Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

u nas tez zima, sniezek pada, malolaty lataja i strzelaja petardami dlatego Faza jak widzi smycz to zwiewa na drugi koniec mojego mieszkanka byleby nie musiec wychodzic :angryy: ogolnie jest nawet ladnie i bialo :p

Posted

Vectra napisał(a):
w PL jest zakaz strielania z fajerwerk w okresie innym niż sylwester ....
u mnie jak strzelali , to wykręciłam im numer 997 :diabloti:

hmmm :hmmmm: co z tego ze zadzwonie na 997 jak pojecia nie mam gdzie dokladnie strzelaja slysze tylko strzal ktory niesie sie miedzy ulicami :niewiem:

Posted

Tengusia napisał(a):
hmmm :hmmmm: co z tego ze zadzwonie na 997 jak pojecia nie mam gdzie dokladnie strzelaja slysze tylko strzal ktory niesie sie miedzy ulicami :niewiem:

U mnie to samo, już się bawiłam w 997 ale efekt zerowy, bo wychodziło na to, że dzwonię po panów do huku x bloków dalej, a bachory niestety rzucą jedną petardę i idą gdzie indziej :roll:

Tak w ogóle to ja pierwszy raz u Was, piękne staffiory, główki cudowne faktycznie, a pan ma piękny czarniutki kolorek, rzadkość ;)

Chyba poproszę o przepis na tort :)

Posted

[quote name='Martens']

Tak w ogóle to ja pierwszy raz u Was, piękne staffiory, główki cudowne faktycznie, a pan ma piękny czarniutki kolorek, rzadkość ;)

Chyba poproszę o przepis na tort :)
Witaj:multi:
No Bullit faktycznie czarny jak smola:evil_lol: akurat kolor ma po ojcu:p

a przepis naprawde prosty ;Pol kostki rosolowej 2 marchewki 3 nogi z krolika i kwaleczek swinskiej nogi (coby sie galaretka zrobila)
Wszystko to gotuj na wolnym ogniu w b.malej ilosci wody do momentu az mieso zacznie sie rozwalac.Obierz, pokroj marchewke poukladaj ciasno w naczyniu zalej wywarem tylko do przykrycia miesa.Wloz na noc do lodowki (,3 godziny przed podaniem ja wyjmuje zeby nie bylo za zimne)Zbierz tluszcz z wierzchu ,pacnij na tace:diabloti: i gotowe

[quote name='Alicja'][FONT=Arial]Sto lat sto lat :multi::multi::multi::loveu:

smaczne chyba było ;)
[/FONT]
http://img195.imageshack.us/img195/5308/32295264.jpg
No wcinaly wcinaly:cool3:

• 2 weeks later...
Posted

Ale śnieżne zabawy :) Zazdroszczę! Moja siedzi obok mnie i schizy łapie, że znów słychać huk petard.
Na spacer trzeba ja wyciągać na siłę :(

Posted

Hahaha te walczące ze śniegiem to jakoś i u mnie były :)
U mnie Czesław łapie śnieg w locie a bałwana zaraz po ulepieniu przewróciły bo po co Pani bałwan :D

Posted

No....balwanica:evil_lol: a co do rozwalania balwanicy to Vesper ja podkopala ale Natascha posklejala i stalo to az do ocieplenia z tym ze mialo zolte boczki caly czas od Bullitka:diabloti:

U nas aktualnie wiosna:multi:

Dzieki za zyczenia:loveu:
zyczymy Wszystkim powodzenia w 2010:beerchug::BIG::drink1: i niezbyt wielkiego kaca jutro:cool3:!

• 2 weeks later...
  • 2 weeks later...
Posted

U nas wiosna:multi::multi::multi: slonce i + 6 :cool3:
Fotek mamy a owszem :diabloti:
Tylko po zmianach na dogo tylko jedna fotka w poscie mi wchodzi :razz:
Nowe fotki wrzucilam na szarym;)
"" rel="external nofollow noopener">