wejherstaff Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 Piękne te Twoje dzieciaki :D Dwie pierwsze fotki super :loveu: zreszta główki tez ;) Quote
Bullila.nl Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 [quote name='Sylwia K']http://images45.fotosik.pl/353/f5f0cf192f761873.jpg świetny masz duet:loveu: dzieki:loveu: [quote name='Alicja']Coś ostatnio mało tych fotek ;) pogody nie ma :p [quote name='wejherstaff']Piękne te Twoje dzieciaki :D Dwie pierwsze fotki super :loveu: zreszta główki tez ;) Dzieki:p To jeszcze kilka:cool3: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Bullila.nl Posted October 14, 2010 Author Posted October 14, 2010 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Pozdrawiamy;-) Quote
Canaveral-staff Posted October 14, 2010 Posted October 14, 2010 ja również pozdrawiam i ściskam łapki Twoim ślicznotkom Quote
Bullila.nl Posted October 16, 2010 Author Posted October 16, 2010 Canaveral-staff napisał(a):ja również pozdrawiam i ściskam łapki Twoim ślicznotkom Dziekujemy i pozdrawiamy;-) Quote
Bullila.nl Posted December 13, 2010 Author Posted December 13, 2010 Nasz ukochany Bullitek konczy dzis juz 4 lata:multi::multi::multi: " class="ipsImage" alt=""> Quote
Sylwia K Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 wszystkiego naj naj naj dla niego:BIG::tort: Quote
Canaveral-staff Posted December 13, 2010 Posted December 13, 2010 WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!! Quote
wejherstaff Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 Zapomniałam że i tu macie wątek :oops: Sto lat dla Bullitka :bday::bday::bday::bday::new-bday::tort: Quote
Tengusia Posted December 14, 2010 Posted December 14, 2010 spoznione 100 lat ode mnie :BIG::new-bday::beerchug::drink1::cunao: Quote
Bullila.nl Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='Bullila.nl']Nasz ukochany Bullitek konczy dzis juz 4 lata:multi::multi::multi: " class="ipsImage" alt=""> [quote name='Canaveral-staff']WSZYSTKIEGO NAJLEPSZEGO !!!!!!!!!!!!!!!!!! [quote name='wejherstaff']Zapomniałam że i tu macie wątek :oops: Sto lat dla Bullitka :bday::bday::bday::bday::new-bday::tort: [quote name='Tengusia']spoznione 100 lat ode mnie :BIG::new-bday::beerchug::drink1::cunao: Dziekujemy bardzo:multi::multi::multi: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> i po imprezie:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Sylwia K Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 hehe, widzę ze chłopaki nieźle świętowali i wyżerkę mieli:p Quote
Bullila.nl Posted December 15, 2010 Author Posted December 15, 2010 [quote name='Sylwia K']hehe, widzę ze chłopaki nieźle świętowali i wyżerkę mieli:p oj tak swietowalo rodzenstwo :loveu: [quote name='wejherstaff']Vesper to dziewczynka ;) :evil_lol::evil_lol::evil_lol: ale Sylwia nie jest pierwsza ,ktora mysli ze Vesper to chlopok:diabloti: :diabloti: Quote
wejherstaff Posted December 15, 2010 Posted December 15, 2010 Bullila.nl napisał(a): ale Sylwia nie jest pierwsza ,ktora mysli ze Vesper to chlopok:diabloti: :diabloti: Może to imię :roll: ;) Quote
Bullila.nl Posted December 16, 2010 Author Posted December 16, 2010 Tak miala na imie pani z J Bonda z przed ostatniego ,ktora utonela.....i kod do przelania fortuny byl wlasnie VESPER:diabloti:pani byla bardzo powerfull:p i to jest imie zenskie:p Quote
wejherstaff Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 Bullila.nl napisał(a): i to jest imie zenskie:p Może nie wszyscy to wiedzą ;) i stąd częste pomyłki :p Quote
Sylwia K Posted December 16, 2010 Posted December 16, 2010 ojej, ale skucha:oops: Vesper to pewnie mi nie wybaczy, ze z niej faceta zrobiłam:oops: a wszystko przez to, ze w dzieciństwie miałam samca o podobnym imieniu: Jasper. Vesper Jasper -jakoś to podobnie brzmi i tak odgórnie założyłam, że to chłopak. Quote
Bullila.nl Posted December 19, 2010 Author Posted December 19, 2010 [quote name='wejherstaff']Może nie wszyscy to wiedzą ;) i stąd częste pomyłki :p chyba tak:diabloti: [quote name='Patka']ale ona wygląda jak dziewczynka :) zwlaszcza jak stoi kolo Bullitka:evil_lol: [quote name='Sylwia K']ojej, ale skucha:oops: Vesper to pewnie mi nie wybaczy, ze z niej faceta zrobiłam:oops: a wszystko przez to, ze w dzieciństwie miałam samca o podobnym imieniu: Jasper. Vesper Jasper -jakoś to podobnie brzmi i tak odgórnie założyłam, że to chłopak. No fakt podobnie:p Quote
kiti7 Posted December 27, 2010 Posted December 27, 2010 :multi:Witaski bo dlugiej przerwie:cool1: http://images41.fotosik.pl/349/499a582ce2bc29ea.jpg ach ta Vesper jest cudowna:loveu:kawal slicznej pannicy:loveu: Buziaki dla tych slicznych misiaczkow:iloveyou: Pozdrowionka!!! Quote
Sebastian Posted January 17, 2011 Posted January 17, 2011 Ależ one już dorosłe...jak ten czas leci... Buziaki dla Was!!! Quote
Bullila.nl Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 [quote name='kiti7']:multi:Witaski bo dlugiej przerwie:cool1: http://images41.fotosik.pl/349/499a582ce2bc29ea.jpg ach ta Vesper jest cudowna:loveu:kawal slicznej pannicy:loveu: Buziaki dla tych slicznych misiaczkow:iloveyou: Pozdrowionka!!! Dzieki cioteczka:p [quote name='Sebastian']Ależ one już dorosłe...jak ten czas leci... Buziaki dla Was!!! O wujek Sebastian nas odwiedzil:multi: Niestety juz dorosle,ale na szczescie niezbyt powazne:evil_lol: Buziak:p U nas wiosna pelna geba wiec i sesja byla:multi: " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Bullila.nl Posted February 7, 2011 Author Posted February 7, 2011 " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> " class="ipsImage" alt=""> Quote
Recommended Posts