się z Wami.

Ps. Dziś zabrałam z pola w okolicach Palucha takie dwa Antki, podobno od małego mieszkają z mamą na polu, ludzie z okolicy dokarmiają je, maluchy bardzo się boją , nie znaja smyczy ..........nie wiem co mam z nimi zrobić , do jutra są u mojej koleżanki, nie poradzą sobie w schronisku, trzeba je wszystkiego nauczyć ,oswoić, mają około 5 m-cy.

• 3 weeks later...
Posted

Antuan ma wspaniałych ludzi :multi:

Antek jest wybornym pływakiem, pilnuje się swoich ludzi, przyjaźni się ze zwierzakami, ma nowego kumpla Berneńczyka, a na co dzień Yorczkę. Jest bardzo posłuszny i wielce wpatrzony w swoją Pańcie :lol: i trudno mu się dziwic ,ona jest dla niego wspaniała :multi:

Plażowicz

...wymęczony harcami w wodzie :evil_lol:

No jak tej japki nie kochac , no jak :lol:

Nowy kumpel

...i Yorczka, która na poczatku była okropnie zazdrosna, Antek przkonał ją do siebie i teraz jest już przyjaźń.

Posted

Kur...............nie zdążyłam :angryy:. Za dużo tego , za mało czasu, pieniędzy miejsca. Matka Antka znów urodziła znów biały i znów jeden. Biedne małe.Zgłaszałam już wszędzie ,że suka bez opieki siedzi na polu na łańcuchu,że w koło jest syf i bajzel, że sa tam ptaki hodowlane tez bez opieki, bez nadzoru. Szlag mnie zaraz trafi.
Gdzie mam ją zabrac, jak zmusic właściciela do sterylizacji suki....co teraz z tym małym. Jest maleńką puchata kuleczką, jest im tam potwornie gorąco, jak na patelni.

Posted

izabellah-aldonda napisał(a):
Kur...............nie zdążyłam :angryy:. Za dużo tego , za mało czasu, pieniędzy miejsca. Matka Antka znów urodziła znów biały i znów jeden. Biedne małe.Zgłaszałam już wszędzie ,że suka bez opieki siedzi na polu na łańcuchu,że w koło jest syf i bajzel, że sa tam ptaki hodowlane tez bez opieki, bez nadzoru. Szlag mnie zaraz trafi.
Gdzie mam ją zabrac, jak zmusic właściciela do sterylizacji suki....co teraz z tym małym. Jest maleńką puchata kuleczką, jest im tam potwornie gorąco, jak na patelni.

wieczorem dam Ci znac czy moge go wziac

Posted

Mały jest w klinice ,jest osowiały i słaby .

Matkę doglądam i będę podawać leki by zeszło jej mleko z cycuchów.Sterylka dopiero jak będzie trochę chłodniej.
Jego mama niechcący o mało nie udusiła go łańcuchem na którym stoi.
Co sobie taki debil-jej Pan- myśli ? Czy w ogóle myśli ?
Już sił mi brak :shake:

maluszek Alek