Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

izabellah-aldonda napisał(a):
Dziękujemy, troszkę lepiej.
Dziś miałam pierwszy telefon w sprawie Antosia , Boksiem interesują się dwie rodziny, zobaczymy....

:multi::multi::multi: Super że chłopaki mają wzięcie :multi::multi::multi:

Ja muszę jeszcze narazie odpuścić bo z Maksem czekamy na wyniki :-(

Ale wszędzie reklamuję maluchów :eviltong: no i tego połamanego :-( bo jak bracia blizniaki są. Przyznam szczerzę że zastanawiałam się nad DS dla Leksusa ale to chyba jeszcze nie ten czas :-( Musi sie poukładać wszystko z Maksem a wtedy ..... :scared:któregoś :siara:

Posted

Właśnie dlatego jest mi tak strasznie przykro że tym razem to też nie ja :-( Ale w tej chwili u mnie wszystko na wariackich papierach - z Maksem się komplikuje :-( a myślałam że wszystko pójdzie dobrze. w każdym razie daję ludziom namiary na stronkę. Może w końcu znjadzie się ten wymarzony domek :loveu:

Chłopaki trzymajcie się - domek już jest tylko jeszcze o tym nie wie że jest. Lada dzień ktoś najlepszejszy na świecie się zgłosi :cool3: Tylko musicie dbać o swoje zdrówko ;)

Posted

Jak u chłopaków ze zdrówkiem ? Polepszyło się ? Jeżeli mogę coś pomóc to jak Miki był chory po schronie to na kaszel oprócz zastrzyków - dawałam mu syrop ślazowy dla dzieci. Naprawdę pomagał.

Posted

Boksio wciąz kiepsko, choc już mniej kaszle (syropek jest od początku, są tez tabletki żeby zmniejszyc odruch kaszlu) nadal jednak słychac jak w nim wszystko dudni. Cały jest obolały od zastrzyków, już nie ma gdzie się wkuc. Niunio ma dosc, a jest tak kochany, że oszalałam na jego punkcie.
Antulek na witaminkach i scamamune ma się całkiem dobrze , apetyt już dopisuje u jednego i drugiego malucha. Te dwa szkraby skradły moje serce.

Posted

GameBoy wybacz prosze ,przyznaje się zapominam. załatwie to w poniedziałek . Przepraszam.

Boksio juz nie dostaje antybiotyku, ale jeszcze paskudnie kaszle, powoli uczy się ,że pewnych rzeczy robic nie wypada :).
Antulek ma sie dobrze, ma coraz to "lepsze" pomysły ,rozrabia ,że hej, ale jest w tym taki rozkoszny, że wiele mu wybaczam. Np. rano przed pracą szukam w ogródku buta , albo pilota do TV :evil_lol: