Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu:sweet
http://images30.fotosik.pl/271/bfe9dd816ae839fa.jpg

zależy co ci chrupło w tym kolanku :razz::razz:

nie wiem co mi chruplo:roll:ale dzis juz trocke lepiej...to moze jak bede uwazac to przejdzie calkiem;)

[quote name='kate89']Witanko ;)
jaka piękna Vesper niah niah xD
my bloga nie zakładalismy,bo stwierdziłam że nie będzie mi sie chciało codziennie fot mojej robic,bo ona juz jest za stara na takie zabawy ;) woli sobie pospac,niż pajacować przed aparatem :)

No tak ,generalnie to Bullit tez sobie lubi pospac u weta go wazylam /przytyl kilo:cool3: mam nadzieje ze Vesper go odchudzi:diabloti:

Ile ma Twoja sucz ma juz wiosen??

[quote name='Vectra']Chyba zacząć pora wielkie odliczanie ? ;)

No Ci powiem ze chyba tak:evil_lol:

a bede wiedziec dokladnie w pon. ....:p

Posted

No z Bullita to mały grubasek ;) wiec Vesper musi wprowadzic mu treningi jakeis xD
moja nie wiadomo w sumie ile ma,wzielismy ja ze schrona 2.5 roku temu.Myślałam ze teraz ma kolo 8-9,ale oglądałam ostatnio fotobogi amstafów i ona na tyle nie wygląda.Pomijajac fakt że wypadają jej zęby,to bolą ją stawy i jest taka juz niezdarna.Wygląda troche jak Bona [`] Keiti,wiec ma 12-13 ,wiec to jzu nie tez wiek na cudowanie :)

Posted

Boziu jaki śliczne to maleństwo, prze słodziuchne i jeszcze to łożeczko sweet:loveu::loveu::loveu:

A kolanko oszczedzaj,bo z kolankami to nie ma przelewek.Szpital Ci nie grozi tak jak mi bo nim tam trafiłam to dobre kilka razy mi przeskoczyło do tego narty, przesilenie i w koncu poszłooooo.
Wiec kuruj kolanko i wszystko bedzie ok :)

Posted

[quote name='kate89']No z Bullita to mały grubasek ;) wiec Vesper musi wprowadzic mu treningi jakeis xD
moja nie wiadomo w sumie ile ma,wzielismy ja ze schrona 2.5 roku temu.Myślałam ze teraz ma kolo 8-9,ale oglądałam ostatnio fotobogi amstafów i ona na tyle nie wygląda.Pomijajac fakt że wypadają jej zęby,to bolą ją stawy i jest taka juz niezdarna.Wygląda troche jak Bona [`] Keiti,wiec ma 12-13 ,wiec to jzu nie tez wiek na cudowanie :)

No tak nalezy sie pannie troche spokoju;)

A Bullit to gora miesni...jedynie karczycho ma tlustawe:cool3:

[quote name='kiti7']Boziu jaki śliczne to maleństwo, prze słodziuchne i jeszcze to łożeczko sweet:loveu::loveu::loveu:

http://images30.fotosik.pl/271/bfe9dd816ae839fa.jpg
A kolanko oszczedzaj,bo z kolankami to nie ma przelewek.Szpital Ci nie grozi tak jak mi bo nim tam trafiłam to dobre kilka razy mi przeskoczyło do tego narty, przesilenie i w koncu poszłooooo.
Wiec kuruj kolanko i wszystko bedzie ok :)

Kolanko oszczedzam....bylo by fajnie jakby calkiem przeszlo zanim mala przyjedzie...

[quote name='klaudia&Manta']On grubasek ? :-o Tożto mięsniaczek jest :loveu:

Dokladnie tak;)

[quote name='justysiek']czesc:loveu:jakie sliczne malenstwo:eviltong:a ja mam 20lat:p

no to juz nie dlugo i bedziesz mogla byc na swoim i kupis sobie cala bande TTB:evil_lol:

[quote name='agnethka']Vesper urocza :loveu::loveu::loveu:

aż kurczątko też bym chciała odliczać :cool3:

a czemu nie odliczasz?????:cool3:

[quote name='Tengusia']off

ciotka dzwonilas w sprawie Benka do znajomych ???
tak ,juz u Ciebie odpisalam:p

[quote name='agnethka']ciotka....co tu zaniedbujesz temacik :mad:

jak Bullitka uszko?

Uszko tak sobie....a ja temaciku nie zaniedbuje tylko..

Wczoraj mialam wizyte brata ktory montowal mi plotek w domu...Byli u nas z malym Franiem i powiem Wam ze malutkie dzieci to nie dla mnie .....Wczoraj po wizycie dziecka ja poszlam spac jak dziecko:evil_lol:
Zrobie pozniej foty...kurna mam plot w domu:mdleje:

Posted

[quote name='agnethka']bo czekam, aż Matka z wakacji wróci i powie mi co i jak :razz:
bo jeszcze przegląd je czeka, bo nie było :roll:
i poznam w końcu jej pełne imię :loveu:
tak więc nie wiem do kiedy miałabym odliczać :hmmmm:

No tak to faktycznie nie ma jak obliczac...

nasza Aruśka też ma coś w uszko, ale jest już lepiej :roll:
Franio urósł? małe dzieci mają to do siebie, że dorosłych wykańczają :diabloti: u mnie dzisiaj jest brat to mam córe z głowy, bo ona ubóstwia wujka i nawet bajki przy nim nie są ważne :loveu: a jutro mamy rozpoczęcie roku szkolnego i zacznie się poranne wstawanie :mdleje: ale będę miała spokoju 4,5 godziny :ylsuper:

poka płot w domu :razz:

Franio urosl pieknie...ladny chlopak wczoraj wlasnie skonczyl miesiac,po Ilonie to juz nie widac ze byla w ciazy ,bo nawet nie ma czasu zjesc....zaplacze i nie wiadomo o co......nie ja jednak zostane przy staffokach:diabloti:

Zrobilam foty plotka,ale nie moge wrzucic bo bateria padla i sie musi naladowac..

Dostalam fotki z Bullerbyn-pozycje w jakich Vesper spi ze swoja mama...ma talent dziewczyna:p
http://

Posted

haha foty Vesperki śmiechowe...śpi jak księżniczka na ziarnku grochu :D
a te foty płotka utwierdzają mnie w przekonaniu że masz świetnie urządzony dom..w takim fajnym klimaciki,nowoczesnie i zarazem stylowo.
a ta szafa,taka masywna co na ostatniej focie widac-świetna jest
lubie takie masywne meble w starym stylu,jakeis kredensiki,stoliczki itp
Franio-śliczny dzieciaczek :)

Posted

[quote name='agnethka']hmm...nie obawiasz się o te piękne kwiaty? wiesz....jak odbieraliśmy naszą astkę z hodowli to ona miała manie kopania w takich doniczkach :evil_lol: :evil_lol:

może Vesper tak nie będzie robić, ale warto wziąć i to pod uwagę ;)

biednego Bullitka zamknęli :placz:

a Franio - kawał chłopa ;)

Piesy beda po tej stronie bez kwiatow:cool3:.....i ja tez jestem zawsze po tej stronie...a Bullitek byl tam tylko do zdjecia:eviltong::lol:

[quote name='Vectra']hahahaha jaki zrzut :evil_lol:

http://images24.fotosik.pl/271/9f963ab59007d89a.jpg

jesteś pewna , że ten płot tego , wytrzyma :hmmmm:

Powinien t.j przykrecone srubami do podlogi i do sciany....poza tym w z plotkiem chodzi o kable w kinowej czesci a ....i jak bede skoncentrowana na piesach to plotek bedzie otwarty:razz: no i chodzi tez o siku...tu dywany posprzatalam a a tam czesciowo jest klejona gruba wykladzina wymieniana po Bubullitku:diabloti:
Bo przecie sikac nie mozna tam gdzie sie wytrze tylko tam gdzie dobrze wsiaka:evil_lol:
A mnie nie ma w domu tylko 4 razy w tygodniu po 3 godz.

Posted

agnethka napisał(a):
można zrobić test - rzucić Bullitowi piłki i zamknąć płotek :diabloti:

Bullitek to taki plotek przeskakuje bez rozpedu...nawet z pozycji siedzacej:lol:

kate89 napisał(a):
haha foty Vesperki śmiechowe...śpi jak księżniczka na ziarnku grochu :D
a te foty płotka utwierdzają mnie w przekonaniu że masz świetnie urządzony dom..w takim fajnym klimaciki,nowoczesnie i zarazem stylowo.
a ta szafa,taka masywna co na ostatniej focie widac-świetna jest
lubie takie masywne meble w starym stylu,jakeis kredensiki,stoliczki itp
Franio-śliczny dzieciaczek :)

Dziekuje za komplement:oops: Szafe zrobil szanowny tato Tz-ta jakies 15 lat temu i ponoc ja robil 7 -cy jakas specjalna technika:roll:
a Franio sliczny zwlaszcza jak spi:evil_lol:

Vectra napisał(a):
ale wiesz moje DREWNIANE drzwi , też były przyczepione do ściany i podłogi :diabloti:
z naciskiem na DREWNIANE :evil_lol:

no tak.....Generalnie Bullit jest calkiem usluchany.....Vesper ponoc tez...wiec jest nadzieja:p najwyzej pieski rozbiora pplotek:evil_lol:

Tengusia napisał(a):
rozkoszne :loveu: :loveu: :loveu: :loveu:

Czesc cioteczka;)....no powiem Ci ze masz racje:cool3:

Posted

klaudia&Manta napisał(a):
A kiedy jest ten wielki dzień ? ;) Bo już się poglubiłam ...

tak na 100% bede wiedziec jutro okolo 12.00 w poludnie:razz:

Ja to bym chciala zeby to bylo wczoraj..:evil_lol:

Posted

cala bande...:eviltong:tia jak wygram w lotka:loveu:napewno sobie kupie, jak mnie maz z domu nie wyrzuci:evil_lol:juz mamy praktycznie dwa psy:pale moze sie uda jeszcze jednego miec:eviltong:dzidzia sliczna,:loveu:i sunia przecudowna:multi:

Posted

justysiek napisał(a):
cala bande...:eviltong:tia jak wygram w lotka:loveu:napewno sobie kupie, jak mnie maz z domu nie wyrzuci:evil_lol:juz mamy praktycznie dwa psy:pale moze sie uda jeszcze jednego miec:eviltong:dzidzia sliczna,:loveu:i sunia przecudowna:multi:

hahah od jednego bullowatego sie zaczyna:eviltong::evil_lol:...

Dzis o 4.30 w nocy moja mama i jej tz wyjezdzaja do W-wy po Vesper:multi:.Musza wyjechac o 7.30 najpozniej z warszawy,wroca do zd.woli i w nocy z wtorku na srode jada juz do nas:BIG::multi:

Posted

agnethka napisał(a):
ja też tak chcę :placz:

no dzwon do Matki!!!:mad::eviltong:

Alicja napisał(a):
:evil_lol::evil_lol::loveu::loveu::loveu:

ale fajny płoteczek :multi:

FRanio fajny jak wsie maluszki ....jak nie Nasze :evil_lol::evil_lol::evil_lol:

to co....odliczamy :razz:;)............................................:knajpa:

odliczamy ,odliczamy juz mam wszystko gotowe:multi:
Dzis juz zrbilam psia sypialnie,wysprztalam ze niemowle mozna tam polozyc:evil_lol:

Posted

kiti7 napisał(a):

A mały Franio jest sliczniusi:loveu: jak laleczka:loveu:

:hmmmm: ale Franio wcale nie jest podobny do Laleczki :shake: :diabloti: :evil_lol:

no to odliczamy , szampana już mrożę :multi: :multi: