Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

czesc Lila:loveu:
ale nazozrabiala mloda:shake::diabloti:
a Edi sie wk.... zdenerwowal?
moj chop jak cos kundle zbroja to sie drze przez 15 sekund a za chwile juz je mizia:evil_lol:, bo ona robia takie strasznie zbolale minki :diabloti:

Posted

lolka75 napisał(a):
czesc Lila:loveu:
ale nazozrabiala mloda:shake::diabloti:
a Edi sie wk.... zdenerwowal?
moj chop jak cos kundle zbroja to sie drze przez 15 sekund a za chwile juz je mizia:evil_lol:, bo ona robia takie strasznie zbolale minki :diabloti:

Ja weszlam wczesniej do domu kilkanascie minut takze to ja sie darlam:cool3: a jak Ed wszedl to juz byla klatka rozlozona a mauupa w niej...:evil_lol:

To jego coruchna zrobila takze...:eviltong:jedna noc w klatce a na druga juz powiedzial niech spi na swoim fotelu..:evil_lol:
Ed twierdzi ze ich nie wyroznia .....buhahhahaaa:evil_lol:

----------------
Hej Alla:multi:

Posted

Bullila.nl napisał(a):
Ja weszlam wczesniej do domu kilkanascie minut takze to ja sie darlam:cool3: a jak Ed wszedl to juz byla klatka rozlozona a mauupa w niej...:evil_lol:

To jego coruchna zrobila takze...:eviltong:jedna noc w klatce a na druga juz powiedzial niech spi na swoim fotelu..:evil_lol:
Ed twierdzi ze ich nie wyroznia .....buhahhahaaa:evil_lol:

----------------
Hej Alla:multi:

u mnie jest to samo.... i tez Maxina jest pupilka Artura:evil_lol:. Dzisiaj nie chciala zrec i pancio siedzial na podlodze i dawal po kuleczce do paszczy swojej suni i chwalil:shake:. Ja jak ona nie zre to zabieram miche i tyle.
A jak cos zbrojone w domu to zawsze winny MOJ Borysek a nie JEGO Maxinka:mad::evil_lol:

Posted

czesc:diabloti:
jak mnie tu dawno u Ciebie nie bylo:eviltong:a jak Ci piesy urosly:loveu:
filmik boski szczegolnie lew:multi:
ja dzis mialam egzamin na prawko, nie zdalam:angryy: za miesiac mam drugi,
ot to tyle o mnie wiec spadam:evil_lol:

Posted

Lolka-
bo to juz tak jest z tymi chlopami......ze kochaja dziewczynki:diabloti:

Justysiek-
nio dawno Cie nie bylo:razz:...nie fajnie ze nie zdalas:razz:..nastepnym razem sie uda:multi:
Ja zgubilam prawko i oczywiscie dalej jezdzilam a przedwczoraj zlapala mnie policja:cool1:

Tengusia-
bylismy ,bylismy Bolusiowi zyczonka skladalismy:multi:

Szpilka-

siemaki:cool3:

Dzien dobry:diabloti:

Posted

Bullila.nl napisał(a):

Ja zgubilam prawko i oczywiscie dalej jezdzilam a przedwczoraj zlapala mnie policja:cool1:

był mandacik, czy się zlitowali :razz:

Posted

Yana napisał(a):
był mandacik, czy się zlitowali :razz:

90 euro za pasy nie zapiete dali od razu a na drugi za jazde bez prawka bede czekac az mi przysla:roll:
Ale i tak byli mili bo powinni mi auto zabrac na policyjny parking a nie zabrali:p

Posted

Bullila.nl napisał(a):
90 euro za pasy nie zapiete dali od razu a na drugi za jazde bez prawka bede czekac az mi przysla:roll:
Ale i tak byli mili bo powinni mi auto zabrac na policyjny parking a nie zabrali:p

Doberek

No to piekny mandacik za psiaczki :roll: dobrze ze Cie z autka nie wysadzili bo pewnie by Cie to sporo kosztowało.

Pozdrowioneczka

Posted

Kiti Klaudia Alla Justysiek-witam weekendowo:multi:
Juz prawo jazdy mam :multi: ale poki co widzialam tylko przez sky-pa ..:evil_lol:

Alicja- powiem szczerze ze sobie niewyobrazam nie miec prawka:shake: od kiedy mnie zlapali to nie jezdze kilka dni ....lipa staraszna ale najgorsza dla TZ ...bo musi mnie wozic wszedzie..:cool3: dzis jako pierwszy raz byl ze mna u weta z psami:evil_lol:
Bullit mial szczepionke i jest w zdrowiu idealnym a Vesper otarla sobie leb i jej tam siersc nieodrasta:roll:

Posted

Bullila.nl napisał(a):
Kiti Klaudia Alla Justysiek-witam weekendowo:multi:
Juz prawo jazdy mam :multi: ale poki co widzialam tylko przez sky-pa ..:evil_lol:

Alicja- powiem szczerze ze sobie niewyobrazam nie miec prawka:shake: od kiedy mnie zlapali to nie jezdze kilka dni ....lipa staraszna ale najgorsza dla TZ ...bo musi mnie wozic wszedzie..:cool3: dzis jako pierwszy raz byl ze mna u weta z psami:evil_lol:
Bullit mial szczepionke i jest w zdrowiu idealnym a Vesper otarla sobie leb i jej tam siersc nieodrasta:roll:

w Holandii bez prawka to masakra:shake:... tez sobie nie wyobrazam:roll:

a jaki mur chciala lebkiem rozbic Twoja dziewczynka:evil_lol:??