Vectra Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Bullila.nl napisał(a):ja tez mam dzisiaj net przerywny:placz: łącze się z Tobą w bólu :-( mi działa W KOŃCU !!! po roku mam normalny net :multi: Quote
Alicja Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Tengusia']a to ty na pol etatu pracujesz ? oj ja to musze 8 godzin siedziec i jeszcze mi kazde 5 minut spoznienia wypominaja :mad: ale jeszcze jutro mam dzionek wolny :multi: na cały ....ale dzieci dopiero przychodzą 1 września :roll: zresztą z dzieciakami mam 25 godzin a reszta w papierach ...z czego najczęściej mi i tak braknie tych 15 godzin tygodniowo na biurokracje ;/ Quote
Bullila.nl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Alicja']zajrzę tu rano kole 7 ....budzik nastawiłam na 6.30 ...o 8 mam być w pracy :roll:... o 12 chcę z niej wyjść :diabloti: bede czekac na wizyte;) 4 godz. w pracy ...taka to ja tez chce, tytlko nie z dziecmi:razz: [quote name='justysiek']:loveu:dobranoc:loveu::loveu::loveu: Dzien dobry;) [quote name='Tengusia']a to ty na pol etatu pracujesz ? oj ja to musze 8 godzin siedziec i jeszcze mi kazde 5 minut spoznienia wypominaja :mad: ale jeszcze jutro mam dzionek wolny :multi: nie dobra praca 5 min . to nie spoznienie:cool1: [quote name='Vectra']łącze się z Tobą w bólu :-( mi działa W KOŃCU !!! po roku mam normalny net :multi: dziekuje:diabloti: [quote name='agnethka']ja też :roll: noo:razz:tak .... [quote name='Alicja'] na cały ....ale dzieci dopiero przychodzą 1 września :roll: zresztą z dzieciakami mam 25 godzin a reszta w papierach ...z czego najczęściej mi i tak braknie tych 15 godzin tygodniowo na biurokracje ;/ to nie praca dla mnie z dziecmi:razz::cool1: [quote name='Alicja']Z kawusią wpadłam do Was :multi: a Dzien dobry Ala ja taz kawke pije:kaffee_2: Milego dnia.....:multi: Quote
justysiek Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 i czesc kolo poudnia:diabloti:dopiero niedawno wstalam:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 justysiek napisał(a):i czesc kolo poudnia:diabloti:dopiero niedawno wstalam:evil_lol: Czesc ja wlasnie wrocilam juz:multi: ze szkoly,bylam juz nawet piesa wyprowadzic:cool3: I udowaodnilam sobie juz nie po raz pierwszy ze Bullit lubi tylko TTB jak kudlatego zobaczy to sie wsieka:diabloti: Mam psa zboczonego i do tego rasiste:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 agnethka napisał(a):to jak jesteś to kaman ciotka do mojego FB ZOO :diabloti: Bylam:diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 agnethka napisał(a):widziałam :diabloti: trochę tam ciasno :evil_lol: i będzie jeszcze ciaśniej :diabloti: ???????????????????????????? no szepnij cos konkretniej:cool3: Quote
Bullila.nl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Vectra napisał(a):Pisz na PW , ino zaraz :mad: tak ,tak:razz: pisz no pisz... Quote
Vectra Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 pisz skąd będziesz mieć staffika :diabloti: jakiego , po kim , no piszzzzzz Quote
Vectra Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 no przecież nie trzeba być wróżką by się domyślić , że to staffik będzie ;) teraz idę spać .... Mania zasnęła też Quote
Bullila.nl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 Vectra napisał(a):no przecież nie trzeba być wróżką by się domyślić , że to staffik będzie ;) teraz idę spać .... Mania zasnęła też milych snow;) agnethka napisał(a):w sumie...kto raz zacznie ze staffikami ten chce więcej...więcej :diabloti: tak , prawda oj prawda:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Cześć :loveu: a ttuaj jak zawsze nagadane o gupotach :diabloti: Quote
Rinuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='agnethka']jakich głupot? tu o poważnych sprawach dyskusje jest :cool1: To jakiego psa będziesz miała? :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 [quote name='Rinuś']Cześć :loveu: a ttuaj jak zawsze nagadane o gupotach :diabloti: staffikowo:cool3: moja droga staffikowo tu jess:multi: [quote name='Alicja']a te staffiorowo znów spiskują :p tak:diabloti: [quote name='agnethka']jakich głupot? tu o poważnych sprawach dyskusje jest :cool1: wlasnie:diabloti: Quote
Rinuś Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 [quote name='agnethka']na czterech łapach :evil_lol: i nie psa a suczkę jeśli już :cool1: To jaką sukę na 4 łapach chcesz kupić ? :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Haha ...wydało się - i to wcale nie ja się wypaplałam :diabloti: Dzień dobry przy okazji :p Quote
klaudia&Manta Posted August 25, 2008 Posted August 25, 2008 Ale już większe grono wie :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Haha ...wydało się - i to wcale nie ja się wypaplałam :diabloti: Dzień dobry przy okazji :p a Dzien dobry:p klaudia&Manta napisał(a):Ale już większe grono wie :diabloti: ja wiem:sweetCyb:ja wiem! ale nie powiem:eviltong::diabloti: Quote
Bullila.nl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 agnethka napisał(a):i tak ma być :evil_lol: yes:cool3::sweetCyb:... Quote
Bullila.nl Posted August 25, 2008 Author Posted August 25, 2008 http:// http:// http:// http:// holenderskie kanalowki:cool3: Quote
Recommended Posts