Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bullila.nl napisał(a):
Wygladaly przepysznie:evil_lol:

Katarama ,Klaudia- Dzien dobry kobitki:p

hihihi :)
to trza bylo se chrupnac :diabloti:

tak, tak - seryjka zdjec oczywiscie :)

Posted

Katarama napisał(a):
Doberek :) No no no od małego laska :) Pewnie juz od przedszkola od facetów sie opędzałaś??

nie nie dopiero od zerowki:diabloti:

pytalas o fotki.....sa 3 strony do tylu ..duzo jest;)
--------------------

Alicja -nie nie chce sniezku:shake:....czekam na prawdziwna wiosne:cool3::cool3:

a poki co mam lenia...wstalam o 7.00 wyposcilam psy na siku ,wzielam je do wyrka i spalismy do prawie jedenastej ,wlasnie wrocilismy ze spacerka i siedze przy kompie zamiast sie wziac za cos:evil_lol:

Posted

agnethka napisał(a):
a co tu tak cicho? i czemu tu tak mało zdjęć? :diabloti:

nie mam weny....przedwczoraj wieczor Vesper narobila nam szkod za okolo 1000euro:angryy::mad:
A taka byla przeciez grzeczna ja klatke to juz 2 miesiace tem sprzatnelam,bo od dawna tam siedziala....a tu masz babo placek..:evil_lol:
Juz dzis sie smieje ale wczoraj to kipialam:diabloti:

Mam fotki z ogrodka ale musze zgrac:cool1:

Hej cioteczka Kity:p

Posted

Vectra napisał(a):
no pisz co ci zjadła , pisz :diabloti:

rozgryzla 4 kable laczace caly system kina:mad:.....ta sa kable grubosci palca ktorych sie NIE sztukuje,a po wymianie potrzebny jest jeszcze specjalista do pomiarow:razz:
Dodam ze to hobby Eduarda a moja dzialka jest trzymanie mojeggo hobby od gryzienia jego:diabloti:
Klatka wrocila na dol ale wczoraj kochany tatko juz pozwolil jej spac na jej fotelu:p
Kable pogryzla ktore szly przy oknie tam gdzie na mnie oba pieski zawsze czekaja,ale pewnie sie rzucily na nia:evil_lol:
Jutro maja byc nowe i Tz ma je klasc przy oknie pod wykladzina...a nie trza bylo tak od razu???:evil_lol: