justysiek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Bullila.nl napisał(a):Twoj bannerek nie aktywny jest i nie moglam was znalezc:roll: http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101268 Quote
Bullila.nl Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 justysiek napisał(a):http://www.dogomania.pl/forum/showthread.php?t=101268 znalazlam i bylam:diabloti: Quote
justysiek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Bullila.nl napisał(a):znalazlam i bylam:diabloti: :multi::multi::multi:fajnie:loveu: Quote
Vectra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Czy to już jutro ? :diabloti: Justysiek podpis :mad: za duży o ten napisik , do tego emotka ..... regulamin marsz czytać :diabloti: Quote
justysiek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Vectra napisał(a):Czy to już jutro ? :diabloti: Justysiek podpis :mad: za duży o ten napisik , do tego emotka ..... regulamin marsz czytać :diabloti: juz zmienie:eviltong: Quote
Bullila.nl Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Vectra napisał(a):Czy to już jutro ? :diabloti: TAAAAAK!!!!!! widzialam ja juz dzis 3 razy przez skyp:loveu: justysiek napisał(a)::multi::multi::multi:fajnie:loveu: :pnoo... Quote
Bullila.nl Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 agnethka napisał(a):a co teraz robi Vesper? :evil_lol: lize prawy lokiec mojej mamy:diabloti: Quote
Bullila.nl Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 agnethka napisał(a):przyznaj się, że ją monitorujesz przez cały czas :evil_lol: co tu sie przyznawac przeciez to oczywiste:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
Vectra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 justysiek napisał(a):juz zmienie:eviltong: nadal jest za duży :cool1: a o której dojadą ? :cool3: Quote
Bullila.nl Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 Vectra napisał(a): a o której dojadą ? :cool3: wyjezdzaja o 4.00 rano a 12/13 h trzeba liczyc... Malutka jest przesliczna i kochana ,dziadki zakochani, biega calay czas za dziadkiem:lol: buziaki rozdaje...swietna jest:loveu: Quote
AMFI Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 Bullila.nl napisał(a):Malutka jest przesliczna i kochana ,dziadki zakochani, biega calay czas za dziadkiem:lol: buziaki rozdaje...swietna jest:loveu: no wiedzisz??? a ty ją od pirani i morderców... bezduszna czarownica jesteś i tyle, ale Vesper przyjedzie to Cię zmiękczy :-) zawsze powtarzałam, że to słodki aniołek :lilangel: nasza ukochana dzidzia:iloveyou: dzisiejsza (6:30!) fotka z Kubą Quote
justysiek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 http://img225.imageshack.us/img225/9886/p9020026tt4.jpg sliczna:loveu: Quote
Bullila.nl Posted September 2, 2008 Author Posted September 2, 2008 AMFI napisał(a):no wiedzisz??? a ty ją od pirani i morderców... bezduszna czarownica jesteś i tyle, ale Vesper przyjedzie to Cię zmiękczy :-) zawsze powtarzałam, że to słodki aniołek :lilangel: nasza ukochana dzidzia:iloveyou: dzisiejsza (6:30!) fotka z Kubą o ja bezduszna czarownica:cooldevi:...hahhahhaha mialas racje Vesper kradnie serca ,mama i ojczym jedno przez drugie sie przegaduja jaka ona swietna:loveu:slodka ta fotka z Kuba ,mala chyba lekko zaspana;) :p justysiek napisał(a):http://img225.imageshack.us/img225/9886/p9020026tt4.jpg sliczna:loveu: :mdrmed:nooo Quote
justysiek Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 nie musze mowic ze zazdroszcze:loveu:a ja lece dola mam, chcialam ublagac mame o psa ale nieda rady:-(moge zapomniec:shake: Quote
Vectra Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 no to czekamy :multi: szampan się mrozi ;) cały czas Quote
Rinuś Posted September 2, 2008 Posted September 2, 2008 To czekamy na nowego domownika :loveu::multi: Quote
Alicja Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 i co i co ........:razz::razz:......czy to już ;) Quote
Bullila.nl Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 justysiek napisał(a):nie musze mowic ze zazdroszcze:loveu:a ja lece dola mam, chcialam ublagac mame o psa ale nieda rady:-(moge zapomniec:shake: oj bidulka:calus: Vectra napisał(a):no to czekamy :multi: szampan się mrozi ;) cały czas n mrozi sie:cool3: Rinuś napisał(a):To czekamy na nowego domownika :loveu::multi: czekamy,czekamy;) Alicja napisał(a):i co i co ........:razz::razz:......czy to już ;) juz prawie:multi: Przed chwila dzwonilam maja 60km. do Swiecka,mala grzecznie spi:loveu: W nocy spac nie moglam z wrazenia o 03.00 jeszcze sie kotlowalam na lozku:razz: Dzien dobrrry:diabloti: Quote
rufusowa Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 dzień dobry! :multi: ja też czekam :loveu::diabloti: Quote
kate89 Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 i co ?? mała juz u was pewnie bo nic nie piszesz ;) pewnie latacie i sie nią zachwycacie :) jak sie Bulitkowi spodobała ?? zadowolony z nowego członka rodziny ?? Quote
Bullila.nl Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Rinuś napisał(a):Ależ napięcie :loveu: agnethka napisał(a):jeszcze chwilka :multi: ależ tam musi być u Was radość :loveu: rufusowa napisał(a):dzień dobry! :multi: ja też czekam :loveu::diabloti: kate89 napisał(a):i co ?? mała juz u was pewnie bo nic nie piszesz ;) pewnie latacie i sie nią zachwycacie :) jak sie Bulitkowi spodobała ?? zadowolony z nowego członka rodziny ?? Dzien dobry dziewczyny:diabloti: Vesper jest w drodze,maja jeszcze jakies 5 godzin jazdy;) Quote
Vectra Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 jeszcze AŻ tyle ???? :mdleje: a ja myślałam zie uś Quote
Bullila.nl Posted September 3, 2008 Author Posted September 3, 2008 Vectra napisał(a):jeszcze AŻ tyle ???? :mdleje: a ja myślałam zie uś nooo:roll:......jakby nie bylo to Oni maja 1200km.:cool3: Quote
Vectra Posted September 3, 2008 Posted September 3, 2008 no to czekamy , kuna , a mnie może w domu nie być uż Quote
Recommended Posts