Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

Bulila nie iwesz co to karny jeż ?? To taka jakby poduchawielka ,którą kładziesz w koncie.Jak dziecko jest niegrzeczne to ma tam siedziec za kare :D moze dla Vesperki sie nada ?? xD
Ale zdjęcia kanapowe udowadniają że wcale nie jest aż tak źle i napewno bedzie coraz lepiej ;) biedny Bullitek,chce bys pewnie gentelmanem i nie urazic małej księżniczki

Posted

[quote name='Alicja']:loveu::loveu::loveu::loveu:bowskie
http://images47.fotosik.pl/8/190094b4fcc9b554.jpg
tak som bowskie:diabloti:

[quote name='justysiek']http://images47.fotosik.pl/8/190094b4fcc9b554.jpg jakie slodziaki,ja nie moge:multi:ekstra zdjecie:loveu:

slodziaki jak spia:evil_lol:

[quote name='kate89']Bulila nie iwesz co to karny jeż ?? To taka jakby poduchawielka ,którą kładziesz w koncie.Jak dziecko jest niegrzeczne to ma tam siedziec za kare :D moze dla Vesperki sie nada ?? xD
Ale zdjęcia kanapowe udowadniają że wcale nie jest aż tak źle i napewno bedzie coraz lepiej ;) biedny Bullitek,chce bys pewnie gentelmanem i nie urazic małej księżniczki

Bullitek jest super gentelmen:loveu:

[quote name='Rinuś']Czyli Vesper to taka mała jędza? :evil_lol:
tak:diabloti:

[quote name='Tengusia']ale slicznosci wtulone w siebie :loveu:

tak slicznosci ale tylko jak w tulone:roll:

Wczoraj bylam z jedza u weta dostala zastrzyk i chipa nawet nie mialkla:crazyeye::evil_lol:.....a po tym zasnela na stole.Wtedy wetka powiedziala ze wyjatkowo twrada sztuka:evil_lol:

Posted

stafiorki jednak wygrywaja z kudlatymi w tym ze jak spia to sie tulkaja:loveu:..... Moje biale spia niby obok siebie ale tak zeby sie nie dotykac bo goraco:roll:

Lila dostalas juz srebrnego stafika? bo mi dzis samojedek przyszedl:multi:...sliczny:loveu:

Posted

[quote name='agnethka']doooobra Vespereczka :evil_lol:

siemaneczko cioteczka ;) zapraszamy :razz:

bardzo dobra:evil_lol:

[quote name='Rinuś']Nie chcę wiedzieć z co z niej wyrośnie :diabloti:
ja tez nie:diabloti:

[quote name='agnethka']STAFFIK :multi:

hmmm...moze:cool3:

[quote name='Alicja']:evil_lol::evil_lol::evil_lol:bierzesz odpowiedzialność za te słowa :razz::razz:

witanko :multi:
wlasnie wlasnie..:evil_lol:hej:p
[quote name='agnethka']spoko ;) u nas będzie jej pół-siostra ze strony tatusia :loveu:

juz wspolczuje durszlakowym mordeczka:eviltong::evil_lol:

[quote name='lolka75']stafiorki jednak wygrywaja z kudlatymi w tym ze jak spia to sie tulkaja:loveu:..... Moje biale spia niby obok siebie ale tak zeby sie nie dotykac bo goraco:roll:

Lila dostalas juz srebrnego stafika? bo mi dzis samojedek przyszedl:multi:...sliczny:loveu:

no tak ale mordki sa w calosci poza tym samojedkom to chyba cieplo w tym futrze to sie nie tiulom.
Nie nie dostalam przesylki:roll:..a smojedek fajny???:cool3:

[quote name='rufusowa']:loveu: foty przytulane superanckie! :multi: :loveu:
dzieki...
U nas sie wypogodzilo popludniu ,maluch sie wyszal i na kanapie spoczywa:multi:

Posted

Tengusia napisał(a):
fajne fotasy Bullitek stoi a mala pirania skacze dookola :grins:

skacze i szarpie za mordke..:p

agnethka napisał(a):
ale Bullitek ma fajne towaryzstwo :loveu:

bardzo fajne tylko mogloby byc bez zebow:evil_lol:

Posted

[quote name='agnethka']czyli po 5 minutach separacji masz 10 minut spokoju..... :diabloti:

zdarza sie juz godzinka:multi: dzisiaj juz mi nerwy puscily:angryy::mad:..glownie ze wzgledu na to gryzienie Bullita przez Vesper przed wystawa:razz: Bullita poliki wygladaja jak przyschnieta konserwa turystyczna...i mowie robta co chceta dalam im dzisiaj 10 mninut.Bylo tornado do ogrodka i do domu Bullit kilka razy ja przygniotl swym cialkiem i jak ja odebralam od niego to byla cala usliniona takze mysle ze poczula zabki Bullita:cool3:nie ma ranek Vespa a Bullit ma 2 po gwozdzikach.Mala spala 3 godziny i teraz wrocilam z Bullem z dworu(mala nie poszla bo strasznie leje)
Duzy gryzie swoja kosc a ona szczeka jak szczeniak :multi:nareszcie nie atakuje jego tylko probuje ukrasc:evil_lol:kostke..

przed chwila cos podskakiwala ale brat zawarczal ze az sie zagotowalo i tylko male skaczac szczekalo :p pozwala jej podgryzac kostke ale nie zabrac;}
takze mysle ze jestesmy na dobrej drodze ufff:roll::multi:

[quote name='justysiek']http://images48.fotosik.pl/9/bccf2d3bd27ca677.jpg
prawie jak buzi buzi:evil_lol:

buzi ona mu daje czesto:multi: i nie zawsze z zebami..:evil_lol:

Posted

kate89 napisał(a):
Witanko z samego rana ;) wstawac ..pobudka :)
nadrobiłam fotkowe zaległosci czekam na wiecej w wykonaniu Pirani i Billitka :)

Witaj;)

Pirania i Bullitek dogaduja sie coraz lepiej:multi:

a zdjecia mam tylko nie mam czasu pozmniejszac:oops::roll:

Dzien bry:diabloti: