Bullila.nl Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Vectra napisał(a):czy ja dobrze widzę , że w końcu zaczynasz wykorzystywac należycie swój aparat ? :diabloti: Vesperontko urosło , albo Bullit się skurczył :multi: Pozdrawia pra pra pra pra babcia Bullit ANNA AGATHA :diabloti: znaczy sie ze niby dobre zdjecia zacynaja mi wychodzic:evil_lol: Bullit sie skurczyl:diabloti: justysiek napisał(a):wpadlam:loveu: ups....:siara: lolka75 napisał(a):http://images49.fotosik.pl/13/fba7865f77a27c6a.jpg buhahahaha:evil_lol: co zrobilas tym biednym psiakom ze leza jak flaki:evil_lol:? Czesc Lila:multi::loveu: tak i wyprawilam skorki :evil_lol: Cze Lolka;) agnethka napisał(a):ściema Lila :multi: padam - znowu gadałam po nocy z pewną wariatką, tą genetycznie agresywną :diabloti: wkasuj jom:diabloti: Alicja napisał(a):;)nie ma to jak się dobrze utulkać :loveu::loveu: http://images47.fotosik.pl/13/a8b7599d730b6868.jpg noo..........:lol: klaudia&Manta napisał(a)::loveu::loveu::loveu:Ślicznie :loveu::loveu::loveu: Witamy :cool1: Witamy witamy:multi: Quote
Bullila.nl Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Vectra napisał(a):wstawaj śpiochu :diabloti: Wstalam juz dawno:cool3: zgubilas bannerek albo Ci ukradli:diabloti: Quote
Vectra Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ani swojego ani Twojego bannerka nie widzę , Klaudi też nie .. więc coś żaba świruje Quote
rufusowa Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 fajne fotaski :loveu: urosło to to :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Vectra napisał(a):Ani swojego ani Twojego bannerka nie widzę , Klaudi też nie .. więc coś żaba świruje no tak ,pokradli nam bannerki:evil_lol: rufusowa napisał(a):fajne fotaski :loveu: urosło to to :evil_lol: dzieki:loveu: rosnie rosnie bo to by ciagle papusialo:evil_lol: agnethka napisał(a):Lila ja nie widzę Twojego bannerka, ale Vectry widze :eviltong: to pewnie przez nie wyspanie:diabloti::eviltong: Quote
klaudia&Manta Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ja też żadnego nie widzę , w tym swojego także ...:angryy: Lila ja nie widzę Twojego bannerka, ale Vectry widze :eviltong: A ty się nie ciesz , i nie wytykaj bo nie masz w ogole :evil_lol: :eviltong: Quote
klaudia&Manta Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 Ale ja tylko na bieżąco , na chwilę obecną ...na dziś co najwyżej ..:lol: Quote
Bullila.nl Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 Dziewczynki kochane a ja Wam powiem ze nie ma tego zlego co by na dobre nie wyszlo:razz::evil_lol: bo sie zmobilizowalam na avantara nareszcie:diabloti: Quote
klaudia&Manta Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 agnethka napisał(a):no no ... tak tak :evil_lol: I co , i co ? Już mam :multi: A avatarek jest super ! :) Quote
Bullila.nl Posted September 23, 2008 Author Posted September 23, 2008 agnethka napisał(a):lepiej późno niż wcale :diabloti: no niby tak:evil_lol: justysiek napisał(a):bez skojarzen:evil_lol: .................:siara::diabloti: klaudia&Manta napisał(a):I co , i co ? Już mam :multi: A avatarek jest super ! :) no pewnie ze juz mamy.....:evil_lol: Dzieki:diabloti: Quote
Alicja Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 :razz: też zauważyłam awatarek :grins: Quote
Tengusia Posted September 23, 2008 Posted September 23, 2008 no ja tez widze avatorek super super a szczegolnie te czerwone szeleczki :mdrmed: Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='Alicja']:razz: też zauważyłam awatarek :grins: :mdrmed:..............sama nie wiem dlaczego tak pozno se wstawilam:cool3: [quote name='Tengusia']no ja tez widze avatorek super super a szczegolnie te czerwone szeleczki :mdrmed: ach te szeleczki:loveu::mdrmed: Doberek cioteczki;) Quote
klaudia&Manta Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Dobry :diabloti:...chociaż bardzo pochmurny ... Quote
klaudia&Manta Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Domyślam się że ...podobnie jak moja :diabloti: Ja się uczę tylko wtedy jak jestem w sytuacji bez wyjścia , a takich niewiele więc nie uczę sie prawie w ogóle :evil_lol: Miłej "nauki".. Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 klaudia&Manta napisał(a):Dobry :diabloti:...chociaż bardzo pochmurny ... Ano pochmurny tu tez:diabloti: agnethka napisał(a):ściema Lila - a ja dzisiaj będę się uczyć na egzaminy :cool3: ' Siema Aga:diabloti: To jak Wy tak o szkole,to wlasnie wrocilam z takowej:evil_lol: Vesper sama sie wypuszcza z klatki:mdleje:,2 dni temu myslalam ze Bullit jej pomaga ale nie!Bo On to grzeczny jess:loveu:Dzis ja podpatrzylam :cool3::mad: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 pisałam Ci kiedyś , do klatki obowiązkowe są kłódki :diabloti: Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 agnethka napisał(a):a co to za problem dla staffika wyjść z klatki :evil_lol: okazuje sie ze nie ma:evil_lol: Vectra napisał(a):pisałam Ci kiedyś , do klatki obowiązkowe są kłódki :diabloti: no tak ale u Ciebie duze swinki wypuszczaja male a u mnie sucz sie sama otwiera,Bullitek mowi jej nie!:diabloti:czy cos sie zmienilo?:lol: agnethka napisał(a):były kłódki! :placz: ja mam demony, a nie psy :diabloti: jak kiedys pisalas wszystko kwestia wychowania:eviltong::diabloti: Quote
kiti7 Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 Doberek :) http://images41.fotosik.pl/13/e5bc8c026acf9b66.jpg:loveu::loveu: śliczne cudowne urocze i az brak mi słow zeby określic jaka piekna parka:loveu::loveu::loveu: Mała jest nieziemsko piekna :loveu: i rośnie strasznie szybko :cool3: i z tego co czytałam jest niezle sprytna, bestijka :evil_lol: Pozdrawiamy :multi: Quote
Vectra Posted September 24, 2008 Posted September 24, 2008 agnethka napisał(a):i to podtrzymuje - a klatke rozwaliła Elita, a nie Arwena :diabloti: a jak zapewne wiesz wzięliśmy ją jak miała już rok życia za sobą, a teraz naprawiamy błędy wychowawcze poprzedniego właściciela :evil_lol: e tam , Klamka też miała rok , zero wychowania , zero ogłady , po przejściach , a dmucha jak w zegarku :eviltong: Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 [quote name='agnethka']i to podtrzymuje - a klatke rozwaliła Elita, a nie Arwena :diabloti: a jak zapewne wiesz wzięliśmy ją jak miała już rok życia za sobą, a teraz naprawiamy błędy wychowawcze poprzedniego właściciela :evil_lol: no tak wszystko co nie teges to na Ellitke:placz::diabloti: [quote name='kiti7']Doberek :) http://images41.fotosik.pl/13/e5bc8c026acf9b66.jpg:loveu::loveu: śliczne cudowne urocze i az brak mi słow zeby określic jaka piekna parka:loveu::loveu::loveu: Mała jest nieziemsko piekna :loveu: i rośnie strasznie szybko :cool3: i z tego co czytałam jest niezle sprytna, bestijka :evil_lol: Pozdrawiamy :multi: Witaj Kiti No bestyjke mam sprytna:evil_lol: [quote name='Vectra']e tam , Klamka też miała rok , zero wychowania , zero ogłady , po przejściach , a dmucha jak w zegarku :eviltong: z predkoscia Klemki to moze jak w stoperze sportowym?:evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted September 24, 2008 Author Posted September 24, 2008 agnethka napisał(a):dmucha :lol: nie no Elita jest bardziej posłuszna od Arweny, narzekać na nią nie mogę ;) w zasadzie to się zastanawiam jak wpłynąć na tego szczyla :evil_lol: najlepiej lodzia:diabloti: agnethka napisał(a):ha...i tu nie zgadłaś, bo wszystko co nie teges to na KOTY idzie :diabloti: a jak na koty to bardzo dobrze:diabloti: Quote
Recommended Posts