andzia69 Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 Hippies - no to juz wszystko wiesz więc czekamy na dobre wiesci:loveu: Lothia - a o jakiej suni ty mówisz????? Quote
Izabella Hossa Posted May 9, 2008 Author Posted May 9, 2008 Antonio w nocy wymiotował :shake: nie wiadomo co za franca je wzięła...Moje dorosłe jeszcze są zdrowe. Quote
Lulka Posted May 9, 2008 Posted May 9, 2008 kurcze niedobrze :shake: a mierzylas mu temperature? Quote
Izabella Hossa Posted May 10, 2008 Author Posted May 10, 2008 Antek nie ma gorączki i zjadł chętnie kolacje, Leksus niestety nie chciał :placz: Quote
Izabella Hossa Posted May 12, 2008 Author Posted May 12, 2008 Dziękujemy, troszkę lepiej. Dziś miałam pierwszy telefon w sprawie Antosia , Boksiem interesują się dwie rodziny, zobaczymy.... Quote
Hippies Posted May 12, 2008 Posted May 12, 2008 izabellah-aldonda napisał(a):Dziękujemy, troszkę lepiej. Dziś miałam pierwszy telefon w sprawie Antosia , Boksiem interesują się dwie rodziny, zobaczymy.... :multi::multi::multi: Super że chłopaki mają wzięcie :multi::multi::multi: Ja muszę jeszcze narazie odpuścić bo z Maksem czekamy na wyniki :-( Ale wszędzie reklamuję maluchów :eviltong: no i tego połamanego :-( bo jak bracia blizniaki są. Przyznam szczerzę że zastanawiałam się nad DS dla Leksusa ale to chyba jeszcze nie ten czas :-( Musi sie poukładać wszystko z Maksem a wtedy ..... :scared:któregoś :siara: Quote
Hippies Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 izabellah-aldonda napisał(a):Nic z tego... Z czego ? Co się stało ? Quote
Izabella Hossa Posted May 13, 2008 Author Posted May 13, 2008 Nic z tego, czyli nici z domków. Ale nie płaczemy z tego powodu, leczymy się i czekamy na wyjątkowych ludzi. Quote
andzia69 Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 głupi ci ludzie...taki skarb nie trafia się codziennie:shake: Quote
Hippies Posted May 13, 2008 Posted May 13, 2008 Właśnie dlatego jest mi tak strasznie przykro że tym razem to też nie ja :-( Ale w tej chwili u mnie wszystko na wariackich papierach - z Maksem się komplikuje :-( a myślałam że wszystko pójdzie dobrze. w każdym razie daję ludziom namiary na stronkę. Może w końcu znjadzie się ten wymarzony domek :loveu: Chłopaki trzymajcie się - domek już jest tylko jeszcze o tym nie wie że jest. Lada dzień ktoś najlepszejszy na świecie się zgłosi :cool3: Tylko musicie dbać o swoje zdrówko ;) Quote
Hippies Posted May 14, 2008 Posted May 14, 2008 Jak u chłopaków ze zdrówkiem ? Polepszyło się ? Jeżeli mogę coś pomóc to jak Miki był chory po schronie to na kaszel oprócz zastrzyków - dawałam mu syrop ślazowy dla dzieci. Naprawdę pomagał. Quote
Izabella Hossa Posted May 16, 2008 Author Posted May 16, 2008 Boksio wciąz kiepsko, choc już mniej kaszle (syropek jest od początku, są tez tabletki żeby zmniejszyc odruch kaszlu) nadal jednak słychac jak w nim wszystko dudni. Cały jest obolały od zastrzyków, już nie ma gdzie się wkuc. Niunio ma dosc, a jest tak kochany, że oszalałam na jego punkcie. Antulek na witaminkach i scamamune ma się całkiem dobrze , apetyt już dopisuje u jednego i drugiego malucha. Te dwa szkraby skradły moje serce. Quote
ATLANTYDA Posted May 16, 2008 Posted May 16, 2008 izabellah-aldonda napisał(a): Te dwa szkraby skradły moje serce. Wcale się Tobie nie dziwie bo to prawdziwe cuda :loveu::loveu: Quote
GameBoy Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 Iza co z szelkami i smycza? Antek juz chyba i tak z nich wyrosl a mnie by sie dla tymczasow przydaly Quote
desideratum Posted May 22, 2008 Posted May 22, 2008 A jak się ma zwierzyniec? Dobrze się już czują? Czy jakieś domki się nimi interesują? Quote
Izabella Hossa Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 GameBoy wybacz prosze ,przyznaje się zapominam. załatwie to w poniedziałek . Przepraszam. Boksio juz nie dostaje antybiotyku, ale jeszcze paskudnie kaszle, powoli uczy się ,że pewnych rzeczy robic nie wypada :). Antulek ma sie dobrze, ma coraz to "lepsze" pomysły ,rozrabia ,że hej, ale jest w tym taki rozkoszny, że wiele mu wybaczam. Np. rano przed pracą szukam w ogródku buta , albo pilota do TV :evil_lol: Quote
Izabella Hossa Posted May 24, 2008 Author Posted May 24, 2008 Czy mógłby ktoś z Was ponowic Allegro dla chłopaczków , może dodatkowe ogłoszenia ? Quote
GameBoy Posted May 24, 2008 Posted May 24, 2008 Iza ja moge porobic ogloszenia ale w poniedzialek jak ktos moze wczesniej to super podawac Twoje dane? a szelki mi sa poprostu bardzo bardzo potrzebne Quote
GameBoy Posted May 25, 2008 Posted May 25, 2008 Iza - przypominam sie w kwestii szelek, jutro porobie ogloszenia bardzo prosze pamietaj bo w tyg przyjezdza mala astka do mnie Quote
GameBoy Posted May 26, 2008 Posted May 26, 2008 poprosze o tekst i fotki obecne - porobie ogloszenia Quote
Recommended Posts