Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bullila.nl napisał(a):
Witaj Allutka:multi:

podwyzki nie bedzie :shake::diabloti:

Zba[z[ie jaki Staffik wytrenowany:cool3:
Goed getraint

buuuuuu.... zaś bez podwyżki :placz::placz::placz:

ale zaje2bisty ten staffior :loveu::loveu::loveu:

Posted

Alicja napisał(a):

buuuuuu.... zaś bez podwyżki :placz::placz::placz:

ale zaje2bisty ten staffior :loveu::loveu::loveu:

fajny fajny:cool3: a ten holender parska duma:cool3:

podwyzki sa wszedzie ,dzis kupowalam karme dla Vespy i tez zdrozala...

Wesp po holendersku zna[zy osa...[hyba jej zmienie imie na Vespa:diabloti:

Tengusia-jakos tak dzis nudno

Posted

Bullila.nl napisał(a):

Tengusia-jakos tak dzis nudno

i coz tu ci poradzic :hmmmm: ja to juz jedno pifko wypilam, troszke podenerwowalam TZta i wlasnie planuje otworzyc drugie pifko :diabloti: jak cos to zapraszam psiaczki beda mialy kogo lizac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: swoimi malutkimi jezyczkami :eviltong:

Posted

Tengusia napisał(a):
i coz tu ci poradzic :hmmmm: ja to juz jedno pifko wypilam, troszke podenerwowalam TZta i wlasnie planuje otworzyc drugie pifko :diabloti: jak cos to zapraszam psiaczki beda mialy kogo lizac :evil_lol::evil_lol::evil_lol: swoimi malutkimi jezyczkami :eviltong:

:razz::razz:nie masz w zapasie jeszcze 1 go ?? bo ja wypiłam 1 i coś pustkę czuję :razz::razz:

Posted

Tengusia napisał(a):

ja przed [hwila polalam se zubrowki:eviltong: i zaraz pojde z psami:cool3:

Alla ja moge zobrowe[zki polla[:cool3:

Szpilka dla [iebie tez mam:cool3:

no to siup i ide z boorkami:diabloti:

Posted

Alicja napisał(a):
:razz::razz:nie masz w zapasie jeszcze 1 go ?? bo ja wypiłam 1 i coś pustkę czuję :razz::razz:

mi browarka braklo ale mamusia pietro nizej mieszka i zawsze cos ma .. wiec powaznie rozwazam wycieczke do jej lodowki :diabloti:

Posted

Tengusia napisał(a):
juz jutro bede popijac slowackie pifko w czysciutkim lozeczku bez siersci psow i okruszkow chipsow i innych smakolykow :diabloti::diabloti::diabloti:

nie wiem jak zasniesz....bez tego???:diabloti:

w sobote po polnocy rozloczylo nam internet ...:angryy: i nie bedzie prawdopodobnie do srody...:angryy:dzis z lapkiem pojechalam na hale Tz-a to sie podlaczylam na chwile:multi:

U nas slonce swieci:multi::multi: zaraz jade po boorki swoje i do lasu:multi:aparatu nie biore bo jade sama...:cool3:
pozdrawiam Dziewczynki;)

Posted

Przyczłapałam na powitanko nocy ;):loveu:

Coś mnie katar dopadł :cool1: myslałam że to przez pieprz kajeński com se zassała do nosa w niedziele :angryy:...ale to chyba normalny katar :placz::placz::placz:

Posted

[quote name='Alicja']Przyczłapałam na powitanko nocy ;):loveu:

Coś mnie katar dopadł :cool1: myslałam że to przez pieprz kajeński com se zassała do nosa w niedziele :angryy:...ale to chyba normalny katar :placz::placz::placz:

biedna Ty:p

to ja nie wiedzialam ze PL. bierze sie pieprz do nosa....:diabloti:i do tego kajenski:evil_lol:

a na powaznie to wspol[zowam bo ten kajenski jest diabelski:p

Posted

[quote name='Bullila.nl']biedna Ty:p

to ja nie wiedzialam ze PL. bierze sie pieprz do nosa....:diabloti:i do tego kajenski:evil_lol:

a na powaznie to wspol[zowam bo ten kajenski jest diabelski:p

ja z braku ostrej papryki prószyłam na mięso ... no i miałam na palcu , chcialam się podrapać koło nosa i akurat zaciągnęłam ....bolało mnie wsio ... i nos i gardło i oko i płakałam .... a dziś jeszcze katar , myślalam ze to po tym ale chyba to zwyły klasyczny :angryy:

Posted

[quote name='Alicja']
ja z braku ostrej papryki prószyłam na mięso ... no i miałam na palcu , chcialam się podrapać koło nosa i akurat zaciągnęłam ....bolało mnie wsio ... i nos i gardło i oko i płakałam .... a dziś jeszcze katar , myślalam ze to po tym ale chyba to zwyły klasyczny :angryy:

oj oj:placz:wierze ,ja kiedys kroilam [zerwone papry[zki peperoni i podrapalam sie po oku!
Oj wypali[ mi oko [h[ialo ze 2 dni:razz:

katar i te takie...po ostatniej [horobie nawet mysle[ nie [h[e o tym!!!:razz:

Posted

[quote name='SZPiLKA23']AAAAAAaaaaaaaaaaaaa wampir :evilbat:

http://images41.fotosik.pl/53/e410f59bb76d7106.jpg

jasne:diabloti: do dzis [odziennie go tam podgryzam!py[ha:evil_lol:

Klaudia-slodki byl i jest:loveu:

Alla-doberek i wspol[zuje:calus:

Agnethka-:loveu:

[os mnie wzielo na ogladanie stary[h fot z udzialem Bullitka:p.....jaki byl malusienki...a teraz...byku:diabloti:z moim ser[em..:diabloti:

Normalnie wstalam juz:cool3: z piesami bylam a teraz kawe pije;)