Alicja Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Vectra']Nie licz na to :diabloti: po 5 skype nam się skończył :evil_lol: :evil_lol: :razz::razz:wyszedł wam :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Alicja']:razz::razz:wyszedł wam :evil_lol: no bo jak Rafałek szedł spać , to my gadałyśmy na skype ... a potem NAGLE :crazyeye: budzik jego zaczął dzwonić :roll: i tak gupio było ... szedł spać gadałyśmy , wstawał i gadać :cool1: :evil_lol: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 agnethka napisał(a)::diabloti: NAGLE :lol::lol::lol: Bo to było NAGLE :eviltong: :eviltong: :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Ja kompa wyłączyć ? a po co ? :diabloti: a od czego jest ? od śmigania :evilbat: Jak sie położyć ? się grzecznie spytałam , co TAK rano wstaje ...... Rafałek moim nie spaniem nie był zdziwony :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 agnethka napisał(a):co to uzależnienie robi z ludźmi :evil_lol: normalnie patologia :evil_lol: :evil_lol: Rafałek , to jest zdziwiony jak mówie , że dziś idę wcześnie spać ... się gupi śmieje hahahaa :evil_lol: :evil_lol: Quote
Bullila.nl Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 [quote name='AMFI']SERDECZNE gratulacje dla Bullitka i jego dzielnej handlerki!!! Opis faktycznie swietny, Bullus pięknie sie prezentowal i jak zwykle w doskonalej kondycji!!! Buziaki :loveu: dzieki Monia:loveu: [quote name='Alicja']wszystkie ASTy maja klapouszki :loveu:to mi się podoba :cool2: maja maja i mniejsze som jak polskie..... [quote name='klaudia&Manta']Cóż rzec można ...? Opis przepiękny :loveu: Gratulujemy, gratulujemy ! ..! Hmm.. Wielki buziak w nocha dla dzielnego Bullisia - brawo ! Nie na marnę , te kciuki mnie tak bolały :evil_lol: Manta mi szepcze , że jest dumna ze swego kochasia ! Brawa jeszcze raz , i gratulacje wielkie od nas dzieki dziewczynki.....buziak dla Manci..... [quote name='agnethka']Lila - wstawaj! Trzeba Championa na spacerek wyprowadzić, biegać nauczyć Bylam.....tak bedzie biegac na paznokietkach....tylko jak On tak zacznie biegac to ja sie do niego na ulicy nie przyznaje....:eviltong: [quote name='justysiek']Gratulacje:loveu:Bullitek sie spisal świetnie mówiłam,że bedzie wysokie miejsce mowilAS ZE BEDZIE PIERWSZE:eviltong: [quote name='Vectra']Nie licz na to ... po 5 skype nam się skończył :evil_lol: nooo....hahhahhahaa [quote name='Alicja']wyszedł wam :evil_lol: tak...hahhahahhaaa.... [quote name='agnethka']Wy to nie macie co robić tylko po nocach gadać? :diabloti: biedny Bullitek, nici z porannego spacerku - ciekawe czy popołudniowy był :evil_lol: byl i bez smyczy....byl...;]]] [quote name='Vectra']no bo jak Rafałek szedł spać , to my gadałyśmy na skype ... a potem NAGLE :crazyeye: budzik jego zaczął dzwonić i tak gupio było ... szedł spać gadałyśmy , wstawał i gadać :evil_lol: :oops: [quote name='agnethka']:diabloti: NAGLE :lol: [quote name='Vectra']Bo to było NAGLE :eviltong: :evil_lol: o tak wlasnie bylo,hahhhahhaaa a Tz do mnie 12.30 i sie pytal czy wstalam hahhhahahha..... [quote name='agnethka']pewnie mało zawału nie dostałaś jak budzik zaczął dzwonić :evil_lol: zdążyłaś wyłączyć kompa i się położyć, żeby udawać, że śpisz bo w ścieme, że wstałaś PRZED BUDZIKIEM to Ci nikt nie uwierzy :turn-l::evilbat: Ona sie przednim nie kryje..hahhahahhahhaaaa [quote name='Vectra']Ja kompa wyłączyć ? a po co ? :diabloti: a od czego jest ? od śmigania :evilbat: Jak sie położyć ? się grzecznie spytałam , co TAK rano wstaje ...... Rafałek moim nie spaniem nie był zdziwony :evil_lol: moj Tz tez nie .....;))) [quote name='agnethka']co to uzależnienie robi z ludźmi :evil_lol: chyba sie zaszyje jakas antyvectra:evil_lol:Dzien dobry:diabloti: Quote
Bullila.nl Posted September 15, 2008 Author Posted September 15, 2008 Vectra napisał(a):normalnie patologia :evil_lol: :evil_lol: Rafałek , to jest zdziwiony jak mówie , że dziś idę wcześnie spać ... się gupi śmieje hahahaa :evil_lol: :evil_lol: oj patologia...:evil_lol::diabloti: agnethka napisał(a):jak ja tak mówię to się kładę później niż zazwyczaj :evil_lol: o tak wlasnie jest..:evil_lol: Quote
Alicja Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 [quote name='Vectra']no bo jak Rafałek szedł spać , to my gadałyśmy na skype ... a potem NAGLE :crazyeye: budzik jego zaczął dzwonić :roll: i tak gupio było ... szedł spać gadałyśmy , wstawał i gadać :cool1: :evil_lol: :evil_lol: :roll:.....no przecie nie bede udawać żem zdziwiona :p Quote
lolka75 Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 Gratul;acje Bulitki:loveu::multi::loveu: i oczywiscie dziekuje za samojedke...choc nie mam pojecia kto to:cool1:. Ci od mojego0 Boryska tez byli ale cos im nie poszlo na wystawie:shake:. Byli z malamutka i samojedem samcem ale nie ojcem Borysa. Ale jeszcze raz gratulacje i oby tak dalej!!!:multi: Quote
justysiek Posted September 15, 2008 Posted September 15, 2008 pierwsze , drugie... co za roznica, wazne ze wysokie:evil_lol::eviltong: Quote
Vectra Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 no dzie jesteś , przecież spałaś w nocy :evil_lol: Quote
Vectra Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 agnethka napisał(a):skąd taka pewność? :diabloti: :evil_lol: ma się swoje źródła :siara: Quote
kiti7 Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 GRATULACJE DLA BULLITKA swietnie sie spisał :loveu: ciudny chłopak:loveu: Fotki z wystawki siuuper :) Quote
Rinuś Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 heloł :loveu: fajne fotki z wystawy :multi: i gratulacje dla pięknisia :loveu: Quote
klaudia&Manta Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 Hallo no co tam jest ? :razz: Jakieś tornado tam u Was było , i kompa Wam porawało , czy jak ?:evil_lol: Ja tu grzecznie dobry dzień powiedzieć przychodzę , a Was ani widu , ani słychu :mad: Quote
emdziolek Posted September 16, 2008 Posted September 16, 2008 heloŁ:diabloti: zostaliście wybrani do doświadczenia zaszczytu jakim jest MOJE ODWIEDZINKI:evil_lol: Młaaah :buzi: :hand: Quote
Bullila.nl Posted September 16, 2008 Author Posted September 16, 2008 [quote name='Alicja']:roll:.....no przecie nie bede udawać żem zdziwiona :p ja tez nie:diabloti: [quote name='lolka75']Gratul;acje Bulitki:loveu: i oczywiscie dziekuje za samojedke...choc nie mam pojecia kto to:cool1:. Ci od mojego0 Boryska tez byli ale cos im nie poszlo na wystawie. Byli z malamutka i samojedem samcem ale nie ojcem Borysa. Ale jeszcze raz gratulacje i oby tak dalej!!!:multi: Dzieki,ja Samydow na ringu nie widzialam ,bo one byly w drugiej czesci hali... [quote name='justysiek']pierwsze , drugie... co za roznica, wazne ze wysokie:evil_lol: racja :) [quote name='Alicja']elooooo........................ hello;) [quote name='agnethka']skąd taka pewność? :evil_lol: [quote name='Vectra']ma się swoje źródła :siara: tak bylo spalam ale nie wiem dlaczego mnie glowa bolala:evil_lol: [quote name='kiti7']GRATULACJE DLA BULLITKA swietnie sie spisał ciudny chłopak:loveu: Fotki z wystawki siuuper :) Dzieki bardzo;) [quote name='rufusowa']gratulacje dla Bullitka! :multi: dzieki,dzieki! [quote name='Rinuś']heloł fajne fotki z wystawy :multi: i gratulacje dla pięknisia :loveu: dzieki,dzieki [quote name='klaudia&Manta']Hallo no co tam jest ? Jakieś tornado tam u Was było , i kompa Wam porawało , czy jak ?:evil_lol: Ja tu grzecznie dobry dzień powiedzieć przychodzę , a Was ani widu , ani słychu :mad: Jestesmy a tornado to ja mialam wczoraj w glowie:evil_lol: [quote name='emdziolek']heloŁ zostaliście wybrani do doświadczenia zaszczytu jakim jest MOJE ODWIEDZINKI:evil_lol: Młaaah :buzi: :hand: Jestesmy zascyceni:loveu: Dzis bylam w szkole ,poza tym moja mama wrocila od brata i nie wypada siedziec caly czas przy kompie:oops::p Ide robic obiad:cool3: Quote
Bullila.nl Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Spiaca .... http:// http:// Spacy.... http:// Dzien dobry:diabloti: Quote
Alicja Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 :evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bulitek śpi 1 okiem http://images26.fotosik.pl/276/a4f2048239447960.jpg WITAM :multi: Quote
Bullila.nl Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 Alicja napisał(a)::evil_lol::evil_lol::evil_lol:Bulitek śpi 1 okiem http://images26.fotosik.pl/276/a4f2048239447960.jpg WITAM :multi: Bo On ma obsesje ze go pirania ataknie:evil_lol: Witaj:multi: agnethka napisał(a):doberek cioteczka :multi: u was też tak zimno :shake: jak ja nie lubie zimna...ja chce słoneczko :placz: Doberek;) Jest 13 stopni:p i ociepli sie za jakies 2 godzinki jak zawsze we wrzesniu i pazdzierniku:p Quote
Vectra Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 agnethka napisał(a):heh...ja też chcę ocieplenie :placz: Będzie, w maju 2009 :evil_lol: :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted September 17, 2008 Posted September 17, 2008 tornado to ja mialam wczoraj w glowie:evil_lol: Ojoj ...:diabloti: a i Witamy się dzisiaj też :razz: Quote
Bullila.nl Posted September 17, 2008 Author Posted September 17, 2008 :diabloti:agnethka napisał(a):heh...ja też chcę ocieplenie :placz: globalne......:evil_lol: Vectra napisał(a):Będzie, w maju 2009 :evil_lol: :evil_lol: napewno....:evil_lol: agnethka napisał(a):ale mnie pocieszyłaś :evil_lol: dobra jess w tym klaudia&Manta napisał(a):Ojoj ...:diabloti: a i Witamy się dzisiaj też :razz: a witamy sie witamy:multi: Quote
Recommended Posts