Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

• Replies 503
  • Created
  • Last Reply

Top Posters In This Topic

Posted

chcialabym sprezentowac Antosiowi troche takiej karmy. ile GB mam wplacic i dawaj nr konta ze wszystkimi szykanami. tylko hamuj się - TO NIE MA BYC 20 KG WOREK !!!

Posted

wiem ciotka wiem ale dla mnie towarzystwo Hexy jest jak powietrze, nie umiem tego wyjasnic
ciotka mozesz zamowic, dla mnie to nawet wygodniej nie musze ganiac i dzwigac

aha - kupowalam mu royala na wage placilam 15 zlotych za kilogram, dzis za Eukanube mniej ale nei wiem ile bo kupowalam tez gryzaki i witamin i takie tam rozne

Posted

w animalii 3 kg - 56,16. EEEE tego to moze ci jednak przeleję ... a jak kiedys w moim ulubionym zoologiku na wage chcialam - to Pan mi walnał taka mowę o bezsensie kupowania karm na kg - ze weź! Pan byl z wyksztalceniem odpowiednim.

Posted

jutro ide go zaszczepic, pozniej bedziemy kombinowac co dalej
alonda pisalas, ze on dostawal antybiotyk mozesz mi podac co to bylo?
zeby nie wplywalo to na szczepienie negatywnie

Posted

1. przelałam trochę
2. marioletta duzo pacjenow miala, a ja sie spieszylam - ale wepchnełam tablety niejakiej kalci, co ze mna byla i zlecilam dowiedzenie się -
otóż -
[B]jesli pies ma 4 m-ce to mozna dać 1 tabl. dziennie. Jesliby miał biegunke lub wymioty - należy naturalnie odstawić. Tablety sa obecnie na Ken-ie na wys. prawie metra imielin[/B]

Posted

kochana on nie ma 4 m-cy, pies w takim wieku gubi mleczaki a u niego nawet nic sie nie rusza, wiec na razie poprzestane na Arthoflexie Hexy

jutro ide na szczepienie jak alonda napisze co za antybiotyk on dostawal

maile dostalam dwa oba z gumtree, jest tez jeden obserwator na allegro

czy domy sensowne? nie wiem...skladnia poprawna i bylo "dzień dobry" oraz zero durnych pytan, wyslalam wiecej fotek, napisalam co nieco o psiaku....zobaczymy