Bullila.nl Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 a tu sie mowi ze jak ktos ma TTb to musi byc agresywny:evil_lol::multi: Quote
Bullila.nl Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 agnethka napisał(a):taaaaaaaaaaaak? ciekawe..... :evil_lol: serio:diabloti: ide rosol robic;) z indyka wolowinki i kurcaka:p Quote
Rinuś Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='Vectra']TUTAJ MASZ Jak myślicie?jakby Bruti w tym wyglądał ? :evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='agnethka']bosko :diabloti: Mam w planach kupić taką z kolcami :evil_lol: Labrador w takiej obroży będzie wyglądał zajebiście :loveu: Quote
Bullila.nl Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='Rinuś']Jak myślicie?jakby Bruti w tym wyglądał ? :evil_lol: orginalnie... [quote name='agnethka']bosko :diabloti: wlasnie.. [quote name='Rinuś']Mam w planach kupić taką z kolcami :evil_lol: Labrador w takiej obroży będzie wyglądał zajebiście :loveu: http://www.allegro.pl/item420895991_obroza_z_kolcami_pitman_pit_bull_amstaff.html w tej go widze oczyma wyobrazni:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 [quote name='Bullila.nl'] http://www.allegro.pl/item420895991_obroza_z_kolcami_pitman_pit_bull_amstaff.html w tej go widze oczyma wyobrazni:evil_lol: właśnie też na tą patrzyłam :loveu: ale droga...chciałam jakąś tańszą :eviltong: Quote
Bullila.nl Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 [quote name='Rinuś']właśnie też na tą patrzyłam :loveu: ale droga...chciałam jakąś tańszą :eviltong: jak juz cos znajdziesz to foto porosze natychmiast:evil_lol::evil_lol::evil_lol: Quote
justysiek Posted August 23, 2008 Posted August 23, 2008 http://www.allegro.pl/item420895991_obroza_z_kolcami_pitman_pit_bull_amstaff.html#photo ta jest fajowa:diabloti:musze taka swojemu kupic czerwona:eviltong: Quote
Bullila.nl Posted August 23, 2008 Author Posted August 23, 2008 no one wlasnie beda zabawne na nie TTB:diabloti: Quote
justysiek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Bullila.nl napisał(a):no one wlasnie beda zabawne na nie TTB:diabloti: :diabloti:no wlasnie:loveu:fajna jest:evil_lol: Quote
Rinuś Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Cześć mała :diabloti: Byłam dzisiaj na ryniaczu zobaczyć obroże z kolcami ale nie podobały mi się :eviltong: Quote
Bullila.nl Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='agnethka']cze ciotka - co taka cisza? :razz: Czesc ,internet mi fiksuje a poza tym prasuje:roll: [quote name='justysiek']:diabloti:no wlasnie:loveu:fajna jest:evil_lol: :D [quote name='Rinuś']Cześć mała :diabloti: Byłam dzisiaj na ryniaczu zobaczyć obroże z kolcami ale nie podobały mi się :eviltong: a moze rozowa z kolcami oczywiscie:cool3: [quote name='Tengusia']hejka :hand: Hej , wrocilas:multi: Quote
Bullila.nl Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Vectra napisał(a):witaj aniołku :diabloti: Witaj Wystawco z wnioskiem na Chempiona:cool3::multi: Quote
Vectra Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 agnethka napisał(a):powiedz czy zdążyłaś wypróbować materiałową klateczkę na szoły? :cool3: Tak , Franio jechał w namiocie w samochodzie .. Mania jechała w metalowym kennelu. Właśnie idę na allegro , zamówić jeszcze jedną taką klatkę ... bo są fajne , lekkie i wygodne ... I nie dwie , że się zjedzą , tylko jak wsadziliśmy ich razem do namiotu , to zabawa nastąpiła , że hej :mad: Po godzinnej podróży ich dwóch z jednej klatce , Franio by wyglądał niczym durszlak :evil_lol: Quote
Tengusia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Bullila.nl napisał(a): Hej , wrocilas:multi: kiedys trzeba bylo niestety :mdleje: ale tylko roczek i znow beda wakacje :grins: Quote
Vectra Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='agnethka']o to super :) właśnie dlatego też myślę o czymś w tym stylu, bo w namiocie one się bawią i szaleją na całego :lol::lol: jeszcze muszę takie coś nabyć :diabloti: http://www.allegro.pl/item422424507_parasol_wedkarski_gumowany_pcv_2_5m.html Quote
Bullila.nl Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 Fajny ten baldahim:cool3: a Franio w tej materialowej klatce pewnie na szol nie siedzial skoro byl taki pospiech:cool3: Quote
Alicja Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Tutaj nie allegro a sklepik też P. http://www.pitman.pl/sklep.php?grupa=4 tylko dziś 2 razy nie łączyło mnie z adresem ;/ witam ....jutro rano mnie nie będzie :placz: Quote
Bullila.nl Posted August 24, 2008 Author Posted August 24, 2008 [quote name='Alicja']Tutaj nie allegro a sklepik też P. http://www.pitman.pl/sklep.php?grupa=4 tylko dziś 2 razy nie łączyło mnie z adresem ;/ witam ....jutro rano mnie nie będzie :placz: ja tez mam dzisiaj net przerywny:placz: Jutro do pracy idziesz i Cie nie bedzie:cool3:..pewnie bedzie ciezko po taakiej przerwie:roll:.. ten link tez mi sie nie otwiera dzis:razz: Milej pracy Alla;) Ide spac...dobranoc wszystkim:hand: Quote
Alicja Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 zajrzę tu rano kole 7 ....budzik nastawiłam na 6.30 ...o 8 mam być w pracy :roll:... o 12 chcę z niej wyjść :diabloti: Quote
justysiek Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 Bullila.nl napisał(a):ja tez mam dzisiaj net przerywny:placz: Jutro do pracy idziesz i Cie nie bedzie:cool3:..pewnie bedzie ciezko po taakiej przerwie:roll:.. ten link tez mi sie nie otwiera dzis:razz: Milej pracy Alla;) Ide spac...dobranoc wszystkim:hand: :loveu:dobranoc:loveu::loveu::loveu: Quote
Tengusia Posted August 24, 2008 Posted August 24, 2008 [quote name='Alicja']zajrzę tu rano kole 7 ....budzik nastawiłam na 6.30 ...o 8 mam być w pracy :roll:... o 12 chcę z niej wyjść :diabloti: a to ty na pol etatu pracujesz ? oj ja to musze 8 godzin siedziec i jeszcze mi kazde 5 minut spoznienia wypominaja :mad: ale jeszcze jutro mam dzionek wolny :multi: Quote
Recommended Posts