Jump to content
Dogomania

Recommended Posts

Posted

:hmmmm: tak szczerze , to ile samców w swoim życiu miałam , to ani jeden w miejscu zapsionym ,nie miał kity pod dupą ... przeciwnie :)
szczególnie jak kroczył .......

Posted

Franek w życiu nie miał kity pod zadem :diabloti: więc nawet nie wiem jak by wyglądał ;)
Nad głową i owszem ....

Lila , co Ci się stanęło w kolano ?

i ho na korki , bo szlag mnie trafi jak będziesz zmniejszała foty w fotoszicie :mad: :evilbat:

Posted

[quote name='lolka75']biedactwo...idz do szamana bo cos macie pecha ostatnio...Bulitek z pilka w stawiku, z uszkiem a Ty z kolanem. Musisz odczynic uroki:cool3:

chyba tak zrobie..

[quote name='Tengusia']zachlanny Bullitek zupelnie jak Franek :mdrmed:

ach te staffiki :loveu:
no tylko na Franka bylo latwo zrymowac Franek zachlanek..a Bullita....

[quote name='Alicja']:evil_lol:brat bliźniak
http://images32.fotosik.pl/351/e44801e55536bf51.jpg

Ty wymiziaj Bulitka a TZ niech Ciebie wymizia

kolanko boli wiec pozostajmy przy mizianiu Bullitka:diabloti:

[quote name='Rinuś']aaa dopiero dzisiaj widziałam fotki Bullitka :loveu:
fajny nie..?:razz:
[quote name='justysiek']http://images50.fotosik.pl/5/335474de5ca454c2.jpg jakie sweet, zycze zdrowka tobie i psince:loveu:

dziekujemy...

[quote name='agnethka']http://images32.fotosik.pl/351/e44801e55536bf51.jpg

sędzie w Warszawie miał jednak rację....Franio i Bullit to bliźniacy :evil_lol:

[quote name='Vectra']No ba :diabloti: do tego będą obaj mieli pół siostry :cool3:

http://images32.fotosik.pl/351/e44801e55536bf51.jpg

:loveu:

i jak tu nie wierzyć sędziemu :evil_lol:

Blizniaki czterojajowe:evil_lol:

[quote name='agnethka']yyy....ja mu jednak nie będę tak do końca wierzyć :roll:

a wiecie, że Elita i przyszła nasza pociecha mają wspólnego dziadka? a ich babcie są miotowymi siostrami? tak więc matki to siostry jakby rzec po ludzku - siostry cioteczne w pewnym sensie, a więc co za tym idzie kuzyneczka jak nic :lol:

ja tez mu nie wierze:shake:...

[quote name='Vectra']Tak głupio wychodzi , że prawie wsie SBT w PL , mają ze sobą coś wspólnego :)
z naciskiem na prawie ....
sama rodzina:multi:

[quote name='agnethka']wesoło noszony ogon na wystawie :evil_lol:

[quote name='Vectra']:hmmmm: tak szczerze , to ile samców w swoim życiu miałam , to ani jeden w miejscu zapsionym ,nie miał kity pod dupą ... przeciwnie :)
szczególnie jak kroczył .......

[quote name='agnethka']ale kita pod doopką to też źle, bo wtedy powiedzą, że bojaźliwy :evil_lol:

moj tez ma ogon dumnie noszony:evil_lol:

[quote name='Vectra']Franek w życiu nie miał kity pod zadem :diabloti: więc nawet nie wiem jak by wyglądał
Nad głową i owszem ....

Lila , co Ci się stanęło w kolano ?

i ho na korki , bo szlag mnie trafi jak będziesz zmniejszała foty w fotoszicie :evilbat:
Ano stanelo sie...podnosilam krzeslo i oparlam na kolenie i nie chrupnelo...troche zabolalo...ale jak pojechalam kupwac gadzety dla psow to kucalam w sklepie i znowu chruplo:placz:...teraz chodze na sztywno z opaska..

a korki to mi faktycznie porzebne.....;)

[quote name='agnethka']żyje tu ktoś? hop hop :placz:

Zyjemy....wrocilismy od weta mamy masc do oczu i krople do uszu...
U weta Bullit bardzo chcial zutylizowac Rottka....:cool3:

Posted

Bullila.nl napisał(a):

U weta Bullit bardzo chcial zutylizowac Rottka....:cool3:

Od Franka się nauczył :cool3: , geny przeskoczyły z Frania na Bullita :evil_lol:

Posted

klaudia&Manta napisał(a):
Super że Bullitek jeszcze bardziej upodabnia się do swego brata bliźniaczka :diabloti:

Więcej takich fot , więcej :evil_lol:

agnethka napisał(a):
Bullit to taki Franiowaty się robi coraz bardziej :evil_lol:

Vectra napisał(a):
Od Franka się nauczył :cool3: , geny przeskoczyły z Frania na Bullita :evil_lol:

W weekwnd ma byc ladna pogoda to sie bedziemy ffocic....nie wiem czy to geny...??
Ale napewno Bullit jest rasistom:evilbat:....nie lubi nic co nie jest staffikiem:evil_lol:

Posted

hello ;)
moja jest w takim razie jeszcze większym rasistą bo nie lubi...aaj co ja gadam..nie nawidzie nic ,co podobne jest do psa :D taka to z niej egoistka
Bullik niech lepiej wraca szybko do zdrowia ;) i ty sie wez za te swoje kolano,bo wiem jak to przeskakuje bo tez nieraz tak mam ,po tym jak mnie koń kopnał w kolano ;)
szykujecie sie na jakąs wystawke ??

Posted

agnethka napisał(a):
myśl, myśl...może wymyślisz....:evil_lol:

....:evil_lol:

kate89 napisał(a):
hello ;)
moja jest w takim razie jeszcze większym rasistą bo nie lubi...aaj co ja gadam..nie nawidzie nic ,co podobne jest do psa :D taka to z niej egoistka
Bullik niech lepiej wraca szybko do zdrowia ;) i ty sie wez za te swoje kolano,bo wiem jak to przeskakuje bo tez nieraz tak mam ,po tym jak mnie koń kopnał w kolano ;)
szykujecie sie na jakąs wystawke ??

Ty masz gdzies Wasza galerie???:cool3:

Jedziemy na wystawe 14wrzesnia do Zwolle w Holandii;)

Posted

[quote name='kiti7']Witam :)

http://images32.fotosik.pl/351/e44801e55536bf51.jpg Bullitek z piłeczkami wyglada rewelacyjnie ale daje jajka :loveu::loveu: jest prze rozkoszny :lol:

A co do kolana to przerypane, wiem cos o tym bo mi tez tak przeskakiwało az tak przeskoczyło ze juz tylko szpital i szyna na jakies 2 mc wiec wiem jaki to ból i wspułczuje!!!

Pozdrowionka

czesc ;)
Nie strasz mnie szpitalem:placz:...bo za kilka dni malenstwo przyzedza i nie wyobrazam sobie nogi w szynie przy dwoch staffikach:cool3:..zwlaszcza z mala pirania:evil_lol:

Posted

Bullila.nl napisał(a):
czesc ;)
Nie strasz mnie szpitalem:placz:...bo za kilka dni malenstwo przyzedza i nie wyobrazam sobie nogi w szynie przy dwoch staffikach:cool3:..zwlaszcza z mala pirania:evil_lol:

:loveu:czesc:multi:bedzie dobrze, nie martw sie szpitalem:diabloti:

Posted

justysiek napisał(a):
:loveu:czesc:multi:bedzie dobrze, nie martw sie szpitalem:diabloti:

:bigok:bedzie dobrze .....mam jeszce pol roku do 30-ki:diabloti:

agnethka napisał(a):
i co tam ciotka wymyśliłaś z tym rasizmem? :evil_lol:

ma to po mnie...:evilbat:

Posted

agnethka napisał(a):
taaa....uwaliły Bullita :cool3: i pewnie wykorzystały, a potem będą o alimenty sępić...Lila uważaj lepiej na takie suczki :evil_lol:

nie to...alimenty ida do hodowli....:evil_lol::evil_lol::evil_lol:

Bunia bedzie placic za syna.....:evil_lol:

Posted

Aghnetka , chyba za mało dogo czytasz :diabloti:
w przypadku TTB absolutnie wychowanie nic nie daje , to tylko GENY GENY :evil_lol:
z dziada pradziada :evilbat:

Posted

Witanko ;)
jaka piękna Vesper niah niah xD
my bloga nie zakładalismy,bo stwierdziłam że nie będzie mi sie chciało codziennie fot mojej robic,bo ona juz jest za stara na takie zabawy ;) woli sobie pospac,niż pajacować przed aparatem :)