kiti7 Posted March 1, 2009 Posted March 1, 2009 http://images38.fotosik.pl/69/cca9c504447c4c9d.jpg:loveu::loveu: słodziaczki a ten jezorek cudo :evil_lol::evil_lol:http://images35.fotosik.pl/69/1634e0283311200d.jpg http://images42.fotosik.pl/69/5b7daa2f6b7263b5.jpg Bullitek i jego stół:diabloti: i jaki dumny stoi hehe:loveu::loveu: Pozdrowioneczka Quote
Bullila.nl Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Tangusia Klaudia Kiti Klaudia:diabloti:,doberek dziewczeta;) Quote
Bullila.nl Posted March 2, 2009 Author Posted March 2, 2009 Vectra napisał(a):doberek panience :) hahhahhahaa....doberek.....panience...:p Quote
lolka75 Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 czesc Lila:loveu: ale nazozrabiala mloda:shake::diabloti: a Edi sie wk.... zdenerwowal? moj chop jak cos kundle zbroja to sie drze przez 15 sekund a za chwile juz je mizia:evil_lol:, bo ona robia takie strasznie zbolale minki :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 lolka75 napisał(a):czesc Lila:loveu: ale nazozrabiala mloda:shake::diabloti: a Edi sie wk.... zdenerwowal? moj chop jak cos kundle zbroja to sie drze przez 15 sekund a za chwile juz je mizia:evil_lol:, bo ona robia takie strasznie zbolale minki :diabloti: Ja weszlam wczesniej do domu kilkanascie minut takze to ja sie darlam:cool3: a jak Ed wszedl to juz byla klatka rozlozona a mauupa w niej...:evil_lol: To jego coruchna zrobila takze...:eviltong:jedna noc w klatce a na druga juz powiedzial niech spi na swoim fotelu..:evil_lol: Ed twierdzi ze ich nie wyroznia .....buhahhahaaa:evil_lol: ---------------- Hej Alla:multi: Quote
kajkoowa Posted March 3, 2009 Posted March 3, 2009 Witamy! Śliczny piesek:loveu: Będziemy wpadac cześciej:evil_lol::cool3: Quote
Bullila.nl Posted March 3, 2009 Author Posted March 3, 2009 Kaja10014 napisał(a):Witamy! Śliczny piesek:loveu: Będziemy wpadac cześciej:evil_lol::cool3: Witamy i zapraszamy:multi: Quote
lolka75 Posted March 4, 2009 Posted March 4, 2009 Bullila.nl napisał(a):Ja weszlam wczesniej do domu kilkanascie minut takze to ja sie darlam:cool3: a jak Ed wszedl to juz byla klatka rozlozona a mauupa w niej...:evil_lol: To jego coruchna zrobila takze...:eviltong:jedna noc w klatce a na druga juz powiedzial niech spi na swoim fotelu..:evil_lol: Ed twierdzi ze ich nie wyroznia .....buhahhahaaa:evil_lol: ---------------- Hej Alla:multi: u mnie jest to samo.... i tez Maxina jest pupilka Artura:evil_lol:. Dzisiaj nie chciala zrec i pancio siedzial na podlodze i dawal po kuleczce do paszczy swojej suni i chwalil:shake:. Ja jak ona nie zre to zabieram miche i tyle. A jak cos zbrojone w domu to zawsze winny MOJ Borysek a nie JEGO Maxinka:mad::evil_lol: Quote
justysiek Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 czesc:diabloti: jak mnie tu dawno u Ciebie nie bylo:eviltong:a jak Ci piesy urosly:loveu: filmik boski szczegolnie lew:multi: ja dzis mialam egzamin na prawko, nie zdalam:angryy: za miesiac mam drugi, ot to tyle o mnie wiec spadam:evil_lol: Quote
Tengusia Posted March 5, 2009 Posted March 5, 2009 doberek ciotka :multi: a mysmy wczoraj obchodzili mala rocznice :loveu: Quote
Bullila.nl Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Lolka- bo to juz tak jest z tymi chlopami......ze kochaja dziewczynki:diabloti: Justysiek- nio dawno Cie nie bylo:razz:...nie fajnie ze nie zdalas:razz:..nastepnym razem sie uda:multi: Ja zgubilam prawko i oczywiscie dalej jezdzilam a przedwczoraj zlapala mnie policja:cool1: Tengusia- bylismy ,bylismy Bolusiowi zyczonka skladalismy:multi: Szpilka- siemaki:cool3: Dzien dobry:diabloti: Quote
Yana Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Bullila.nl napisał(a): Ja zgubilam prawko i oczywiscie dalej jezdzilam a przedwczoraj zlapala mnie policja:cool1: był mandacik, czy się zlitowali :razz: Quote
Bullila.nl Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Yana napisał(a):był mandacik, czy się zlitowali :razz: 90 euro za pasy nie zapiete dali od razu a na drugi za jazde bez prawka bede czekac az mi przysla:roll: Ale i tak byli mili bo powinni mi auto zabrac na policyjny parking a nie zabrali:p Quote
kiti7 Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 Bullila.nl napisał(a):90 euro za pasy nie zapiete dali od razu a na drugi za jazde bez prawka bede czekac az mi przysla:roll: Ale i tak byli mili bo powinni mi auto zabrac na policyjny parking a nie zabrali:p Doberek No to piekny mandacik za psiaczki :roll: dobrze ze Cie z autka nie wysadzili bo pewnie by Cie to sporo kosztowało. Pozdrowioneczka Quote
Alicja Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 :roll:olala....aleś zaszalała :razz::razz: dopsz że ja nie mam prawka :evil_lol: Quote
justysiek Posted March 6, 2009 Posted March 6, 2009 uuu:shake:szkoda ze Cie zlapali, zawsze jest tak ze lapia wtedy co nie trzeba:mad:ano nie bylo mnie bo jak zawsze mam cos...:roll: Quote
Bullila.nl Posted March 6, 2009 Author Posted March 6, 2009 Kiti Klaudia Alla Justysiek-witam weekendowo:multi: Juz prawo jazdy mam :multi: ale poki co widzialam tylko przez sky-pa ..:evil_lol: Alicja- powiem szczerze ze sobie niewyobrazam nie miec prawka:shake: od kiedy mnie zlapali to nie jezdze kilka dni ....lipa staraszna ale najgorsza dla TZ ...bo musi mnie wozic wszedzie..:cool3: dzis jako pierwszy raz byl ze mna u weta z psami:evil_lol: Bullit mial szczepionke i jest w zdrowiu idealnym a Vesper otarla sobie leb i jej tam siersc nieodrasta:roll: Quote
lolka75 Posted March 7, 2009 Posted March 7, 2009 Bullila.nl napisał(a):Kiti Klaudia Alla Justysiek-witam weekendowo:multi: Juz prawo jazdy mam :multi: ale poki co widzialam tylko przez sky-pa ..:evil_lol: Alicja- powiem szczerze ze sobie niewyobrazam nie miec prawka:shake: od kiedy mnie zlapali to nie jezdze kilka dni ....lipa staraszna ale najgorsza dla TZ ...bo musi mnie wozic wszedzie..:cool3: dzis jako pierwszy raz byl ze mna u weta z psami:evil_lol: Bullit mial szczepionke i jest w zdrowiu idealnym a Vesper otarla sobie leb i jej tam siersc nieodrasta:roll: w Holandii bez prawka to masakra:shake:... tez sobie nie wyobrazam:roll: a jaki mur chciala lebkiem rozbic Twoja dziewczynka:evil_lol:?? Quote
Recommended Posts