Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnethka']ależ OCZYWIŚCE, że tak..... :diabloti:

(poza tym przesadza OGRODNIK, a ja studiuję ogrodnictwo, więc wszystko się zgadza)
hahaha już nie mogę :evil_lol::evil_lol::eviltong::eviltong: guupole :loveu:

Posted

Czesc Wariatki:loveu:
Wrocilismy we 2 woje!!! :diabloti:
Bylo super ,odwiedzilismy moja najblizsza kuzynke(corka mojej mamy siostry)
Ostatnio sie z nia widzialam 10 lat temu na weselu w polsce a teraz ma meza(niemca) i dwoje dzieci-coreczki.:razz:
Shock!!Wiedzialam o tym ale zobaczyc i dotknac to co innego..:evil_lol:

Vesper-jest bardziej rudawa ale tylko w sloncu,w domowym swietle czorna:loveu: z pregami.
Zjada wiecej od Bullita...:evil_lol:....ale miesnie na dupsku ma jak Bullit:multi:
Nadal nie lubi obcych w domu,wita sie tylko ze mna jak wchodze z ludzmi,ta moja sucz:diabloti:
Dzis jak wrocilismy ,to nie moglismy wejsc do domu bo po nas skakly w korytarzu ze szczescia,u Bullita to norma ale sucz byla wylewna tez:diabloti:

Och tesknilam za Wami:eviltong:

Posted

Czesc dziewczyny:diabloti:
Pon Wt Sr i Czw mialam egzaminy juz ostatnie:multi:
Po egzaminach pilysmy z dziewczynami ,wczoraj kac gigant:cool3:.
Ale jesli zdalam to 3 miesiace przygotowania do egzaminu krajowego i gotowe:multi:nienawidze tego jesyka:eviltong::diabloti:

W pszyszlym tygodniu bede miec nowego kompa,padlo na Appel stacjonarny jak mi oszolomy cos wyleja to klawiature bedzie latwiej wymienic:evil_lol:

Doberek;)

Posted

Lila, trzymamy gorąco i mocno kciuki za wyniki !!!

Nie wiem czy dostałaś mojego smsa :cool1: chciałam pięknie podziękować za EXTRA prezent na helloween :ylsuper: suuuperackie kolczyki ze staffikami :multi: dzięki!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! są BOOOOMBA!!! :popcorn:

Posted

Alla-od czwartkowego opijania o opijaniu nawet nie mysle:evil_lol:

Aga-jedno piwo przez tydzien...:crazyeye:..to chyba tylko na nie patrzysz..:eviltong:

Monika- s ms dostalam :multi: ciesze sie ze Ci sie podobaly:multi:

Wynikow jeszcze dzisiaj nie bylo:roll: ale dzieki za kciuki;)

Swego kompa jeszcze nie mam i tak tylko z doskoku zagladam na lapku u Tz-ta:placz:

POwiem Wam ze brak kompa tez sie przydaje:cool3: w domu wiecej zrobione i z psami do lasu czesciej jezdze:diabloti:
Pod koniec tygodnia wracam do Was z nowym kompem:evil_lol: