lolka75 Posted November 14, 2009 Posted November 14, 2009 http://images42.fotosik.pl/139/be2e6120318f11e7.jpg vileda to porzadny sprzet moza targac do woli:multi::loveu: czesc Lila z mordulcami w Belgii:loveu::loveu: Quote
Talia Posted November 15, 2009 Posted November 15, 2009 Widocznie wiedziały, że Ci nie zależy na tym mopie, bo zaraz im go zabrać to Ty fotki cykasz :p Quote
Bullila.nl Posted November 19, 2009 Author Posted November 19, 2009 [quote name='lolka75']http://images42.fotosik.pl/139/be2e6120318f11e7.jpg vileda to porzadny sprzet moza targac do woli:multi::loveu: czesc Lila z mordulcami w Belgii:loveu::loveu: czesc Lola z waciakami z Hollandi;) [quote name='Talia']Widocznie wiedziały, że Ci nie zależy na tym mopie, bo zaraz im go zabrać to Ty fotki cykasz :p no pewnie ze wiedzialy ...to tarasowy pekniety;-) Quote
Bullila.nl Posted December 2, 2009 Author Posted December 2, 2009 Zima .....:diabloti: "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Quote
fioneczka Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 a poduszeczki to przepraszam gdzie ? słodko wyglądają Quote
Bullila.nl Posted December 8, 2009 Author Posted December 8, 2009 [quote name='Patka']bosko wyglądają !![/QUOTE] noo....u tatka w biurze;) [quote name='fioneczka']a poduszeczki to przepraszam gdzie ? słodko wyglądają[/QUOTE] zadnych poduszeczek !!! zimny wychow ma byc!:diabloti: Witaski cioteczki;) Quote
Vectra Posted December 8, 2009 Posted December 8, 2009 a Ty gdzie jesteś znowu ? Cię szukam :placz: Quote
Tengusia Posted December 9, 2009 Posted December 9, 2009 slodkie zimowe lenistwo :loveu: moje probuja mi dom rozniesc bo im sie energia w zadkach juz nie miesci :evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Katarama Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 No i misie zapadły w sen zimowy? Witaski :) Quote
Bullila.nl Posted December 10, 2009 Author Posted December 10, 2009 [quote name='Vectra']a Ty gdzie jesteś znowu ? Cię szukam :placz:[/QUOTE] Jestem:diabloti:Nawet dzis bylam u Cie ba blogu napisalam sie u odpowiedzi nie zatwierdzilo:mad::angryy:Wszystki zniknelo:roll: [quote name='Tengusia']slodkie zimowe lenistwo :loveu: moje probuja mi dom rozniesc bo im sie energia w zadkach juz nie miesci :evil_lol::evil_lol::evil_lol:[/QUOTE] u mnie lenie'' smierdzace'':diabloti:Wczoraj wyszlam z nimi patyki porzucac bo inaczej to tylko siku ,kupa,jesc i spac:evil_lol: [quote name='Katarama']No i misie zapadły w sen zimowy? Witaski :)[/QUOTE] Zapadly do tego mam teraz tylko jednego psa Bullitka:diabloti:Vesper jak Natka wraca ze szkoly idzie do niej do pokuju ...schodza na miche ,na dwor i spac na gore....razem a Vespisia pod kolderka:roll: Jedyny moj Bullitek caly dzien ze mna a w nocy sam na kanapie w kocyku;) Witaski Quote
dzasta Posted December 10, 2009 Posted December 10, 2009 Hehehe to chyba jakieś teraz modne zapadanie w sen zimowy bo moje zapadły tak na początku grudnia :D Quote
Bullila.nl Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Trzy lata temu przyszedl na swiat nasz ukochany Bullitek:multi::multi::multi: W prezecie urodzinowym dostal torcik z krolika i podzielil sie nim z siostra:loveu: "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> "" rel="external nofollow noopener"> Quote
Bullila.nl Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 "" rel="external nofollow noopener"> :diabloti: Quote
Vectra Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 moje nie zapadły w zimowy sen :placz: sto lat dla Bullitka :multi: Quote
Tengusia Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 to od cioteczki taki torcik dla solenizanta :loveu: Quote
fioneczka Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 zdrówka życzymy z Fionulką :BIG: :new-bday: taaaaka galaretka i tak na sucho ? ;) Quote
Bullila.nl Posted December 13, 2009 Author Posted December 13, 2009 Vectra napisał(a):moje nie zapadły w zimowy sen :placz: sto lat dla Bullitka :multi: Tengusia napisał(a):to od cioteczki taki torcik dla solenizanta :loveu: fioneczka napisał(a):zdrówka życzymy z Fionulką :BIG: :new-bday: taaaaka galaretka i tak na sucho ? ;) Winko mamy czerwone czyli nie na sucho'-) Dzieki za zyczonka cioteczki!!!:-) Quote
wejherstaff Posted December 13, 2009 Posted December 13, 2009 100 latek dla Bullitka :loveu::loveu: Quote
dzasta Posted December 14, 2009 Posted December 14, 2009 Sto lat dla Bullitka!!! Torcików z królika co dzień życzymy !!! Quote
Bullila.nl Posted December 14, 2009 Author Posted December 14, 2009 Bullitek dziekuje:loveu: Takie torciki sa tylko 2 razy w roku:diabloti: A Bullitek to i tak pies na slodkie:evil_lol:,ostatnio przywiozlam drozdzowca od brata jeszcze cieplego to Bull lezal w kuchni z dziesiac minut jak mu sie cierpliwosc skonczyla to zaczol na mnie szczekac:diabloti: i co i musialam dac pieskowi:evil_lol: Quote
dzasta Posted December 15, 2009 Posted December 15, 2009 No tak torciki dwa razy w roku u mnie też Czesław bardziej na słodkie czycha a Berta na wszystko co da się zjeść :D Quote
Canaveral-staff Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 czyli - norma dziewczyny - NORMA Quote
Canaveral-staff Posted December 16, 2009 Posted December 16, 2009 [quote name='Bullila.nl']Trzy lata temu przyszedl na swiat nasz ukochany Bullitek:multi::multi::multi: W prezecie urodzinowym dostal torcik z krolika i podzielil sie nim z siostra:loveu: w takim razie ZYCZENIA DUZO ZDROWIA I RADOŚCI NA CO DZIEŃ DLA BULITKA One mają takie piękne główki że napatrzeć się nie mozna :):) Quote
Recommended Posts