Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

lolka75 napisał(a):
w Holandii bez prawka to masakra:shake:... tez sobie nie wyobrazam:roll:

a jaki mur chciala lebkiem rozbic Twoja dziewczynka:evil_lol:??

stol/lawe z litego drzewa i to w cale nie jeden raz:cool3:
Doberek Lolcia:p

Posted

SZPiLKA23 napisał(a):
Ja prawka chyba nie zrobie po po 1 nie odróżniam prawej od lewej a po 2 wszystko mnie interesuje dookoła tylko nie droga :D

no to nie rob:p...nie kazdy sie nadaje...dokladnie jak mowisz...mam kolezanke co zrobila prawko razem ze mna 13 lat temu i do dzis nie jezdzi ,2 razy probowala na poczatku i 2 razy stluczka -rozkojarzona jest wlasnie bardzo i jak jedzie to patrzy na wystawy w sklepach :diabloti:
Darowala sobie dla dobra swojego i innych:multi:
Siemak:diabloti:

Posted

musisz mi pisać wszędzie o tej pięknej pogodzie ??:diabloti:...u nas leje jak z cebra :angryy: dobra niech spłucze ten pozimowy syf ...ale niech to zrobi raz a porządnie i na dodatek ciaprze w weekend :angryy:

ja nie mam wyczucia odległości i do tego astygmatyzm :evil_lol: daleko byśmy zajechali :evil_lol: a poza tym póki co mam sprawne nogi ;)

My dziś też odwiedziliśmy weta ....znów sie gruczołki zatkały :diabloti:... mam siniaki od próby powalenia Ozzulka :diabloti:trzymaliśmy go ja , TZ i wet ...ja leżałam na nim na ziemi :evil_lol:

Posted

Yana napisał(a):
cudne :loveu::loveu: jakie żywiołowe psiaki :crazyeye: normalnie jakieś akrobatyczne ewolucje wyczyniają :crazyeye::evil_lol:

no zywiolowe jak to faffiki:eviltong:
---------------------------
zobzccie to:cool3:....
http://