Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Klamka to nadprękość .... Agnethka , najlepsze i tak przed Tobą , trzy suki w podobnym wieku w cieczce :diabloti: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 a chyba nie zakumałaś ... wyobraź sobie 3 suki z humorami ;) Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='agnethka']no bo na kogo innego? koty to złooo.....:diabloti: tak , SAMO ZLO:diabloti: tak...już się nie mogę doczekać :roll: Arwena jutro kończy pół roku i kurde...ma ostatnio humorki, pewnie hormony buzują i niebawem pierwsza cieczka będzie :evil_lol: ale to nic jak sie kiedys 3 cieczki w kupie zejda....:evil_lol: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ja podejrzewam , że moja spokojna i niebywale wyrozumiała osobowość , po pierwszej cieczce , sama zadzwoni do weta celem umówienia Mariana na wycięcie tego tam i tego :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 agnethka napisał(a):i zniszczysz swój plan.......:roll: wiesz mój spokój ważniejszy niż plan :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Vectra napisał(a):ja podejrzewam , że moja spokojna i niebywale wyrozumiała osobowość , po pierwszej cieczce , sama zadzwoni do weta celem umówienia Mariana na wycięcie tego tam i tego :evil_lol: u mnie to samo:evil_lol:....bo jajka napewno nie poleca:shake::diabloti: Quote
lolka75 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Bullila.nl napisał(a):u mnie to samo:evil_lol:....bo jajka napewno nie poleca:shake::diabloti: dziwne bo ja tez mysle jakby co to sucz ciachne:roll:.... ale my babeczki powinnysmy sie solidaryzowac z kobitami i powinny jajca odpasc a nie sucze podwozie:shake: ciagle pokutuje w nas patriarchalne wychowanie:niewiem: Quote
klaudia&Manta Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ..no masz , a ze mnie się śmiałaś że wszystkow domu wykastrowane :evil_lol:...a teraz sama chcesz to zrobić ?...:razz: Quote
klaudia&Manta Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 ...lecz dopuszczasz do siebie takową myśl...:diabloti: Kastrować , a co tam , kastrować ! :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 lolka75 napisał(a):dziwne bo ja tez mysle jakby co to sucz ciachne:roll:.... ale my babeczki powinnysmy sie solidaryzowac z kobitami i powinny jajca odpasc a nie sucze podwozie:shake: ciagle pokutuje w nas patriarchalne wychowanie:niewiem: nie nie ..... to wygodna nie przekonania ... nad psem można panować ... mój Franio ma w doopie cieczki ..... a nad suczą cieczką nie da się panować ...cieczka jest i już ;) zresztą raz na miesiąc , też mam się ochotę wysterylizować :evil_lol: :evil_lol: Dwa sukę wysterylizowaną można wystawiać , kastrata nie :p Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 lolka75 napisał(a):dziwne bo ja tez mysle jakby co to sucz ciachne:roll:.... ale my babeczki powinnysmy sie solidaryzowac z kobitami i powinny jajca odpasc a nie sucze podwozie:shake: ciagle pokutuje w nas patriarchalne wychowanie:niewiem: tak jak Vectra napisala ze psa mozna wystawiac i suni nie :roll:a poza tym jak sie pies pusci to pol biedy a sunia bachorki do domu przyniesie:evilbat: a do tego krwawienia:shake: no i napalony Bullit:evil_lol:....narazie jeszcze o tym nie mysle ale jakby co jajka zostaja:multi: klaudia&Manta napisał(a):..no masz , a ze mnie się śmiałaś że wszystkow domu wykastrowane :evil_lol:...a teraz sama chcesz to zrobić ?...:razz: agnethka napisał(a):ja nie powiedziałam, że chcę - tylko, że to jest ostateczność, a to różnica :eviltong: klaudia&Manta napisał(a):...lecz dopuszczasz do siebie takową myśl...:diabloti: Kastrować , a co tam , kastrować ! :evil_lol: agnethka napisał(a):zawsze dopuszczałam taką myśl i ewentualność - ostatecznie kastracja ;) mamy wykastrowanego kocura tylko dlatego, że jak mieszkaliśmy jeszcze w bloku to nie mieliśmy warunków na kociaki, a poza nim była kocica.... a teraz chcemy przeprowadzić sterylkę u niej, bo już starczy tego tałatajstwa :evil_lol: tak więc jak Ozzy zacznie fikać to ciach ciach.... te to by tylko ciach ciach wspolczuje panom Wam bliskim:evil_lol: Vectra napisał(a):nie nie ..... to wygodna nie przekonania ... nad psem można panować ... mój Franio ma w doopie cieczki ..... a nad suczą cieczką nie da się panować ...cieczka jest i już ;) zresztą raz na miesiąc , też mam się ochotę wysterylizować :evil_lol: :evil_lol: Dwa sukę wysterylizowaną można wystawiać , kastrata nie :p czy ja sie musze z Toba zawsze zgadzac..?:eviltong::diabloti: Quote
Rinuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Wróciłam i teraz będę Was pilnować :mad: bop Wy to taki gaduły a fot nie ma :angryy: Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Vectra napisał(a):Musisz :diabloti: Tak,tak oczywiscie:diabloti: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Bullila.nl napisał(a):Tak,tak oczywiscie:diabloti: ale dziś nie mogę pić , bo jutro muszę rano wstać :placz: szef mi powiedział , że mnie obudzi :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='agnethka']jacy bliscy panowie? :roll: no nie wiem jacy:roll: ??? ale jak nie ma takowych to ciekawe dlaczego....?:evil_lol: moze jajka chca zachowac:evil_lol: [quote name='Rinuś']Wróciłam i teraz będę Was pilnować :mad: bop Wy to taki gaduły a fot nie ma :angryy: Rinusiowa wrocila:multi: Czarna cofnij sie troche w stronkach i zobacz ile jest fot:eviltong::razz: Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 Vectra napisał(a):ale dziś nie mogę pić , bo jutro muszę rano wstać :placz: szef mi powiedział , że mnie obudzi :evil_lol: :evil_lol: To Ty pijesz????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: a szef sie nie boi???czy cos mu sie:stupid:.....:diabloti: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Bullila.nl napisał(a):To Ty pijesz????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti: a szef sie nie boi???czy cos mu sie:stupid:.....:diabloti: pije , to guma w majtach :eviltong: :eviltong: :eviltong: on się pytał czy może :evil_lol: kurde , na całe biuro śmiech :shake: bo muszę jutro o 11 ważną rzecz załatwić i muszę o 11 punkt ... a on mi na całe biuro , żebym nie zaspała :mdleje: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 agnethka napisał(a):wiesz...akurat KAŻDY kto zna moją historie, historie mojego małżeństwa to powie, że ten ów OSOBNIK powinien być wykastrowany tępym narzędziem i to zardzewiałym w dodatku :evil_lol: pare osób oferowało się, że chętnie wywiezie go do lasu :evil_lol: nie znam mrocznych opowieści z Twojego życia , ale z tego co piszesz , to fajny był , już go lubię i chętnie wywiozę i mam w tym wprawę :evil_lol: :evil_lol: tylko las musi być z dużą ilością mrowisk , bo ja mam taką fantazje ... że zwiąże i posadzę w mrowisko i będę z samochodu robić zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Bullila.nl'] Rinusiowa wrocila:multi: Czarna cofnij sie troche w stronkach i zobacz ile jest fot:eviltong::razz: wiedziałam ,że się ucieszysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie będę się cofać :diabloti: wystarczy, że Wy jesteście cofnięte :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Rinusiowa , w Twoim przypadku , to już się bardziej cofnąć nie da :diabloti: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 agnethka napisał(a):czyli organizujesz świątynie dumania co by na wzór Telimany mróweczki oblazły :evil_lol::evil_lol: bardzo ciekawe co piszesz, ale nawet jakbym chciała to nie mam jak podać namiarów na niego, bo ostatnio miał być eksmitowany ze swoją Lubą z jej mieszkanka...:evil_lol::evil_lol: może mieszkają....w lesie :diabloti: zima idzie , iglo sobie zbudują :evil_lol: :evil_lol: Quote
Rinuś Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 [quote name='Vectra']Rinusiowa , w Twoim przypadku , to już się bardziej cofnąć nie da :diabloti: zdziwiłabyś się :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Was nikt nie przebije :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Vectra']pije , to guma w majtach :eviltong: :eviltong: :eviltong: on się pytał czy może :evil_lol: kurde , na całe biuro śmiech :shake: bo muszę jutro o 11 ważną rzecz załatwić i muszę o 11 punkt ... a on mi na całe biuro , żebym nie zaspała :mdleje: :evil_lol: tzn. ze wszystko z nim ok.:evil_lol: [quote name='Rinuś']wiedziałam ,że się ucieszysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol: nie będę się cofać :diabloti: wystarczy, że Wy jesteście cofnięte :evil_lol: Cofniete to nie moze odwrocone:diabloti: [quote name='agnethka']czyli organizujesz świątynie dumania co by na wzór Telimany mróweczki oblazły :evil_lol::evil_lol: bardzo ciekawe co piszesz, ale nawet jakbym chciała to nie mam jak podać namiarów na niego, bo ostatnio miał być eksmitowany ze swoją Lubą z jej mieszkanka...:evil_lol::evil_lol: może mieszkają....w lesie :diabloti: to przynajmniej wywozic juz nie trza:evil_lol: [quote name='Vectra']Rinusiowa , w Twoim przypadku , to już się bardziej cofnąć nie da :diabloti: :evillaug: [quote name='Vectra']zima idzie , iglo sobie zbudują :evil_lol: :evil_lol: az tyle sniegu nie bedzie chyba:razz: [quote name='agnethka']chyba, że śniegu nie będzie a same przymrozki.....:evil_lol: :evil_lol: o przymrozki dobre dla takiego:evil_lol: Quote
manoa Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Że ja swojej dziewczynce takiego tortu nie kupiłem na urodziny wstyd :) Fajne fotki, pozdrawiam Quote
Recommended Posts