Bullila.nl Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='Rinuś']ojej biedaczek :-( ale mała to widzę , że brzydula z niej rośnie :cool3: ja bym ją zamknęła na 24 h w klatce :evil_lol::evil_lol: Cze Czarna:diabloti: Przez Brzydule to przed chwila mialam atak serca:angryy:....na tym brzydkim tarasie wturlala sie pod podloge i przeturlala sie do sasiadki a ze pieskow moich praktycznie z oczu nie spuszczam takze jak do niej bieglam widzialam ja pod podloga....:mad:A sasiadka ma wielkie agresywne koty:mad:...wiec tysiac mysli na sekunde biegne do sasiadki i mysle a jak jej nie bedzie ..??to co to bede skakoc przez plot tylko plecak wezme zeba ja wsadzic,a w miedzy czasie Bullita tam przerzuce.....:evil_lol:Dzwonie dzwonkiem jak oszalala serce mi z klaty chce wyskoczyc i sasiadka otwira drzwi.....to jej mowie ze musze szybko na taras bo moj pies tam tam sie wturlal a Ona na to zebym zabezpieczyla podworko bo jej koty ucierpia...:evil_lol: a ja ze moj piesek ucierpi Ona sie na mnie patrzy:stupid:....no ta ja wkoncu ze mam teraz 2psy i to szczeniak!!!tam wlazl ! Po pierwsze Bullitek by sie tam w zyciu nie przeturlal swym cialkiem a po drugie to chyba nie bylabym taka wystraszona hahahahha...Myslalam ze wie ze mam Vesper.....ale tzn. ze nie wszyscy sasiedzi szpieguja :evil_lol: Quote
klaudia&Manta Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Dzień dobry :razz: Biedna Vesperka - mogła zgniąć śmiercią tragiczną , rozszarpana przez groźne koty :evil_lol: Dobrze że wyszła z tego cało :p Quote
Rinuś Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 [quote name='Bullila.nl']Cze Czarna:diabloti: Przez Brzydule to przed chwila mialam atak serca:angryy:....na tym brzydkim tarasie wturlala sie pod podloge i przeturlala sie do sasiadki a ze pieskow moich praktycznie z oczu nie spuszczam takze jak do niej bieglam widzialam ja pod podloga....:mad:A sasiadka ma wielkie agresywne koty:mad:...wiec tysiac mysli na sekunde biegne do sasiadki i mysle a jak jej nie bedzie ..??to co to bede skakoc przez plot tylko plecak wezme zeba ja wsadzic,a w miedzy czasie Bullita tam przerzuce.....:evil_lol:Dzwonie dzwonkiem jak oszalala serce mi z klaty chce wyskoczyc i sasiadka otwira drzwi.....to jej mowie ze musze szybko na taras bo moj pies tam tam sie wturlal a Ona na to zebym zabezpieczyla podworko bo jej koty ucierpia...:evil_lol: a ja ze moj piesek ucierpi Ona sie na mnie patrzy:stupid:....no ta ja wkoncu ze mam teraz 2psy i to szczeniak!!!tam wlazl ! Po pierwsze Bullitek by sie tam w zyciu nie przeturlal swym cialkiem a po drugie to chyba nie bylabym taka wystraszona hahahahha...Myslalam ze wie ze mam Vesper.....ale tzn. ze nie wszyscy sasiedzi szpieguja :evil_lol: haha jaka akcja :evil_lol::evil_lol: Vesper jest dobra :evil_lol: ona Ci chate rozniesie niedługo :loveu: eee u mnie jak się coś zmieni to cały blok o tym wie :evil_lol: Quote
lolka75 Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Czesc Lila:multi::loveu: poogladalam sobie te Twoje slicznosci:loveu: Ale Bulitka to naprawde szkoda i jeszcze mowisz ze on tej pirani na wszystko pozwala:shake::loveu:...Ale cudne cudaki to sa:loveu::loveu: Acha....nie bede W Zwolle:placz:...Bo hodowcy Borysa sie wybieraja na szola i w drodze pow2rotnej chca mnie odwiedzic:roll: w celu poprzytulania Borysa:shake: i przekazania rodowodu...a tak wlasciwie w celu kontroli i inspekcji:diabloti:. Dlatego nie pojade do Zwolle bo sprzatam juz tydzien i jeszcze w niedziele beda poprawki:evil_lol:. Ale Was zycze szczescia!!! Niech pokaze Bulit tym holenderom kto tu rzadzi:diabloti: Quote
AMFI Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 Bullila.nl napisał(a): Wydaje mi sie ze jej nogi urosly....;) nie tylko nogi, ale cała sie powiększyła :-) i jaka pyskata się zrobiła :crazyeye: kochana kruszynka :iloveyou: Vesper, nie zjadaj braciszka!!!:shake: Quote
justysiek Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 http://images37.fotosik.pl/10/f67270bdad11e58e.jpg słodka:loveu: Quote
Bullila.nl Posted September 12, 2008 Author Posted September 12, 2008 [quote name='klaudia&Manta']Dzień dobry Biedna Vesperka - mogła zgniąć śmiercią tragiczną , rozszarpana przez groźne koty Dobrze że wyszła z tego cało :p z jej charakterkiem to moze i koty by ucierpialy:evil_lol: [quote name='Rinuś']haha jaka akcja :evil_lol::evil_lol: Vesper jest dobra :evil_lol: ona Ci chate rozniesie niedługo :loveu: eee u mnie jak się coś zmieni to cały blok o tym wie ta sasiadka to chyba jedyna co nie szpieguje:cool3::crazyeye: [quote name='agnethka']o to miła sąsiadka skoro nie szpieguje bardzo milo:diabloti: [quote name='lolka75']Czesc Lila:multi::loveu: poogladalam sobie te Twoje slicznosci:loveu: Ale Bulitka to naprawde szkoda i jeszcze mowisz ze on tej pirani na wszystko pozwala:shake::loveu:...Ale cudne cudaki to sa:loveu::loveu: Acha....nie bede W Zwolle:placz:...Bo hodowcy Borysa sie wybieraja na szola i w drodze pow2rotnej chca mnie odwiedzicw celu poprzytulania Borysa i przekazania rodowodu...a tak wlasciwie w celu kontroli i inspekcji:diabloti:. Dlatego nie pojade do Zwolle bo sprzatam juz tydzien i jeszcze w niedziele beda poprawki:evil_lol:. Ale Was zycze szczescia!!! Niech pokaze Bulit tym holenderom kto tu rzadzi:diabloti: Dziekuje Lolka;) no to szkoda ze Cie nie bedzie:roll: ale jak inspekcja to inspekcja:razz: [quote name='AMFI']nie tylko nogi, ale cała sie powiększyła :-) i jaka pyskata się zrobiła :crazyeye: kochana kruszynka :iloveyou: Vesper, nie zjadaj braciszka!!!:shake: pyskata jest bardzo,ale kochana:loveu: [quote name='justysiek']http://images37.fotosik.pl/10/f67270bdad11e58e.jpg słodka:loveu: bardzo slodka:diabloti: Quote
Alicja Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 kurde u nas jest taki Citro sept , jest to sok z wytłoczonych pestek grejfruta ....zaje2biście gorzki , działa przeciwzapalnie , bakteriobójczo i przeciwgryźnie :diabloti:....jakby Bullit miał takim czymś namazane pycho to by Zołzik mały może go nie siamał żywcem :razz::razz: Quote
Tengusia Posted September 12, 2008 Posted September 12, 2008 i tu tez przyszedlam siem pochwalic wolnym weekendem :drinking: Quote
Bullila.nl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Alicja']kurde u nas jest taki Citro sept , jest to sok z wytłoczonych pestek grejfruta ....zaje2biście gorzki , działa przeciwzapalnie , bakteriobójczo i przeciwgryźnie :diabloti:....jakby Bullit miał takim czymś namazane pycho to by Zołzik mały może go nie siamał żywcem :razz::razz: No to moze byc wyjscie tylko moi rodzice sa tu jeszcze tydzien czyli za nim wroca i wysla to troche jeszcze:p....odganiam i nie spuszczam ze wzgledu na szow jutro:roll: po szow chyba im pozwole na wolna amerykanke:cool3: [quote name='Vectra']witaj koleżanko :diabloti: Witaj slonce:diabloti: [quote name='Tengusia']i tu tez przyszedlam siem pochwalic wolnym weekendem :drinking: No to siuper:multi:...ja jutro na szow takze wczoraj bylo bez impry i dzis tez:roll::razz:.Dzis darcie mord obudzilo mnie o 6.30:mad::evil_lol:.... Quote
Bullila.nl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 agnethka napisał(a):a mnie to olałaś :mad: :angryy: przeciez bylam:obrazic::eviltong: Quote
Bullila.nl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 agnethka napisał(a):cze Lila :cool3: jak poliki Bullita przed jutrem? :razz: Wczoraj po porannym spacerku poszlam z nimi do wyrka i Bullis sie uspal to go misialam po tym poliku zeby wiekszasc strupkow dlikatnie ukruszyc,powiem Ci ze ukruszylam z obu polikow z pol szklanki:crazyeye:i masc teraz lepiej dochodzi...Opuchlizna zeszla calkiem i w swietle dziennym na dworze widac troche strupki i ze ma mniej siersci:roll: ale w domowym nic.Tylko na polikach idzie wyczuc reka.Wystawa jest na hali tylko mam nadzieje ze go sedzia nie bedzie chcial miziac po polikach. Ucho po tym antybiotyku prawie jak nowe:multi:(antybiotyk ma w tabletkach i w plynie wprowadzam mu do ucha). Jest nadzieja ze jutro bedzie cacy....;) Ta wystawa w Zwolle jest duza wystawa i jest duza konkurencja.W zeszlym roku w juniorach stalismy w 9 trzy od razu zeszly z ringu czyli bylo nas 6:cool3: agnethka napisał(a):w swoim wątku mnie olałaś :mad: dopytuje się o zdrowie Bullitka na poprzedniej stronie :mad: to ja fochy powinnam rzucać.... Nie rzucaj focha bo strona przeskoczyla jak cytowalam;) Quote
Bullila.nl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Karilka'] Ojooooojjj...:diabloti: spala glebokim snem :cool3:jajka byly bezpieczne:evil_lol: Witaj u nas:multi: Quote
kiti7 Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 Doberek :) Ale śliczna panieneczka http://images26.fotosik.pl/274/2eb37533b2ebff5c.jpg słodziak to mało powiedziane:loveu::loveu::loveu: i jakie ma grubachne łapeczki jest cudna:loveu: http://images34.fotosik.pl/358/65ba1450d83d3e66.jpg:loveu::loveu: boskie:lol: Quote
Bullila.nl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='agnethka']za strupki nic Wam nie zrobią ;) to w końcu pies a nie posążek ;) jak najbardziej ma prawo do zabaw :D ważne, że aż tak to się w oczy nie rzuca ;) i że jest lepiej ;) zobaczymy jak sie sedzia ustosunkuje:cool3: [quote name='kiti7']Doberek :) Ale śliczna panieneczka http://images26.fotosik.pl/274/2eb37533b2ebff5c.jpg słodziak to mało powiedziane:loveu::loveu::loveu: i jakie ma grubachne łapeczki jest cudna:loveu: http://images34.fotosik.pl/358/65ba1450d83d3e66.jpg:loveu::loveu: boskie:lol: Boberek:diabloti: Rosnie dziewcze:razz: Quote
justysiek Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 powodzenia na wystawie jutro:loveu:bede trzymac :thumbs:Bulitek śliczny jest takze bedzie 1 miejsce:multi: Quote
Bullila.nl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 agnethka napisał(a):może niech on lepiej się nie stosunkuje :diabloti: albo...weźcie kamere, a potem go na youtube :evil_lol: wlasnie nie bedzie kamerzysty:cool3: jade tylko z Ojczymem:cool3:..bedzie fotki cykal,jakie wyjda nie mam pojecia:evil_lol: Vectra napisał(a):ile Was będzie w stawce ? :D nie wiem,szukalam nie znalazlam Tz tez szukal na stronie i nie ma info ale to jest b.duza wystawa ,w zeszlym roku w juniorach bylo nas9:cool3: justysiek napisał(a):powodzenia na wystawie jutro:loveu:bede trzymac :thumbs:Bulitek śliczny jest takze bedzie 1 miejsce:multi: Bullitek pieknie jest pocharatany:razz: Dzieki za kciuki:multi: Quote
klaudia&Manta Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 I tu przypełzłam powiedzieć popołudniowe dzień dobry :diabloti: -rano czasu nie było ... No i hmm...Bullitku powodzenia - Manta trzyma kciuki za swego mena :evil_lol: A i czekamy na jakieś fotki Bullitkowe - wystawowe ... Quote
Bullila.nl Posted September 13, 2008 Author Posted September 13, 2008 [quote name='Alicja']już zaciskam :kciuki: [quote name='klaudia&Manta']I tu przypełzłam powiedzieć popołudniowe dzień dobry :diabloti: -rano czasu nie było ... No i hmm...Bullitku powodzenia - Manta trzyma kciuki za swego mena :evil_lol: A i czekamy na jakieś fotki Bullitkowe - wystawowe ... Dziewczyny zaciskajcie i trzymajcie:multi::multi::multi: Relacja zaraz po powrocie:cool3: Quote
Vectra Posted September 13, 2008 Posted September 13, 2008 zaciskam i czekam na relacje !!! :kciuki: Quote
kiti7 Posted September 14, 2008 Posted September 14, 2008 Doberek I ja trzymam kciuki za slicznego Bullitka :kciuki: POWODZENKA :) Quote
Recommended Posts