Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Vectra napisał(a):
Ja tylko powiem , że nie wiem po kim Mania , to ma ... obrzydliwie głośno beka .... jak stary żul :evil_lol: Franio nie beka ....

moze po tacie??:diabloti:

hhahahhaaa a u mnie sie podzielily Bullit beka jak zul,a Vesper jest panna pierdziocha:evil_lol:

co tam duzo gadac przecie to prosiaki som:evil_lol:

Tengusia napisał(a):
czyzby to jakas zmowa bullowatych bo moj Bolek dzisiaj cala noc lezal obok mnie na podusi i puszczal zapachowe niespodzianki :diabloti:

moze i zmowa...wspoczuje nocki...jak mialas takie zapachy ja:evil_lol:

Posted

justysiek napisał(a):
czesc, :loveu::multi::multi: , co tam ciekawego slychac? ja zrobilam obiad itp a teraz ide sie byczyc:eviltong::evil_lol:

ja przed chwila wstalam z byczenia razem z piesami :diabloti:...ide je teraz wyspacerowac;)

Posted

emdziolek napisał(a):
Witaj , najdroższa:diabloti:

:diabloti:

klaudia&Manta napisał(a):
..Dzisiaj też byłam tutaj ...;-)

Vectra napisał(a):
i ja byłam i jak i to nie raz :diabloti:

agnethka napisał(a):
i ja też byłam kilka razy :evil_lol:

Moje ukochane Witajcie:loveu:

Milo bardzo nam milo:diabloti:

Posted

[quote name='emdziolek']Pfffiiiii tylko Ci miło?:obrazic: powinnaś czuć sie zascycona żeśmy tu do ciebie przyczłapały:diabloti:

jestem zascycona tylko lukrowac Was nie kce:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Posted

Widzę, że wszyscy tylko przelotem. Już myślałam, że tylko ja w biegu wpadam na dogo, a tu takie zaskoczenie. Całe szczęście dziś ostatnia nocka w pracy i wolne. Ciekawe na jak długo :P Trzeba grafik zrobić na przyszły miesiąc. Nie mam jeszcze pomysłu na niego , ale na pewno nie wezmę tylu godzin co we wrześniu. Na ten miesiąc w planach była połowa godzin które do dzić wypracowałam, więc i wypłata podwójna będzie :P

Posted

ja tez witam sie w przelocie ;)
dzisiaj miałam rozpoczęcie roku ,wiec od czwartku ruszam jako studenta pilnie sie uczyc :D
pozdrawiam,zaległosci nadrobie..kiedys.mam nadzieje ;)

Posted

[quote name='Rinuś']Też jestem :diabloti: cieszysz się bardziej ? :eviltong:

bardzo bardzo barzdo:jumpie::jumpie::jumpie:

[quote name='agnethka']ja też jestem....w przelocie, bo dzisiaj się uczę :mdleje:
jutro EGZ..... :roll:

witaj w przelocie:scared:

[quote name='Katarama']Widzę, że wszyscy tylko przelotem. Już myślałam, że tylko ja w biegu wpadam na dogo, a tu takie zaskoczenie. Całe szczęście dziś ostatnia nocka w pracy i wolne. Ciekawe na jak długo :P Trzeba grafik zrobić na przyszły miesiąc. Nie mam jeszcze pomysłu na niego , ale na pewno nie wezmę tylu godzin co we wrześniu. Na ten miesiąc w planach była połowa godzin które do dzić wypracowałam, więc i wypłata podwójna będzie :P

No to przepracowana zie zle musisz byc:calus: ale za to bedzie z czym szalec:cool3:

[quote name='kate89']ja tez witam sie w przelocie ;)
dzisiaj miałam rozpoczęcie roku ,wiec od czwartku ruszam jako studenta pilnie sie uczyc :D
pozdrawiam,zaległosci nadrobie..kiedys.mam nadzieje ;)

Hej Kate witaski przelotowe:multi:

[quote name='justysiek']hejo:evil_lol:ja od srody studia zaczynam:eviltong:a mama wraca za tydzien bo biletow nie ma:placz:ja sie wykanczam powoli:watpliwy::stormy-sad::sadCyber:

Oj biedna Ty:buzi: wykonczona...

To jak Wy tak o szkole to powiem Wam ze dzis zrobilam se wagary:multi:

Wczoraj Tz wrocil z polanda to sie trza bylo przywitac,bo nie bylo go 36 godzin:evil_lol:...
Rano wstalam pieski na spacerek i spowrotem do spac i wstalismy o 12.00:oops::diabloti: tzn. ja i pieski bo TZ w pracy:diabloti:

a teraz ide robic obiad;)

Posted

klaudia&Manta napisał(a):
To i ja jestem ..;)

Czesc;)

agnethka napisał(a):
jeszcze żyjem....znowu będę żreć...nie wiedziałam, że wiedza tak pobudza apetyt :-o

ja sie nie uczylam a tez caly dzien cos podjadam:lol:....to chyba pogoda a nie wiedza:evil_lol: