Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bullila.nl napisał(a):
przecie wiem ze ja uwielbiasz:eviltong:
--------------------------------
Kiti-hej cioteczka:loveu:
a tu usmiech
http://

Ach piękności cudowne :loveu::loveu::loveu:

Duzzzy buziaczek w ten cudowny pyszczaczek :loveu::loveu: oczywiście dla siostruni tez :)

Posted

:evil_lol: z tym textem to swego czasu był śmiech bo TZ dał mi do przeczytania i ja nic poczytałam ....a on mówi no popatrz na text ... dopiero wtedy zauważyłam że pomieszane literki :evil_lol::evil_lol:

witanko buziaki :loveu:

Posted

Alicja napisał(a):
:evil_lol: z tym textem to swego czasu był śmiech bo TZ dał mi do przeczytania i ja nic poczytałam ....a on mówi no popatrz na text ... dopiero wtedy zauważyłam że pomieszane literki :evil_lol::evil_lol:

witanko buziaki :loveu:

no tak bo my kobiety jestesmy generalnie bardziej rozgraniete od facetow:evil_lol:

---------------------------------

Tengusia i Kity witaski:multi:

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ja czytam go bez problemow ale ja mam dysortografie i ogolnie czy jest rz czy ż mało mi przeszkadza a aiec co jest poprzestawiane tez...

bo kobietka...:cool3: facet z dysortografia mialby problem:evil_lol:
----------------
Ale sluchajcie!!!Wlasnie przed chwila na ostatnim spacerku przed spaniem,moja Vesper na moje slowo spokoj!!! widzac dobka sasiadow zza rogu nie szarpnela mi nawet smycza:multi::multi::multi:,mine miala ''jak podejdziesz to cie upier...e:evil_lol: Ale przeszla na poluzowanej smyczy bez wystepu typu ''wsciekly gremlin''
Ostatnie tygodnie pracy nad wsciekla suka moja kochana :loveu:przynosza efekty;)

Posted

Vectra napisał(a):
pracuj , pracuj , urlop aktualny - szukam wam kwatery :diabloti:

po co mi kwatera ...pole masz duze namiot se rozbije:evilbat:

--------------------------------------------------
Alla no akurat moja sucz musi byc szkolona twarda reka:cool3:....

Doberek;)

Posted

klaudia&Manta napisał(a):
:diabloti:

:eviltong::eviltong::eviltong:
----------------------------------------

U nas... Vesper poszla za Bullitem jak burza -skok przez kanape :mad:na panele z przewrotka:roll:
Kuleje na lapke przednia :-(bylismy u wetki..nie ma zlamania zwichniecia tez nie ...ale jest infekcja lopatki,nie bakteryjne tylko takie co sportowcy maja:roll:Zly skok ....dostala leki ,nie ma biegania ,skakania,wariowania chodzenia po schodach...jak na gore to na raczkach i na dol to samo:roll:...ma nie byc!A nie musze pisac ze przy 2 ttb powiedziec jednemu i drugiemu ze maja chodzic po woli i sie nie szarpac sznurkiem i skakac sobie po lepetynkach tez nie wolno ...to nie lada wyczyn:razz:
Bo mloda kuleje tylko po spanku a jak rozchodzi to jep Bullitowi na leb i baw sie ze mna:evil_lol:..
Kontrola 23.03. no chyba ze nie bedzie poprawy to wczesniej:roll:

Teraz musze Bullita wymeczac samego zeby ja olewal w domu...
Szkoda mi jej:placz:

p.s ....tak klatka poszla w uzycie tez jak slowa nie skutkuja;)

Posted

Alicja ,Klaudia - Witaski niedzielne:p

Vesper z lapka coraz lepiej:multi:.
Bullitka za to porypalo na stare lata....:evil_lol:.....wlazi wieczorem do klatki i chce tam spac!!!Trza go wywlekac sila zeby mala wlozyc:evil_lol:
Chyba rozloze druga klatke:razz:
a dodam ze jak byl maly to sie darl jakby go ze skory obdzierali w klatce:diabloti:

Pieke murzynka:cool3:

Posted

Witaski cioteczka :)

Ale te Twoje ancymonki rozrabiaja, dobrze ze Vesper dochodzi do siebie po nieudanym skoku.Moj ostatnio tak szalał ze mało brakowało aby sie nabił na wystajacy badyl bo przeciez nie patrzy gdzie biegnie w amoku:diabloti::diabloti:

A Buliitkowi to moze nie odbiło tylko tak po złości wchodzi do tej klatki co by tam Vesper nie weszła ;) chce pokazac ze to jego klatka i juz :)

Pozdrowioneczka :multi: