Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

[quote name='Rinuś']ojej biedaczek :-( ale mała to widzę , że brzydula z niej rośnie :cool3: ja bym ją zamknęła na 24 h w klatce :evil_lol::evil_lol:

Cze Czarna:diabloti:
Przez Brzydule to przed chwila mialam atak serca:angryy:....na tym brzydkim tarasie wturlala sie pod podloge i przeturlala sie do sasiadki a ze pieskow moich praktycznie z oczu nie spuszczam takze jak do niej bieglam widzialam ja pod podloga....:mad:A sasiadka ma wielkie agresywne koty:mad:...wiec tysiac mysli na sekunde biegne do sasiadki i mysle a jak jej nie bedzie ..??to co to bede skakoc przez plot tylko plecak wezme zeba ja wsadzic,a w miedzy czasie Bullita tam przerzuce.....:evil_lol:Dzwonie dzwonkiem jak oszalala serce mi z klaty chce wyskoczyc i sasiadka otwira drzwi.....to jej mowie ze musze szybko na taras bo moj pies tam tam sie wturlal a Ona na to zebym zabezpieczyla podworko bo jej koty ucierpia...:evil_lol: a ja ze moj piesek ucierpi Ona sie na mnie patrzy:stupid:....no ta ja wkoncu ze mam teraz 2psy i to szczeniak!!!tam wlazl !

Po pierwsze Bullitek by sie tam w zyciu nie przeturlal swym cialkiem a po drugie to chyba nie bylabym taka wystraszona hahahahha...Myslalam ze wie ze mam Vesper.....ale tzn. ze nie wszyscy sasiedzi szpieguja :evil_lol:

Posted

[quote name='Bullila.nl']Cze Czarna:diabloti:
Przez Brzydule to przed chwila mialam atak serca:angryy:....na tym brzydkim tarasie wturlala sie pod podloge i przeturlala sie do sasiadki a ze pieskow moich praktycznie z oczu nie spuszczam takze jak do niej bieglam widzialam ja pod podloga....:mad:A sasiadka ma wielkie agresywne koty:mad:...wiec tysiac mysli na sekunde biegne do sasiadki i mysle a jak jej nie bedzie ..??to co to bede skakoc przez plot tylko plecak wezme zeba ja wsadzic,a w miedzy czasie Bullita tam przerzuce.....:evil_lol:Dzwonie dzwonkiem jak oszalala serce mi z klaty chce wyskoczyc i sasiadka otwira drzwi.....to jej mowie ze musze szybko na taras bo moj pies tam tam sie wturlal a Ona na to zebym zabezpieczyla podworko bo jej koty ucierpia...:evil_lol: a ja ze moj piesek ucierpi Ona sie na mnie patrzy:stupid:....no ta ja wkoncu ze mam teraz 2psy i to szczeniak!!!tam wlazl !

Po pierwsze Bullitek by sie tam w zyciu nie przeturlal swym cialkiem a po drugie to chyba nie bylabym taka wystraszona hahahahha...Myslalam ze wie ze mam Vesper.....ale tzn. ze nie wszyscy sasiedzi szpieguja :evil_lol:
haha jaka akcja :evil_lol::evil_lol:
Vesper jest dobra :evil_lol: ona Ci chate rozniesie niedługo :loveu:

eee u mnie jak się coś zmieni to cały blok o tym wie :evil_lol:

Posted

Czesc Lila:multi::loveu:
poogladalam sobie te Twoje slicznosci:loveu:
Ale Bulitka to naprawde szkoda i jeszcze mowisz ze on tej pirani na wszystko pozwala:shake::loveu:...Ale cudne cudaki to sa:loveu::loveu:
Acha....nie bede W Zwolle:placz:...Bo hodowcy Borysa sie wybieraja na szola i w drodze pow2rotnej chca mnie odwiedzic:roll: w celu poprzytulania Borysa:shake: i przekazania rodowodu...a tak wlasciwie w celu kontroli i inspekcji:diabloti:. Dlatego nie pojade do Zwolle bo sprzatam juz tydzien i jeszcze w niedziele beda poprawki:evil_lol:.
Ale Was zycze szczescia!!! Niech pokaze Bulit tym holenderom kto tu rzadzi:diabloti:

Posted

Bullila.nl napisał(a):

Wydaje mi sie ze jej nogi urosly....;)

nie tylko nogi, ale cała sie powiększyła :-) i jaka pyskata się zrobiła :crazyeye: kochana kruszynka :iloveyou:

Vesper, nie zjadaj braciszka!!!:shake:

Posted

[quote name='klaudia&Manta']Dzień dobry

Biedna Vesperka - mogła zgniąć śmiercią tragiczną , rozszarpana przez groźne koty
Dobrze że wyszła z tego cało :p

z jej charakterkiem to moze i koty by ucierpialy:evil_lol:

[quote name='Rinuś']haha jaka akcja :evil_lol::evil_lol:
Vesper jest dobra :evil_lol: ona Ci chate rozniesie niedługo :loveu:

eee u mnie jak się coś zmieni to cały blok o tym wie

ta sasiadka to chyba jedyna co nie szpieguje:cool3::crazyeye:

[quote name='agnethka']o to miła sąsiadka skoro nie szpieguje
bardzo milo:diabloti:

[quote name='lolka75']Czesc Lila:multi::loveu:
poogladalam sobie te Twoje slicznosci:loveu:
Ale Bulitka to naprawde szkoda i jeszcze mowisz ze on tej pirani na wszystko pozwala:shake::loveu:...Ale cudne cudaki to sa:loveu::loveu:
Acha....nie bede W Zwolle:placz:...Bo hodowcy Borysa sie wybieraja na szola i w drodze pow2rotnej chca mnie odwiedzicw celu poprzytulania Borysa i przekazania rodowodu...a tak wlasciwie w celu kontroli i inspekcji:diabloti:. Dlatego nie pojade do Zwolle bo sprzatam juz tydzien i jeszcze w niedziele beda poprawki:evil_lol:.
Ale Was zycze szczescia!!! Niech pokaze Bulit tym holenderom kto tu rzadzi:diabloti:
Dziekuje Lolka;) no to szkoda ze Cie nie bedzie:roll: ale jak inspekcja to inspekcja:razz:

[quote name='AMFI']nie tylko nogi, ale cała sie powiększyła :-) i jaka pyskata się zrobiła :crazyeye: kochana kruszynka :iloveyou:

Vesper, nie zjadaj braciszka!!!:shake:

pyskata jest bardzo,ale kochana:loveu:

[quote name='justysiek']http://images37.fotosik.pl/10/f67270bdad11e58e.jpg
słodka:loveu:

bardzo slodka:diabloti:

Posted

kurde u nas jest taki Citro sept , jest to sok z wytłoczonych pestek grejfruta ....zaje2biście gorzki , działa przeciwzapalnie , bakteriobójczo i przeciwgryźnie :diabloti:....jakby Bullit miał takim czymś namazane pycho to by Zołzik mały może go nie siamał żywcem :razz::razz:

Posted

[quote name='Alicja']kurde u nas jest taki Citro sept , jest to sok z wytłoczonych pestek grejfruta ....zaje2biście gorzki , działa przeciwzapalnie , bakteriobójczo i przeciwgryźnie :diabloti:....jakby Bullit miał takim czymś namazane pycho to by Zołzik mały może go nie siamał żywcem :razz::razz:

No to moze byc wyjscie tylko moi rodzice sa tu jeszcze tydzien czyli za nim wroca i wysla to troche jeszcze:p....odganiam i nie spuszczam ze wzgledu na szow jutro:roll: po szow chyba im pozwole na wolna amerykanke:cool3:

[quote name='Vectra']witaj koleżanko :diabloti:

Witaj slonce:diabloti:

[quote name='Tengusia']i tu tez przyszedlam siem pochwalic wolnym weekendem :drinking:
No to siuper:multi:...ja jutro na szow takze wczoraj bylo bez impry i dzis tez:roll::razz:.Dzis darcie mord obudzilo mnie o 6.30:mad::evil_lol:....

Posted

agnethka napisał(a):
cze Lila :cool3:

jak poliki Bullita przed jutrem? :razz:

Wczoraj po porannym spacerku poszlam z nimi do wyrka i Bullis sie uspal to go misialam po tym poliku zeby wiekszasc strupkow dlikatnie ukruszyc,powiem Ci ze ukruszylam z obu polikow z pol szklanki:crazyeye:i masc teraz lepiej dochodzi...Opuchlizna zeszla calkiem i w swietle dziennym na dworze widac troche strupki i ze ma mniej siersci:roll: ale w domowym nic.Tylko na polikach idzie wyczuc reka.Wystawa jest na hali tylko mam nadzieje ze go sedzia nie bedzie chcial miziac po polikach.
Ucho po tym antybiotyku prawie jak nowe:multi:(antybiotyk ma w tabletkach i w plynie wprowadzam mu do ucha).
Jest nadzieja ze jutro bedzie cacy....;) Ta wystawa w Zwolle jest duza wystawa i jest duza konkurencja.W zeszlym roku w juniorach stalismy w 9 trzy od razu zeszly z ringu czyli bylo nas 6:cool3:

agnethka napisał(a):
w swoim wątku mnie olałaś :mad: dopytuje się o zdrowie Bullitka na poprzedniej stronie :mad: to ja fochy powinnam rzucać....

Nie rzucaj focha bo strona przeskoczyla jak cytowalam;)

Posted

[quote name='agnethka']za strupki nic Wam nie zrobią ;) to w końcu pies a nie posążek ;) jak najbardziej ma prawo do zabaw :D ważne, że aż tak to się w oczy nie rzuca ;) i że jest lepiej ;)

zobaczymy jak sie sedzia ustosunkuje:cool3:

[quote name='kiti7']Doberek :)

Ale śliczna panieneczka http://images26.fotosik.pl/274/2eb37533b2ebff5c.jpg słodziak to mało powiedziane:loveu::loveu::loveu: i jakie ma grubachne łapeczki jest cudna:loveu:

http://images34.fotosik.pl/358/65ba1450d83d3e66.jpg:loveu::loveu: boskie:lol:

Boberek:diabloti:
Rosnie dziewcze:razz:

Posted

agnethka napisał(a):
może niech on lepiej się nie stosunkuje :diabloti: albo...weźcie kamere, a potem go na youtube :evil_lol:

wlasnie nie bedzie kamerzysty:cool3: jade tylko z Ojczymem:cool3:..bedzie fotki cykal,jakie wyjda nie mam pojecia:evil_lol:

Vectra napisał(a):
ile Was będzie w stawce ? :D

nie wiem,szukalam nie znalazlam Tz tez szukal na stronie i nie ma info ale to jest b.duza wystawa ,w zeszlym roku w juniorach bylo nas9:cool3:

justysiek napisał(a):
powodzenia na wystawie jutro:loveu:bede trzymac :thumbs:Bulitek śliczny jest takze bedzie 1 miejsce:multi:

Bullitek pieknie jest pocharatany:razz: Dzieki za kciuki:multi:

Posted

I tu przypełzłam powiedzieć popołudniowe dzień dobry :diabloti: -rano czasu nie było ...

No i hmm...Bullitku powodzenia - Manta trzyma kciuki za swego mena :evil_lol:

A i czekamy na jakieś fotki Bullitkowe - wystawowe ...

Posted

[quote name='Alicja']już zaciskam :kciuki:

[quote name='klaudia&Manta']I tu przypełzłam powiedzieć popołudniowe dzień dobry :diabloti: -rano czasu nie było ...

No i hmm...Bullitku powodzenia - Manta trzyma kciuki za swego mena :evil_lol:

A i czekamy na jakieś fotki Bullitkowe - wystawowe ...

Dziewczyny zaciskajcie i trzymajcie:multi::multi::multi:
Relacja zaraz po powrocie:cool3: