Vectra Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Ja tylko powiem , że nie wiem po kim Mania , to ma ... obrzydliwie głośno beka .... jak stary żul :evil_lol: Franio nie beka .... Quote
Tengusia Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 czyzby to jakas zmowa bullowatych bo moj Bolek dzisiaj cala noc lezal obok mnie na podusi i puszczal zapachowe niespodzianki :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 Vectra napisał(a):Ja tylko powiem , że nie wiem po kim Mania , to ma ... obrzydliwie głośno beka .... jak stary żul :evil_lol: Franio nie beka .... moze po tacie??:diabloti: hhahahhaaa a u mnie sie podzielily Bullit beka jak zul,a Vesper jest panna pierdziocha:evil_lol: co tam duzo gadac przecie to prosiaki som:evil_lol: Tengusia napisał(a):czyzby to jakas zmowa bullowatych bo moj Bolek dzisiaj cala noc lezal obok mnie na podusi i puszczal zapachowe niespodzianki :diabloti: moze i zmowa...wspoczuje nocki...jak mialas takie zapachy ja:evil_lol: Quote
justysiek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 czesc, :loveu::multi::multi: , co tam ciekawego slychac? ja zrobilam obiad itp a teraz ide sie byczyc:eviltong::evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 justysiek napisał(a):czesc, :loveu::multi::multi: , co tam ciekawego slychac? ja zrobilam obiad itp a teraz ide sie byczyc:eviltong::evil_lol: ja przed chwila wstalam z byczenia razem z piesami :diabloti:...ide je teraz wyspacerowac;) Quote
emdziolek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Witaj , najdroższa:diabloti: :diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 ..Dzisiaj też byłam tutaj ...;-) Quote
Vectra Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 i ja byłam i jak i to nie raz :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 emdziolek napisał(a):Witaj , najdroższa:diabloti: :diabloti: klaudia&Manta napisał(a):..Dzisiaj też byłam tutaj ...;-) Vectra napisał(a):i ja byłam i jak i to nie raz :diabloti: agnethka napisał(a):i ja też byłam kilka razy :evil_lol: Moje ukochane Witajcie:loveu: Milo bardzo nam milo:diabloti: Quote
fioneczka Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 potfffffffffforki przecudne .... no tylko całować i ściskać flupeczki słodycz słodsza od czekolady Quote
Bullila.nl Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 WItamy u nas Fionke i Fioneczke:multi: Juz do Was lece:multi: Quote
emdziolek Posted September 28, 2008 Posted September 28, 2008 Pfffiiiii tylko Ci miło?:obrazic: powinnaś czuć sie zascycona żeśmy tu do ciebie przyczłapały:diabloti: Quote
Bullila.nl Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='emdziolek']Pfffiiiii tylko Ci miło?:obrazic: powinnaś czuć sie zascycona żeśmy tu do ciebie przyczłapały:diabloti: jestem zascycona tylko lukrowac Was nie kce:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted September 28, 2008 Author Posted September 28, 2008 [quote name='Vectra']Jestem , cieszysz się ? :diabloti: bardzo bardzo:laugh2_2::laugh2_2: Quote
Rinuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 [quote name='Vectra']Jestem , cieszysz się ? :diabloti: Też jestem :diabloti: cieszysz się bardziej ? :eviltong: Quote
Katarama Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 Widzę, że wszyscy tylko przelotem. Już myślałam, że tylko ja w biegu wpadam na dogo, a tu takie zaskoczenie. Całe szczęście dziś ostatnia nocka w pracy i wolne. Ciekawe na jak długo :P Trzeba grafik zrobić na przyszły miesiąc. Nie mam jeszcze pomysłu na niego , ale na pewno nie wezmę tylu godzin co we wrześniu. Na ten miesiąc w planach była połowa godzin które do dzić wypracowałam, więc i wypłata podwójna będzie :P Quote
kate89 Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 ja tez witam sie w przelocie ;) dzisiaj miałam rozpoczęcie roku ,wiec od czwartku ruszam jako studenta pilnie sie uczyc :D pozdrawiam,zaległosci nadrobie..kiedys.mam nadzieje ;) Quote
justysiek Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 hejo:evil_lol:ja od srody studia zaczynam:eviltong:a mama wraca za tydzien bo biletow nie ma:placz:ja sie wykanczam powoli:watpliwy::stormy-sad::sadCyber: Quote
Bullila.nl Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 [quote name='Rinuś']Też jestem :diabloti: cieszysz się bardziej ? :eviltong: bardzo bardzo barzdo:jumpie::jumpie::jumpie: [quote name='agnethka']ja też jestem....w przelocie, bo dzisiaj się uczę :mdleje: jutro EGZ..... :roll: witaj w przelocie:scared: [quote name='Katarama']Widzę, że wszyscy tylko przelotem. Już myślałam, że tylko ja w biegu wpadam na dogo, a tu takie zaskoczenie. Całe szczęście dziś ostatnia nocka w pracy i wolne. Ciekawe na jak długo :P Trzeba grafik zrobić na przyszły miesiąc. Nie mam jeszcze pomysłu na niego , ale na pewno nie wezmę tylu godzin co we wrześniu. Na ten miesiąc w planach była połowa godzin które do dzić wypracowałam, więc i wypłata podwójna będzie :P No to przepracowana zie zle musisz byc:calus: ale za to bedzie z czym szalec:cool3: [quote name='kate89']ja tez witam sie w przelocie ;) dzisiaj miałam rozpoczęcie roku ,wiec od czwartku ruszam jako studenta pilnie sie uczyc :D pozdrawiam,zaległosci nadrobie..kiedys.mam nadzieje ;) Hej Kate witaski przelotowe:multi: [quote name='justysiek']hejo:evil_lol:ja od srody studia zaczynam:eviltong:a mama wraca za tydzien bo biletow nie ma:placz:ja sie wykanczam powoli:watpliwy::stormy-sad::sadCyber: Oj biedna Ty:buzi: wykonczona... To jak Wy tak o szkole to powiem Wam ze dzis zrobilam se wagary:multi: Wczoraj Tz wrocil z polanda to sie trza bylo przywitac,bo nie bylo go 36 godzin:evil_lol:... Rano wstalam pieski na spacerek i spowrotem do spac i wstalismy o 12.00:oops::diabloti: tzn. ja i pieski bo TZ w pracy:diabloti: a teraz ide robic obiad;) Quote
Bullila.nl Posted September 29, 2008 Author Posted September 29, 2008 klaudia&Manta napisał(a):To i ja jestem ..;) Czesc;) agnethka napisał(a):jeszcze żyjem....znowu będę żreć...nie wiedziałam, że wiedza tak pobudza apetyt :-o ja sie nie uczylam a tez caly dzien cos podjadam:lol:....to chyba pogoda a nie wiedza:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:tu też o żarciu ...ja dziś cały dzień szczeną kłapię :roll: Quote
Vectra Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 a ja zjadłam sobie kebabka ze frytaky i teraz piję kawę Quote
Rinuś Posted September 29, 2008 Posted September 29, 2008 A Ty przepraszam bardzo nie pracujesz?:razz: Quote
Recommended Posts