Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='agnethka']no bo na kogo innego? koty to złooo.....:diabloti:

tak , SAMO ZLO:diabloti:

tak...już się nie mogę doczekać :roll:

Arwena jutro kończy pół roku i kurde...ma ostatnio humorki, pewnie hormony buzują i niebawem pierwsza cieczka będzie :evil_lol:

ale to nic jak sie kiedys 3 cieczki w kupie zejda....:evil_lol:

Posted

ja podejrzewam , że moja spokojna i niebywale wyrozumiała osobowość , po pierwszej cieczce , sama zadzwoni do weta celem umówienia Mariana na wycięcie tego tam i tego :evil_lol:

Posted

Vectra napisał(a):
ja podejrzewam , że moja spokojna i niebywale wyrozumiała osobowość , po pierwszej cieczce , sama zadzwoni do weta celem umówienia Mariana na wycięcie tego tam i tego :evil_lol:

u mnie to samo:evil_lol:....bo jajka napewno nie poleca:shake::diabloti:

Posted

Bullila.nl napisał(a):
u mnie to samo:evil_lol:....bo jajka napewno nie poleca:shake::diabloti:

dziwne bo ja tez mysle jakby co to sucz ciachne:roll:.... ale my babeczki powinnysmy sie solidaryzowac z kobitami i powinny jajca odpasc a nie sucze podwozie:shake:
ciagle pokutuje w nas patriarchalne wychowanie:niewiem:

Posted

lolka75 napisał(a):
dziwne bo ja tez mysle jakby co to sucz ciachne:roll:.... ale my babeczki powinnysmy sie solidaryzowac z kobitami i powinny jajca odpasc a nie sucze podwozie:shake:

nie nie ..... to wygodna nie przekonania ... nad psem można panować ... mój Franio ma w doopie cieczki ..... a nad suczą cieczką nie da się panować ...cieczka jest i już ;)
zresztą raz na miesiąc , też mam się ochotę wysterylizować :evil_lol: :evil_lol:
Dwa sukę wysterylizowaną można wystawiać , kastrata nie :p

Posted

lolka75 napisał(a):

tak jak Vectra napisala ze psa mozna wystawiac i suni nie :roll:a poza tym jak sie pies pusci to pol biedy a sunia bachorki do domu przyniesie:evilbat: a do tego krwawienia:shake: no i napalony Bullit:evil_lol:....narazie jeszcze o tym nie mysle ale jakby co jajka zostaja:multi:

klaudia&Manta napisał(a):
..no masz , a ze mnie się śmiałaś że wszystkow domu wykastrowane :evil_lol:...a teraz sama chcesz to zrobić ?...:razz:

agnethka napisał(a):
ja nie powiedziałam, że chcę - tylko, że to jest ostateczność, a to różnica :eviltong:

klaudia&Manta napisał(a):
...lecz dopuszczasz do siebie takową myśl...:diabloti:
Kastrować , a co tam , kastrować ! :evil_lol:

agnethka napisał(a):
zawsze dopuszczałam taką myśl i ewentualność - ostatecznie kastracja ;)
mamy wykastrowanego kocura tylko dlatego, że jak mieszkaliśmy jeszcze w bloku to nie mieliśmy warunków na kociaki, a poza nim była kocica.... a teraz chcemy przeprowadzić sterylkę u niej, bo już starczy tego tałatajstwa :evil_lol:

tak więc jak Ozzy zacznie fikać to ciach ciach....

te to by tylko ciach ciach wspolczuje panom Wam bliskim:evil_lol:

Vectra napisał(a):
nie nie ..... to wygodna nie przekonania ... nad psem można panować ... mój Franio ma w doopie cieczki ..... a nad suczą cieczką nie da się panować ...cieczka jest i już ;)
zresztą raz na miesiąc , też mam się ochotę wysterylizować :evil_lol: :evil_lol:
Dwa sukę wysterylizowaną można wystawiać , kastrata nie :p

czy ja sie musze z Toba zawsze zgadzac..?:eviltong::diabloti:

Posted

Bullila.nl napisał(a):
Tak,tak oczywiscie:diabloti:

ale dziś nie mogę pić , bo jutro muszę rano wstać :placz: szef mi powiedział , że mnie obudzi :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']jacy bliscy panowie? :roll:

no nie wiem jacy:roll: ??? ale jak nie ma takowych to ciekawe dlaczego....?:evil_lol:
moze jajka chca zachowac:evil_lol:

[quote name='Rinuś']Wróciłam i teraz będę Was pilnować :mad: bop Wy to taki gaduły a fot nie ma :angryy:

Rinusiowa wrocila:multi:
Czarna cofnij sie troche w stronkach i zobacz ile jest fot:eviltong::razz:

Posted

Vectra napisał(a):
ale dziś nie mogę pić , bo jutro muszę rano wstać :placz: szef mi powiedział , że mnie obudzi :evil_lol: :evil_lol:

To Ty pijesz????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti:

a szef sie nie boi???czy cos mu sie:stupid:.....:diabloti:

Posted

Bullila.nl napisał(a):
To Ty pijesz????:crazyeye::crazyeye::crazyeye::diabloti:

a szef sie nie boi???czy cos mu sie:stupid:.....:diabloti:

pije , to guma w majtach :eviltong: :eviltong: :eviltong:

on się pytał czy może :evil_lol: kurde , na całe biuro śmiech :shake:
bo muszę jutro o 11 ważną rzecz załatwić i muszę o 11 punkt ...
a on mi na całe biuro , żebym nie zaspała :mdleje: :evil_lol:

Posted

agnethka napisał(a):
wiesz...akurat KAŻDY kto zna moją historie, historie mojego małżeństwa to powie, że ten ów OSOBNIK powinien być wykastrowany tępym narzędziem i to zardzewiałym w dodatku :evil_lol: pare osób oferowało się, że chętnie wywiezie go do lasu :evil_lol:

nie znam mrocznych opowieści z Twojego życia , ale z tego co piszesz , to fajny był , już go lubię i chętnie wywiozę i mam w tym wprawę :evil_lol: :evil_lol:
tylko las musi być z dużą ilością mrowisk , bo ja mam taką fantazje ... że zwiąże i posadzę w mrowisko i będę z samochodu robić zdjęcia :evil_lol: :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Bullila.nl']

Rinusiowa wrocila:multi:
Czarna cofnij sie troche w stronkach i zobacz ile jest fot:eviltong::razz:
wiedziałam ,że się ucieszysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie będę się cofać :diabloti: wystarczy, że Wy jesteście cofnięte :evil_lol:

Posted

agnethka napisał(a):
czyli organizujesz świątynie dumania co by na wzór Telimany mróweczki oblazły :evil_lol::evil_lol: bardzo ciekawe co piszesz, ale nawet jakbym chciała to nie mam jak podać namiarów na niego, bo ostatnio miał być eksmitowany ze swoją Lubą z jej mieszkanka...:evil_lol::evil_lol: może mieszkają....w lesie :diabloti:

zima idzie , iglo sobie zbudują :evil_lol: :evil_lol:

Posted

[quote name='Vectra']Rinusiowa , w Twoim przypadku , to już się bardziej cofnąć nie da :diabloti:
zdziwiłabyś się :diabloti::diabloti::diabloti::diabloti: Was nikt nie przebije :diabloti:

Posted

[quote name='Vectra']pije , to guma w majtach :eviltong: :eviltong: :eviltong:

on się pytał czy może :evil_lol: kurde , na całe biuro śmiech :shake:
bo muszę jutro o 11 ważną rzecz załatwić i muszę o 11 punkt ...
a on mi na całe biuro , żebym nie zaspała :mdleje: :evil_lol:
tzn. ze wszystko z nim ok.:evil_lol:

[quote name='Rinuś']wiedziałam ,że się ucieszysz :evil_lol::evil_lol::evil_lol::evil_lol:
nie będę się cofać :diabloti: wystarczy, że Wy jesteście cofnięte :evil_lol:
Cofniete to nie moze odwrocone:diabloti:

[quote name='agnethka']czyli organizujesz świątynie dumania co by na wzór Telimany mróweczki oblazły :evil_lol::evil_lol: bardzo ciekawe co piszesz, ale nawet jakbym chciała to nie mam jak podać namiarów na niego, bo ostatnio miał być eksmitowany ze swoją Lubą z jej mieszkanka...:evil_lol::evil_lol: może mieszkają....w lesie :diabloti:

to przynajmniej wywozic juz nie trza:evil_lol:

[quote name='Vectra']Rinusiowa , w Twoim przypadku , to już się bardziej cofnąć nie da :diabloti:
:evillaug:

[quote name='Vectra']zima idzie , iglo sobie zbudują :evil_lol: :evil_lol:

az tyle sniegu nie bedzie chyba:razz:

[quote name='agnethka']chyba, że śniegu nie będzie a same przymrozki.....:evil_lol: :evil_lol:
o przymrozki dobre dla takiego:evil_lol: